Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Филмчета с Кръмпинг и Хип-хоп танци?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
ZzoOoMeR
Трябват ми клипчета или филмчета със Кръмпинг танци или танци стил Хип Хоп/Р&Б!!!
Също имаше едно предаване по МТВ "Wade Robson Project" ако някой може да ми намери серии от него ше му бъда много много МНОГО БЛАГОДАРЕН!!!! Аз на същото предаване намирам клипове формат "RM" а нз с кво мога да ги прочета...
П.С. извинявам се ако не сам уцелил раздела ! търсих каде да я пусна темата но не открих друго място подходящо...
solenka
Мисля, че това поне мъничко ще ти е от полза. http://www.youtube.com/results?search_type...ery=wade+robson За съжаление не могат да се смъкват. sad.gif
ZzoOoMeR
QUOTE(solenka @ Aug 19 2006, 04:48) *

Мисля, че това поне мъничко ще ти е от полза. http://www.youtube.com/results?search_type...ery=wade+robson За съжаление не могат да се смъкват. sad.gif

За съжаление ... sad.gif но мерси все пак !!!
FrAgMaKeR
Що да неможе, с Flash Extractor нестава ли? RM май се отваря с Real Player или Real Player Alternative кодека, който е част от k-lite mega кодек пак.
common_sense
може да гледаш Honey или U got served или Save the last dance smile.gif
FuckStyle
Take the Lead (2006)
seduction_55
Bring it on All or nothing (там също има) smile.gif
ПП:много хубав филм
ZzoOoMeR
QUOTE(seduction_55 @ Aug 20 2006, 16:07) *

Bring it on All or nothing (там също има) smile.gif
ПП:много хубав филм

аз съм го гледал отдавна даже ... има да ама не са толкова много но мерси де
ся ще прегледам др-те преложения smile.gif
а относно кодек-а аз съм с к-лайт кодек но не ми го отваря тоя формат RM нз що ма както и да е ще продължа да търся за др-ги клипчета !
Благодаря на всички отзовали се и дано да има още happy.gif
П.П. този филм не е лош НИКАК ДАЖЕ !!!
solenka
В ДС++, мисля, че в хъба на датата, имаше 5 - 6 клипчета.
ZzoOoMeR
QUOTE(solenka @ Aug 21 2006, 03:40) *

В ДС++, мисля, че в хъба на датата, имаше 5 - 6 клипчета.

ммм сега ще проверя rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

ооо намерих клипчета и сега свалям...свалям...СВАЛЯМ blush.gif biggrin.gif 18.gif 4.gif 3.gif
FrAgMaKeR
Трябва ти това: http://www.real.com/player
или алтернативата: http://www.codecguide.com/download_real.htm
ZzoOoMeR
QUOTE(FrAgMaKeR @ Aug 21 2006, 17:01) *

Трябва ти това: http://www.real.com/player
или алтернативата: http://www.codecguide.com/download_real.htm

ok !мерси ся ше си ги сваля : )

happy.gif
QUOTE(common sense @ Aug 20 2006, 09:06) *

може да гледаш Honey или U got served или Save the last dance smile.gif

Honey е готин но определено U got Served кърти от всякаде !!! мерси за тези предложения
ThePinkDuck
От новоизлезлите филми на такава тематика горещо препоръчвам Step Up. Като цяло сюжета е тъп, но пък танците рулират от всякъде! mrgreen[1].gif
ZzoOoMeR
QUOTE(ThePinkDuck @ Aug 22 2006, 06:10) *

От новоизлезлите филми на такава тематика горещо препоръчвам Step Up. Като цяло сюжета е тъп, но пък танците рулират от всякъде! mrgreen[1].gif

Още една голямо МЕРСИ за поредния отзовал се smile.gif аз натова разчитам не на сюжета smile.gif въпреки че на тези последните дет ги гледах сюжета беше добре tongue.gif
bocko
когато бях в usa рекламираха филм на които за саваление му забравих името.......бе6е почти документален и бе6е пулен с танци като тези на chemical brothers - galvanize или както се пи6е6е (извинявам се за гре6ката ако има такава в заглавието) за съжаление така и не мога да се сетя как се казва6е филма.ако някои знае как се нарича танца от клипа мога да се опитам да намеря някакфо инфо.определено не е break dance. др име си има6е
ZzoOoMeR
QUOTE(bocko @ Aug 30 2006, 00:59) *

когато бях в usa рекламираха филм на които за саваление му забравих името.......бе6е почти документален и бе6е пулен с танци като тези на chemical brothers - galvanize или както се пи6е6е (извинявам се за гре6ката ако има такава в заглавието) за съжаление така и не мога да се сетя как се казва6е филма.ако някои знае как се нарича танца от клипа мога да се опитам да намеря някакфо инфо.определено не е break dance. др име си има6е

