Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кого ще направиш главен герой?!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3
storm
Кого бихте искали да включите и в следващите сезони и да продължте участието му, за кого ви беше най-тъжно, че напуска сериала или кого искате да виждате още повече, защото не ви стига да го виждате на 5 епизода веднъж. Аз от сега знам Дарето кого ще подкрепи - едно мургаво мом....

АНКЕТАТА Е НУЛИРАНА.

Финални резултати от първия етап на анкетата:

Ана Тагаро 9,3%
Джулс 6,2%
Ники 13,4%
Тайлър 13,4%
Бевин Маски 47,4%
Ели 10,3%

От мъжете:

Крис 24,3%
Анди 7%
Феликс Тагаро 14%
Лари Сойър 2,6%
Тим 23,5%
Купър Лий 28,7%

От анкетата отпаднаха:

Скилс (понеже стана главен герой)
Рейчъл (понеже стана главен герой)
Лари Сойър (понеже не заслужава да бъде главен герой)
Ели (понеже няма как да стане главен герой)

Добре дошли на новите попълнения:

Чейс
Фърги
Психо Дерек
Джейк (бяхме го забравили)
Шели
Ерика Марш
Аби
Devil^Rose^^
Joro браво за темата !!! 4.gif

IPB Image
Това са хората ! 10.gif Крис май ще го видим в 4 сезон, но за мое съжаление Тайлър не, а на мен ми беше страшно интересен персонаж и мисля че имаше какво да покаже. 15.gif
seduction_55
от жените избрах Бевин защото ми е много забавна и мисля че е идеалната половинка за Тим.
От мъжете избрах Купър защото той е единствения мъж в сериала който харесвам(след Лукас) и ще е много жалко че както се очертава няма да оцелее и няма повече да го видим.
solenka
Аз гласувах за Феликс и Рейчъл. Тези двамата правеха големи размирици и мен много ми харесваше.
Ледено_момиче
Аз пък гласувах за Крис и Тайлър .
Незнам защо,обаче Крис Келър супер много ме радва IPB Image .
А за Тайлър,подкрепям мнението на Нинчето IPB Image .
scandalous_girl
От момичетата съм за Тайлър,много я харесвах,беше ми много интересна.
А от момчетата съм за Тим. Толкова е забавен,че ми се иска по-често да го виждам и да ме разсмива!!!
ludoto_mimi
Крис и Ели. 4.gif 4.gif
storm
Менна, хайде включи се и ти, макар че на всички ни е ясно кои са твоите любимци - Анна Тагаро и брат й Фели wink.gif. Но все пак за протокола драсни им по 1 глас 18.gif
Menna
QUOTE(Joro @ Aug 10 2006, 23:23) *
Но все пак за протокола драсни им по 1 глас
3prozqvka[1].gif Щом е за протокола.... 18.gif

От мъжете без да се замислям...Крис 15.gif
Що се отнася до жените,дал си избор за чудо и приказ... 18.gif Не знам още не съм решила-когато гласувам ще уведомя. biggrin2.gif
Иначе мургавото не е за излъчване по телевизията,камо ли за "regular star" blush.gif 18.gif

ПС:Да ме застрелят не знаех,че фамилията на Бевин е "Маски" shocking.gif -то затова и момичето е толкова сбъркано. 18.gif

ПС:Еее,защо смени хубавия аватар с Мила? sad.gif
storm
Я си признайте кой е гласувал за Ники, кой си пада по кучките 18.gif.
ludoto_mimi
А за 1-2 епизода на Тайлър кво толкова й харесахте, че чак 5 гласа има... Да не говорим за Рейчъл... dry.gif
The Black Dragon
Ели и Тим smile.gif
Mrs.Ackles
Ми, аз от жените се колебаех м/у Ники и Рейч, щото и двете са супер мацки, ама гласувах за Рейчъл! blush.gif А от мъжете също се колебаех м/у Феликс и Скилс - сладури, но избрах Феликсчо! rolleyes.gif 4.gif

П.С. Абе, хора защо Тайлър?!? blink.gif Тя нали е Тейлър? wacko.gif 18.gif
sladuranka
Гласувах за Тайлър и Тим, тъй като имат какво да дадат на сериала, макар че много искам да виждам по често и Скилс и Бевин. Невероятни сладури 4.gif . Много ме кефят 3.gif 10.gif .
Devil^Rose^^
Ледено_момиче 11.gif

QUOTE(_NathaN_FenkA` @ Aug 11 2006, 11:52) *

П.С. Абе, хора защо Тайлър?!? blink.gif Тя нали е Тейлър? wacko.gif 18.gif

Тя е Taylor!!!
Лично за мен винаги си е била Тайлър. Така съм си я чувала и така съм си я превеждала. Вече преводачите може да поспорят тук с мен. 10.gif А и Хейли нали й викаше накратко Тай или беше Тей wacko.gif 16.gif
Иначе за Тайлър, ами тя си беше беля и според мен надминаваше и Брук и Рейчъл, но немога да я сравня с Ники, точно защото тя можеше да бъде и добра - като сестра.
DesiTo
От жените: Тайлър, може би
От мъжете: Тим biggrin.gif
lorrra
Рейчъл и Скилс 4.gif И двамата много ме кефят dry.gif
Nasi
Супер тема... 4.gif worthy.gif 4.gif
От мъжете гласувах за Крис..., Но и Тим щеше да е супер като постоянен...*смях* е с него, с крис двамката щяха да са супер 18.gif 18.gif 18.gif

