QUOTE(Heaven's a Lie @ Sep 20 2006, 12:40)

От доста време искам да пиша в тази тема, но така и не успях да формулирам мнението. Както и да е, по принцип съм голяма фенка на такъв вид танци. Изобщо на танците. И бих желала някой да ми предложи някои хубави филми, защото имам чувството че съм изгледала всичко приятно. Няма значение какъв стил, дали хип-хоп, балет или пък кръмпинг например .. просто предимно филма да се придържа към танците. Може и нещо с мажоретки и т.н, такива филми също ме радват.
Ъъъ, някой да има някакви предложения?
Освен изброените до тук..
Мажоретки - "Bring It On" , "Bring It On Again" , "Bring It On, All Or Nothing" ...
(Само да ти кажа, че наживо да гледаш е далеч по-яко и надъхващо

)
Откъм Бреакденс ви препоръчвам ей тези филмчета, макар че са трудни за намиране:
The Freshest Kids (2002)
Beat Street (1984)
Breakin' (1984) / Breakdance: The Movie
Breakin' 2: Electric Boogaloo (1984)
Beat Street, който не го е гледал много е загубил. Този филм е в топ-а ми филми за всички времена. Страшно добра история от далечната 1984 разказваща за зората на хип-хоп културата и нейните елементи... просто велик филм!..
А и наскоро гледах Take The Lead и мога да кажа, че филмът си струва, а саундтрака е невероятна смесица на стилове... Просто страхотно направен филм откъдето и да го погледнеш