От мъжете - Джейк !

От жените - Ники.
И ще обясня защо - за нея.
Винаги много ми е харесвала като външност - просто ме кефят такива жени - високи, слаби, тъмнокоси, а тя има и много изразителни тъмни очи и плътни устни (мацката е типична французойка, има типичната за тях красота).

- колко е различна когато се усмихва!

В сериала според мен отношението на Джейк към нея беше меко казано тъпо. Буквално отношение на недорасъл пикльо в гимназията. Той изхождаше от това, че тя си е тръгнала веднъж и никога повече нямало да я допусне до Джени... после едни криеници, бягства, чудесии... ауе ей, момче, може всякаква да е, но е майка да дъщеря ти и това е повече от тъпия факт, че някога си тя е скъсала с теб... (според мен точно това му беше проблема)... освен това всеки кръвен родител има права над детето си, поне до момента в който не се докаже, че му е вредил съзнателно.
Не ми хареса, че сценаристите дори не й дадоха шанс да докаже, че може и иска да е добра майка. Защото тя само това искаше - още един шанс да бъде човек, с който Джени ще се гордее. Това и каза на Люк, когато я попита защо се е върнала - каза му, че го е чула как говори за Дан и не иска един ден дъщеря й да говори по същия начин за нея. Според мен Ники наистина се осъзнава в един момент, затова ми харесва като образ. Трябваше Джейк да й даде шанс от самото начало, но пък явно са се опитали да засилят драмата (ненужно според мен). Самият Джейк в четвърти сезон признава, че "Ники наистина се опитва" да бъде добра майка.
Според мен щеше да е интересно да научим нещо в повече, в дълбочина за нея, за животът й, за това каква е била, какви са родителите й, каква точно е историята й с Джейк, какво я е подтикнало да избяга от бебето си...
Та така