От жените...не исках да гласувам, за малко да сложа Ана/но като познавам Дарето/ се отказах и гласувах за Бевин. 18.gif
april^^
Крисчоо!Ейй щях да се заливам от смях с всяка серия 18.gif Няма второ такова същество!
За дамите мисля...Джулс smile.gif Много симпатично изяшно девойче с интересна красота!Искрено ми беше мъчно за съдбата на тази героиняsmile.gif
Brukas fenka
Ами аз гласувах за Рейчъл и Купър.За Рейчъл защото ми стана много симпатична и интересна, а пък за Купър то май е ясно защо ама все пак ще кажа че е супер сладък и готин blush.gif
storm
Няма ли кой да гласува за горката Ана Тагаро? Тя си няма нито еднo гласче. Толкова ли я мразите (Менна, една дума и си дед 18.gif )?

IPB Image

Как може да няма и една точка такова парче. happy.gif
Devil^Rose^^
Joro a ти за кой гласува rolleyes.gif кажи де не се срамувай, ти трябваше да чукнеш едно гласче за Ана...
storm
Много исках за нея, ама нещо вътре в мен ми казваше: избери нея --> IPB Image

и аз какво да правя избрах си я, а й чувството й за хумор много ме кефи, такa се забвлявам на лафовете й biggrin.gif .
Devil^Rose^^
Даммм .. разбирам наистина лафовете й са по - големи 1eyeb[1].gif

Сори за офф-а rolleyes.gif
lemmy
Аз съм за Бевин и Тим хахахах и двамата са големи образи и ако бяха главни герои щеше да е една тотална комедия хахахах сладурковци.
BlaCk~RoSe~
Рейчъл мн ясно мен ме кефи на макс мноу яка мацка 4.gif а от мъжете Скилс и той е голямо сладурче мноу е добричко
fenka_lucas_i_brooke
Аз гласувах за Рейчъл и Купърчо-аууу колко съм зле той вече няма да участва!ама нищо де тва е по принцип!
lovely
Слагам Бевин и Скилс...и правим Американски пай 5....ще стане перфектната комедия с тях...определено може да се вдигне тонуса малко и без т'ва много трагично го раздават в последните серии..... smile.gif
born_4_you
При мъжете не трябваше да мисля много и веднага избрах КРИС! Просто ме кефи момчето, кърти отвсякъде...супер луд и много готин!
При жените ми беше малко по-трудно, защото не съм имала кой знае какво отношение към нито една от изброените...НО може би най-вече Бевин. Колкото и тъпа да изгледа в доста ситуации в нея има нещо...(хаха...какво ли ще е .. 16.gif biggrin2.gif ), което си остава не показано...
mad
Добър вечер biggrin2.gif Аз съм нова и доста четох преди да пиша за да понавляза в нещата и сега ще дам своя вот biggrin.gif Значи аз гласувах за Бевин и Скилс, просто са ми много забавни и двамата и така biggrin2.gif biggrin.gif
DaniEl
Аз съм за Рейчал и Купар Те двамата много ми харесват biggrin2.gif
sophia__
аз гласувах за Анна и Феликсsmile.gif
Mai4et0
Рейчъл и Купър
Bloody_Tears
Рейчъл и Крисчо! smile.gif
CheerFuL-F
Купър и Анна
DeSeRt^RoSe
Бевин и Скилс 4.gif 18.gif голями сладури са
Svetlety
За жалост го няма този който бих искала да направя а именно Джейк 5angel[1].gif
А лично от жените НИКОЯ!!! - всичките са долни кучки особено Рейчъл sick1.gif sick1.gif
vitiq
Скилс и Бевин!!! Трябва да има малко забавление все пак 4.gif
Chad^Ravens
От жените,гласувах за Рейчъл....искам да се разкрие повече като личност..от мъжете гласът ми определено си печели Скилс!! Голям симпатяга ми е,кефя му се просто още от началото..най вече на произношението. 3.gif
girl_from_hell
Ели и Купър(Ели много ми допадна като персоназ, но както дойде така и изчезна а Купърчо просто като визия много ми харесваше, може би те ми липсват)
BrOOke&LuCaS
Бевин и Скилс според мен smile.gif
Haley_James_Scott
Аз съм за Феликс и Бевин и Анна(ама не гласувах за нея) искам да са главни
porcheto
От жените Бевин, а от мъжете Тим - и двамата са доста глуповати и забавни и мисля че ще внесат свежа нотка в сериала.
SweetDreams
Аз съм за Рейчъл и Крис - тя е супер яка и много ме радва, а той.... няма такъв сладур - а е и изключително забавен biggrin.gif
Jolly_GirL
Аз съм за Скилс и Бевин biggrin.gif
LoveOneBoy
Бевин и Тим-супер са забавни
SeMiNi
Аз гласувах за Скилс и Рейчъл.За нея без причина,а Скилс просто мн го харесвам!:blush:
Sniper
Ако бях сценарист... може би Скилс и Бевин, но... не бях!!
N@det0
За Бевин и Скилс съм-мого са ми забавни smile.gif
nadezhda_had
Скилс и Бевин
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.