Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Брук Дейвис и Крис Келър
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Брук Дейвис
Страници: 1, 2
seduction_55
Видях че няма такава тема а те все пак са били двойка...за една вечер biggrin2.gif
Харесвате ли ги като двойка в сериала?А в живота?
Независимо дали ги харесвате или не тук може да изразите мнение.
Ето малко банери.(да благодарим на ФФ-материалите са от там 4.gif )

Кликни за по-голям размер.

и малко снимки пак от ФФsmile.gif

Enjoy

Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
Mrs.Ackles
Хмм, ми.... сладки са двамката, ама аз искам в сериала Брук да е с Феликс за да има Лейтън! biggrin2.gif 10.gif blush.gif
Brukas fenka
Ами аз предпочитам във филма Брук да е с Лукас.А пък относно Крис отначало ми беше страшно антипатичен покрай историята с Хейли ,но после след като си продаде китарата която толкова обичаше някакси ми се вдигна в очите,но въпреки това не ги виждам като двойка с Брук.
А инъче само това имам на тях двамата
IPB Image
Brukas fenka
Понеже си пуснах мнението два пъти без да искам за да не се налага да го трият ето още малко снимки който изрових
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Брук и Крис
Пак те
И отново те
танц
Сладури
seduction_55
Всъщност и аз не ги харесвам като двойка но все има някои които да ги харесват и да ги подкрепят.
Намя шанс да бъдат заедно,никога не е имало wink.gif
Това което се случи между тях незнам за кво стана,ама добре че Лукас го превъзмогна.
scandalous_girl
Като двойка не си ги предствям! Онази нощ беше нещо,което въобще не ми хареса,а и може би единственото нещо(без едно-две 10.gif ) ,което Брук направи и аз смятам за грешка. А и според мен за това между тях голяма роля имаше и алкохолът.
В живота ми изглеждат доста весели заедно,добри приятели и колеги!
DaniEl
Даже не искам и дае си ги представям като двойка Тоя Крис не мога да го понасям Твърде много харесвам Брук за да си я представа С Крис Направо само като го видя и 19.gif
~*Haley*~
Ми като двойка в сериала не знам, аз не харесвам Крис...но ако така ще има лейтън rolleyes.gif хахах защо пък не wink.gif
В живота може ,отиват си happy.gif
seduction_55
След като вече не харесвам Лукас за нашето Бруки,доста се замислям за Крис,понеже той не е никак грозен,даже е много готин,но все пак е прекалено лош за да е с Брук...ама по-добре ще е от Ник,щото него пък хич не го понасям...
Ice^Ice^Baby
Абе ще бъдан супер забавна двойка според мен. Стискам палци нещо да стане
sanuvam
Определено на мен не ми допадат като двойка ..Лукас и Брук е добрата комбинация smile.gif) Не мога да възприема Крис с някоя .. много е странно ...
{HoNeY}
Според мен двамата са бонбони Copy of wub.gif
Но определено Крис без Брук не е бонбон biggrin.gif
Bloody_Tears
И двамата много си ги бичкам,и двамата са големи сладури.Но определено не ги искам заедно smile.gif
Br00ke
Крис е доста нехаресван герой .. и защо ? Защото е егоист!
Иначе си е доста сладЪк smile.gif И все пак заедно не ме кефят 9.gif
SeMiNi
Въпреки че вече не може аз си искам Брук с Лукас...Не с Крис.Мисля че не си отиват.biggrin2.gif
Broken
Нее...нито Крис ми харесва,нито пък си отиват dry.gif
geri_soon
Абсолютно не ми харесват като двойка 9.gif ,поне за сериала де!Иначе за в живота не энам?!Извън сериалчето може Крис да е различен и да не е чак толкова лош? А пак Брук 100% си ме кефи независимо къде! 4.gif

sydney
не ми допадат като двойка dry.gif dry.gif нямам нищо против срещу Крис,но някак си немога да ги приема като двойка unsure.gif unsure.gif
sweet_DENI_f
Крис ми е много дразнещ .... Не заслужаваше Бруки , но както и да е smile.gif
kingsize-4eto
Мен лично Крис,не ме кефи въобще...Не мисля,че между тях може да има нещо!Брук е най-добре с Лукас според мен... rolleyes.gif
CatXx
Брук и Крис?Мм не мисля wink.gif Брукас forever tongue.gif
Menna
Нямам думи да опиша колко много ги обожавам. 8.gif

