Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Обири :)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
ogata
Кажете ми моля ви се всички филми които знаете за обири ... нещо от рода на Бандата на оушън ... няма значение дали са банкови или други ... просто обири .. че тези филми най-много ме кефят smile.gif
seduction_55
Inside man! 4.gif
ThePinkDuck
Първото което ми идва на ум е The Real McCoy , но като фен на тоя род филми съм сигурна, че си го гледал. Мисля, че и The Saint спада към тоя вид филми. Като се сетя още ще ги напиша! mrgreen[1].gif
Ali8
The Italian Job тоя филм е точно от рода на бандата на оушън но по мое мнение е 10 пъти по добър няма да съжаляваш ако го гледаш
ogata
Добрем мерси на всички до сега .. всичко споменато е свалено и прегледано чакам още smile.gif))
The Black Dragon
Die Hard 1 и 3
After The Sunset
Heist
melkor
Жега (Heat) - един от най-добрите филми които съм гледал.
Nasi
QUOTE(Ali8 @ Aug 11 2006, 10:30) *

The Italian Job тоя филм е точно от рода на бандата на оушън но по мое мнение е 10 пъти по добър няма да съжаляваш ако го гледаш

Страхотен филм 4.gif 4.gif 4.gif , и аз го препоръчвам, за други сега не се сещам smile.gif
tsvetan93
Chaos - Необикновен крадец, отговорен за серия от брилянтни банкови обири по неясни причини държи по неговия специален случай да работи точно полицай Куентин Конърс - суров човек, тъкмо изгонен от полицията заради неприятна професионална грешка. Така полицай Конърс е върнат на работа, но се налага да търпи нов колега - увлеченият по будизма и теорията на хаоса младок Шейн Декър. Двамата обаче се оказват железен тандем и много скоро истината за злия гений-крадец излиза наяве
Източник: Програмата - безплатен културен гайд
FuckStyle
National Treasure (2004)

After The Sunset (2004)

Bandidas (2006)

Gigli (2003)

Swordfish (2001)

а ето този според мен е най-добрия

The Thomas Crown Affair (1999)

очаквайте още ...

btw .. ogata .. да не си решил да ставаш крадец уе баце 4.gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.