Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: CSI / От местопрестъплението
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
Страници: 1, 2
sladuranka
Здравейте на всички фенове на най-якия крими сериал 4.gif worthy.gif .
Тук може да пишете коя е любимата ви част: ЛВ, Маями или Ню Йорк;
Кой е любимят ви герой или героиня/актьор и актриса;
Любима двойка... rolleyes.gif
И всичко останало свързано със сериала smile.gif biggrin.gif biggrin2.gif .
ludoto_mimi
Ами еднакво харесвам Ню Йорк и Лас Вегас. За сметка на това, смятам че Маями е най-зле от всички. Просто героите са ми неприятни. biggrin2.gif Въпреки това съм гледала всички серии, защото като цяло харесвам поредицата. rolleyes.gif
seduction_55
Това определено ми е любимия сериал.И Лас Вегас и Маями много ми харесват.И двата ми харесват еднакво,въпреки че първо като почнах да го гледам беше с Лас Вегас,и просто си ми остана по на сърце.Всички герои много ги харесвам,без изключения.
От Маями любимия ми е Eric Delko(Adam Rodriguez)-много е сладък.Другите герои също не са лоши,но не ги харесвам особено.
Ню Йорк не съм го гледала. biggrin.gif
sladuranka
Лично на мен ми е любим ЛВ. А любими герои Ник, Сара и Грег. София също ми харесва.
От Маями ми харесват Калей и Раян.
Що се отнася до Ню Йорк, не ми бе особено интереесен dry.gif .
ludoto_mimi
QUOTE(sladuranka @ Aug 20 2006, 16:49) *

Що се отнася до Ню Йорк, не ми бе особено интереесен dry.gif .

На мен ми стана доста интересен още от началото, защото някакси се различава от другите два... Абе не мога да го обясня, но имаше нещо различно, което ме грабна още от началото. rolleyes.gif
seduction_55
А CSI-Ню Йорк давали ли са го по телевизията?
sladuranka
По 7 дни ако не се лъжа unsure.gif .
lorrra
CSI worthy.gif worthy.gif Страхотен сериал!На мен най-много ми харесва ЛВ smile.gif Докато Ню Йорк малко ме дразнеше.Актьорите хич ме ми харесваха!Иначе от ЛВ най ме кефеше Сара 4.gif
Highlander
Към феновете на този сериал и аз се присъединявам,наистина много добър и увлекателен,на мен лично най ми допада CSI LV,а като герой,Гил Грисъм,един наистина уникален учен в подходите си към разкриването на случаите,човек винаги компетентен и особняк,естествено,но въпреки всичко професионалист,винаги.(много добър персонаж).
ludoto_mimi
QUOTE(seduction_55 @ Aug 21 2006, 10:25) *

А CSI-Ню Йорк давали ли са го по телевизията?

Дават го сега по ТВ7, но не знам докъде са стигнали.
seduction_55
QUOTE(ludoto_mimi @ Aug 21 2006, 22:43) *

А от колко часа го дават.Стана ми интересно и искам да го гледам happy.gif
~{*ShIkEr4eTo*}~
На мен лично наи-много ми харесва C.S.I:Las Vegas той е най-якия и най-готиния. biggrin.gif smile.gif
Любимите ми герои са Сара Сайдъл,Грег Сандърс wub.gif и Гил Грисъм wub.gif .
А любимият ми актиор/актриса са:Джорджа Фокс worthy.gif worthy.gif и Уилям Петерсен worthy.gif worthy.gif
demonnndays
QUOTE(seduction_55 @ Aug 22 2006, 00:29) *

QUOTE(ludoto_mimi @ Aug 21 2006, 22:43) *

А от колко часа го дават.Стана ми интересно и искам да го гледам happy.gif

От 9.45 вторник и сряда.
seduction_55
QUOTE(demonnndays @ Aug 25 2006, 21:25) *

От 9.45 вторник и сряда.
Мерси много.Задължително ще го гледам. 4.gif
nicky811121
Лас Вегас ми харесва най-много. След него е Ню Йорк, а Маями не ме кефи много...актьорите нещо sick1.gif
ludoto_mimi
QUOTE(nicky811121 @ Aug 26 2006, 11:49) *

Лас Вегас ми харесва най-много. След него е Ню Йорк, а Маями не ме кефи много...актьорите нещо sick1.gif

18.gif 18.gif А така.

Относно героите - най-много ми харесват Катрин, Грисъм(ЛВ), Дани и Стела(НЙ). 4.gif
DaniEl
И аз много си падам по този сериал много ми харесва smile.gif Но ако трябва да съм честен само Лас Вегас ми допада другите нещо не са като него biggrin2.gif Любимци са ми Катрин и Ник rolleyes.gif
^SaDeR^
Лас Вегас най - ме кафи , наи -якия е той сички герой ме кефат
sladuranka
3-ият сезон на Маями го дават отново от 20.00 по Нова ТВ.
sladuranka
Тук е част от колекцията ми със снимки на Лас Вегас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=61764

Приятно гледане biggrin2.gif .
miss knightley
На мен ми допада Маями 10.gif ...и ми харесва...Ерик shocking.gif blush.gif
OTH_fenka
Ами най ми харесва ЛВ.Героите там са ми любими и мн ме радват. Маями най-малко ми харесва нешо не е както трябва за мен unsure.gif. Ама всеки е предпочитанията си.
ludoto_mimi
(OTH_fenka @ Oct 26 2006, 21:53) *

Ами най ми харесва ЛВ.Героите там са ми любими и мн ме радват. Маями най-малко ми харесва нешо не е както трябва за мен unsure.gif. Ама всеки е предпочитанията си.