Ако Нейтън и Дан се присъединят към тях, ще са иделният квартет!
Четирите ми любими същества на едно място.
HiLaRy`DuFf{}
Не си подхождат dry.gif mad.gif
Tedds
М не,макар че и двамата ме кефят,Брукас forever!
ladysunshine
Двамата са доста слдки(имайки впредвид само външния вид), но като двойка във филма нещо не ми се вписват, за живота не мога да кажа
MoRJiNi_F
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Aug 19 2006, 12:15) *
Хмм, ми.... сладки са двамката, ама аз искам в сериала Брук да е с Феликс за да има Лейтън! biggrin2.gif 10.gif blush.gif

emoticon1 (11).gif emoticon1 (12).gif emoticon1 (12).gif emoticon1 (12).gif
`BruKas`
м не ми харесват като двойка в серияла(Брукас ЗАВИНАГИ!!)
може би в живота ..стават
PoLiTy'
Според мен не си подхождат,ама изобщо.Тя е голяма сладурана,а той ми е адски антипатичен smile.gif
susito
Крис ме кефи и Брук ме кефи!Заедно ще са супер забавна двойка.Макар че си представям Крис с Пейтън...
HiLaRy`DuFf{}
Не .. не си ходят Крис беше само една приина да се скарат с Лукас .. smile.gif
MoRJiNi_F
Моето мнение е както за Феликс. Ако му се беше развила ролята още малко ,щеше да е идеално. И двамата всъщност не излязаха толкова лоши ,колкото ги мислехме при появата им. Искам поне един да се върне в петия сезон smile.gif
LockedHeart
Като отделни персонажи ми харесват, като изключим, че Крис го представяха като бъзльо. Като двойка обаче не си подхождат според мен.
your_girl556
Ам мене Крис не ма кефи изобщо , първо защото в втория сезон разруши брака на Нейтъни Хейли и второ не ми харесва нито в филма нито извън него ... Ам обаче искам да попитам в кой сезон са били двойка дори и за една вечер smile.gif
LockedHeart
Мисля, че беше или във втори или в трети. Беше когато преспаха заедно. Иначе двойка не са били.
RafaPoiree
Не.Крис ми е повече от антипатичен,а Брук повече от симпатична.
{BrookeDavisForever}
ОпРеДеленооо - Нееееееее !!! Само приятели са си добрее... 9.gif Крискуу е сладулл.. не му подхожда да е с най-красивотоо момиче на светаа... САМО БРУКАССССС и Нейлиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии !!!!
nelito_91
Според мен не си подхождат като двойка, но като приятели защо не smile.gif
fenkanabrooke
Изобщо не си подхождат като двойка. BRUCAS рулзззззз !!!!!!!!!!! biggrin2.gif biggrin2.gif
FintiFlushka
Сладскии са,но нямаше шансове да са заедно wink.gif тя беше пияна,а той е ужасно нахален ии надут мисли се за кой съм аз ии тва говорене в трето лице за себе си ме дразнеше wink.gif иначе като двойка сладки са!
moni_hs
Цитат(fenkanabrooke @ Apr 24 2008, 19:49) *
Изобщо не си подхождат като двойка. BRUCAS рулзззззз !!!!!!!!!!! biggrin2.gif biggrin2.gif

4.gif 4.gif
Marissa Cooper
На мен пък ми харесват.Крис е готин.
Jordan
Крис ми харесваше много след като го махнаха
с други думи- с него или без, щом е в сериала съм към отрицателните отговори
Дразни ме бе.. wacko.gif
kateto91
не...като двойка не става,но като приятели може би.брук и лукас са най-хубавата двойка 10.gif
sar4etyyy
Тоя е адски противеееееееен !!
Djindja
НЕ!!! Нито в сериала... Нито в живота!!!
Dimple
Крис е уникален! Дразнят ме някои негови постъпки, но като персонаж в сериала е много свеж, радвам се че се появява от време на време да внася по малко разнообразие. Иначе въобще не ми хареса като спа са Брук, защото нямах търпение с Лукас да се съберат и той само забави нещата. Не си ги представям като двойка обаче, не мисля че си пасват.
traiana
Ооо..ами не ги виждам като двойка dry.gif Крис не е подходящт за Брук,според мен!
Firen
В сериала не,но на тези снимки много си пасват rolleyes.gif
mak3-l0ve
Тва, че ролята на Tyler Hilton в One Tree Hill е на гадняр .. не значи че и в живота е такъв =) emoticon1 (116).gif
на мен ми харесват .. пасват си горе долу .. въпреки че на снимките не личи да са повече от приятели rolleyes.gif
за сериала нз .. аз съм BRUCAS фенка mrgreen[1].gif .. макар че супер мнн харесвах Брук и Чейс заедно (: .. Големи сладури са ! rolleyes.gif wub.gif
moni_hs
Специално в сериала - не, в живота по- съм съгласна. mrgreen[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.