Да де танци като на Кемикъл Брадърс ... именно туй наречения "Кръмпинг"(Crumping;Krumping) ... Точно такова нещо търся плс ако някой може да помогне с намирането на това филмче(ИЛИ ДР ПОДОБНИ) е ВИНАГИ ДОБРЕ ДОШЪЛ ....
4.gif 4.gif 4.gif
Боцко едно голямо МЕРСИ и на теб wink.gif

Я Я Я ... кво си намерих ... Филма да не се казва "Rize" biggrin2.gif ? happy.gif happy.gif happy.gif
П.П. ааа Някoй може ли да ми каже от каде мога да го сваля тва филче confused.gif
common_sense
намери си Бийт стрийт (beat street) от '84та мисля че. доста е интересен, защото показва началото на хип хоп културата. не е само за брейк, засяга и др елементи, но предимно танци има smile.gif бе, чакай направо ше ти дам линк - http://www.find-bg.com/catalog/index.php?p...1000&id=664
z_o_r_i
mislq 4e v tzi filmi-"you got served" i "save the last dance"sa6to moje6 da otkie6 ne6to intereso yspeh 4.gif
ThePinkDuck
(z_o_r_i @ Sep 16 2006, 10:53) *

mislq 4e v tzi filmi-"you got served" i "save the last dance"sa6to moje6 da otkie6 ne6to intereso yspeh 4.gif

Тези филми вече са казвани. За в бъдеще пиши на БЪЛГАРСКИ и прочети правилата на форума!
solenka
Не знам, но новият клип на Роби Уилямс - Rudebox, може и да ти е от полза. rolleyes.gif
Heaven's a Lie1
От доста време искам да пиша в тази тема, но така и не успях да формулирам мнението. Както и да е, по принцип съм голяма фенка на такъв вид танци. Изобщо на танците. И бих желала някой да ми предложи някои хубави филми, защото имам чувството че съм изгледала всичко приятно. Няма значение какъв стил, дали хип-хоп, балет или пък кръмпинг например .. просто предимно филма да се придържа към танците. Може и нещо с мажоретки и т.н, такива филми също ме радват.

Ъъъ, някой да има някакви предложения?
FrAgMaKeR
"Save the last dance 2" - за филмови качества и оригиналсност няма да говоря, но има доста качествен денсинг, така че ще свърши работа. smile.gif
CheerFuL-F
Save the last dance (1,2),You Got servved,Bring it on - all or nothing(има накрая много хип-хоп)
Apfh
QUOTE(Heaven's a Lie @ Sep 20 2006, 12:40) *

От доста време искам да пиша в тази тема, но така и не успях да формулирам мнението. Както и да е, по принцип съм голяма фенка на такъв вид танци. Изобщо на танците. И бих желала някой да ми предложи някои хубави филми, защото имам чувството че съм изгледала всичко приятно. Няма значение какъв стил, дали хип-хоп, балет или пък кръмпинг например .. просто предимно филма да се придържа към танците. Може и нещо с мажоретки и т.н, такива филми също ме радват.

Ъъъ, някой да има някакви предложения?

Освен изброените до тук..
Мажоретки - "Bring It On" , "Bring It On Again" , "Bring It On, All Or Nothing" ...
(Само да ти кажа, че наживо да гледаш е далеч по-яко и надъхващо wink.gif )

Откъм Бреакденс ви препоръчвам ей тези филмчета, макар че са трудни за намиране:
The Freshest Kids (2002)
Beat Street (1984)
Breakin' (1984) / Breakdance: The Movie
Breakin' 2: Electric Boogaloo (1984)

Beat Street, който не го е гледал много е загубил. Този филм е в топ-а ми филми за всички времена. Страшно добра история от далечната 1984 разказваща за зората на хип-хоп културата и нейните елементи... просто велик филм!..

А и наскоро гледах Take The Lead и мога да кажа, че филмът си струва, а саундтрака е невероятна смесица на стилове... Просто страхотно направен филм откъдето и да го погледнеш
lemmy
ААААА тва Уейд Робсън Проджект ми е любимото предаване на сички времена. Гледах го всеки божи ден записвах си го на видео и после учих танците, даже все още ги помня, учстниците бяха уникални особено 4мата финалисти Дейвид, Мисхел, Туйч и победителя Тайлър... ЛЕЛЕ обожавам го тва айде някой да каже от де моа си дръпна някои серийки. АААА Уейд е ебаси пича!хахах
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.