А така, Ети. 4.gif 4.gif Мой човек си. 18.gif Но пък ЛВ малко го посбозиха според мен с тези "любовни" истории в 6 и настоящия сезон. Изобщо не ми допада тази идея, която не знам защо смятат за успешна.
CheerFuL-F
Най ми харесва Маями много е добро...после е Лас Вегас
Bloody_Tears
Лас Вегас е СТРАХОТНО!!!!Тоя филм ми беше любим преди,и сега много ми харесва де,ама то не го дават,пък и нямам много време ся. Най много си го бичках този Гил Грисъм и после другите.Абе кфо да кажа,един от най-хубавите филми правен до сега!!!
sladuranka
Лас Вегас като гледам си остава номер 1 biggrin2.gif biggrin.gif biggrin2.gif biggrin.gif .
striikar
Сериалът е много готин и разпускащ! Почнах да го гледам по Нова ТВ и от там се зарибих. Всичките са готини, но Маями ми е любим smile.gif
seduction_55
От понеделник пак пускат Маями по нова biggrin2.gif
CraZy`HoT`SexY`F
Много готин филм.Маями най-ми харесва.
sladuranka
5-ти сезон тръгна по НОВА biggrin2.gif .
vasinka_{P}
Гледала съм и от Маями, и от Лас Вгас, и от Ню Йорк , и мисля че От Лас Вегас са най готини
CiNdEreLLa``
На мен ми харесва най-много от Маями smile.gif)) Лас Вегас също е як, но Ню Йорк не ме кефи много, много wink.gif
PoLiTy'
Една зима само чаках да почне този сериал,за да се залепя пред ТВ-то.Гледала съм само от Маями и Лас Вегас,но Маями повече ми хареса smile.gif
sulu
"От местопрестъплението:Ню Йорк" е най-доброто от всички.След това е Лас Вегас,а за Маями мога да кажа,че не ми харесва по простата причина наречена Хорейшио.Просто като видя този персонаж как си сваля очилата и като му чуя някоя от умопомрачителните реплики изпадам в състояние на див смях и просто не го издържам.
Иначи за героите-от трите CSI всички герои са ми симпатични(без Хорейшио).Феновете му да не се обиждат smile.gif Но най-любими са ми Дани и Линдзи(Ню Йорк) wub.gif
dEniChka
Ххахахах Ню Йорк пьк е най тьпо...актьорите някакси не са подбрани...Лас Вегас с Грисьм са най яките и след тях са Маями с Хорейшио - някакси самите случаи са по яки emoticon1 (81).gif
ThePinkDuck
Ей като чуя CSI и веднага за Грисъм се сещам. Лас Вегас най-много ми харесва. Екипа и случаите ми допадат най-много. На второ място е Маями, а на трето Ню Йорк. Всички екипи ми харесват като изключим Сара, която не мога да гледам. Иначе сериала е направен много интересно, начина по който показват случилото се е оригинален (поне в началото беше) и интигуващ. Случаите са заплетени, а разгадаването им те кара да не отлепяш очи от екрана. Сериал който определено заслужава да се види. mrgreen[1].gif
Mrs.Ackles
Сериалът е на 6, никога не го пропускам! smile.gif Имам няколко антипатични персонажи, но като цяло всичко много ми харесва!
hristin4e
супер е сериалчето... Харесва ми как разгадават случаите.. много е интересно, всяка серия е различна. А когато е сериен убиец и няколко серии подред дават за него е още по-интересно...
Най-много ми харесва Лас Вегас. И любимия ми от тях е Грег.. въпреки че всички много ги харесвам.
Утре трябва да излезе 1-вата серия от 8 сезон... сега просто нямам търпение (като се има на предвид как завърши сезона) направо не можех да повярвам какво се случва... shocking.gif
Mr. Winchester
гледм го чат пат по нова тв
FaLLOuTbOy
#1 TV Drama cool.gif
[dEs]
Ами на мен повече ми харесва Лас Вегас. Може би защото почнах първо него да гледам. Ама съм гледала само това, което дават по НОВА другите сезони не съм си ги теглила. Иначе сериалчето е много готино много ме кефи.
Mr. Winchester
за мен Маями е най - доброто
hahy
Всички са супер не само Маями smile.gif
hahy
Всички са супер не само Маями smile.gif Ма май Маями най-кефи щот е с най-яки пичове и пички
qwe123
Току що изгледах цялата купчина от серии на Лас Вегас за макетния убиец и ohmy.gif Направо нямам думи! Самият случай ми изглеждаше толкова реалистичен, което е странно, а това момиче, актрисата, играеше направо брилянтно!
По принцип Лас Вегас ми е любимият от всички. След това Маями, пък Ню Йорк въобще не го гледам...
divata_airis
Ооо аз обожавам ЛАС ВЕГАС, там е Греги, умирам за тоя човек...ама му развалиха визията и сега вече косата му не стърчи като преди, а е зализана, но той си е същия шемет...Просто От местопрестъплението Лас Вегас си ми беше първия от тая поредица, в който се зазяпах и просто Гил Грисъм и останалите от екипа са ми по на сърце
CiNdEreLLa``
Ню Йорк честно казано въобще не ми хареса. Имам чувството, че нищо не правиха... А и артистите... (puke)
toho
CSI.S8E11.hdtv-lol
Mr. Winchester
Това е последния епизод на CSI: Лас Вегас
acm_pippo
Епизодите в Лас Вегас, които дават по НТВ от 21:00, от кой сезон са? Последно като ги даваха от 23:50 бяха от пети сезон.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.