Кой е истинският виновник за случилото се, като питам кой, нямам предвид прекия отговорен. дали не е Уолт, който, явявайки се постоянно на Шанън я принуди да иде в гората, за да го търси, като я подлуди с постоянните си появявания, без да каже нищо, или пък самата Шанън, която въпреки опасностите, на които знаеше, че е изложена, тръгна след него посред нощ, а не е ли Саид, единствената опора на Шанън след смъртта на Буун, виновен, като не й повярва, че вижда Уолт и като я пусна в гората и не я спря. Дали не е Ана-Лусия, която прозведе изстрела срещу Шанън или пък за всичко за виновни Другите, които заради стреса, на който подложиха оцеляващите, причниха смъртта на Шанън?!?!?
The Black Dragon
Aug 8 2006, 16:51
За мен виновна е Ана Лусия. При положение, че е полицай е недопустимо да стреля без да е видяла дори по кой стреля... А сега като пусна анкетата се сетих за появата на Уолт и не мога да си обясня какво представляваше и беше тя. Така и не й дадоха отговор. Дано се разбере един ден...
Ана малко се изложи наистина, но при положение, че са толкова наплашени и че в този час в гората не следва да се разхождат хора, имайки предвид опасностите, те е била на принципа - първо стреляй, после питай. А от Уолт какво да се очаква, той е наследил шизофренията на малоумния си баща и освен простотии какво друго може да прави, тъпо дете! В един спойлер четох, че уж в трети сезон ще се изяснят обстоятелствата по смъртта на Шанън, ама кой знае.
The Black Dragon
Aug 8 2006, 17:30
QUOTE(Joro @ Aug 8 2006, 18:01)

В един спойлер четох, че уж в трети сезон ще се изяснят обстоятелствата по смъртта на Шанън, ама кой знае.
А дано де! Тва означава, че има вероятност да видим Маги Грейс в трети сезон, та дори и само в една серия
solenka
Aug 8 2006, 18:01
seduction_55
Aug 8 2006, 18:54
Ана-Лусия е виновна

.Въпреки че супер много я харесвам тя малко прекаляваше с правомощията си и се съмняваше във всеки.

Тя стреля без да гледа по кой и тва беше нечестно.

Пък и как наби Сойър няколко пъти.

Просто беше си кучка ама все пак много готина и секси кучка.
^^HeLa^^
Aug 15 2006, 17:20
Ана Лусия я уби
Brooke
Aug 24 2006, 22:54
Еми трудно е да се каже кой е виновен,но вина определено имат Другите,Уолт и най-вече Ана Лусия.Другите,защото побъркаха всички и ги сплашиха,Уолт също е виновен донякъде,защото накара Шанън да тръгне след него.но в крайна сметка най-виновна си е Ана и не само ,защото тя дръпна спусака,а защото стреля без да вижда по кого.Вярно ,че беше уплашена и си мислеше ,че е някой от другите,но не мисля че това я оправдава напълно.Тя съвсем се беше вживяла да командва и да казва на всеки какво да прави,че чак прекали.Все пак всички са поставени в едни и същи условия и са заплашени от едно и също,но само тя стреля.Е в случея само тя имаше пистолет,но това е друг въпрос

.Тя просто реагира прекалено прибързано и сгреши
Трудно е да се каже ,но мисля ,че заслугата е на Ана Лусия.Тя деистваше доста лекомислено и имаше лабилна психика
Неможеш ей така да стреляш по хората когато си поискаш
common_sense
Sep 12 2006, 14:27
тъпата и гадна Ана Лусия уби моята любимка - тя е виновна!!!! смърт за Ана Лусия!!!
Ана-Лусия- прибърза да стреля
Уолт - подмами Шанън
Саид - позволи на Шанън да тръгне да търси Уолт
Шанън - лекомислена
Сценаристите - Не ви е срам гадняри такива да убивате най-яката актриса в целия сериал!!!!
CheerFuL-F
Nov 6 2006, 16:43
Ана-Лусия трябваше да види кой е и после да стреля
хмм трудно е да се каже.. ама мисля че другите щото те някво сдухаха наще и те се побъркаха
Aна Лусия, щото като хванеше пистолет в ръцете превърташе и започваше да стреля наляво и надясно, за да докаже колко е велика. Още повече че беше ченге... можеше поне да извика "Спри! Стой! Кой е там" или нещо подобно, някакво предупреждение, а не просто да се завърти и да стреля напосоки към Шанън. Егати...
*AdDiCTeD*
Dec 20 2006, 14:17
То е лесно да се търси виновник, но да се намери... пък и защо винаги трябва да търсим... понякога всичко е стечение на обстоятелствата. И аз харесвам.. ъ, обичам.. ъъъ, обожавам Маги Грейс, но приемам това, което се случи с неяната героиня като факт, от който ще тръгнат много други развръзки...
)
small_heart
Dec 21 2006, 22:51
Aна Лусия
Ан ЛуЛу се пак вървеше сред гората със зареден пистолет и чуваше гласове не я обвинявам! Според мен виновна си е Шанън че по бягна през гората като изтървана!!
The Shaman
Jan 4 2007, 17:32
Режисьора ?!?! Сценариста ?!?!
A_l_e_x
Feb 7 2007, 17:15
Естествено,че Анна-Лусия
....
Gossip Girl
Apr 13 2007, 15:57
Ана-Лусия. Беше баси психото.
DesiTo
Apr 29 2007, 22:57
Ами, то всеки един от изброението в анкетака е винове малко или много, но все пак Ана-Лусия беше тази която стреля, така че за мен тя е виновника за смърттна на Шанън. Дори и не видя по кой стреля, доста прекаляваше със заповедите си, мислейки се за нещо повече от другите, тъй като беше полицай.
От друга страна и Саид не трябваше да я пуска сама в гората.

Ако пък Уолт не беше се появил, тя нямаше да тръгне.
ladysunshine
Jul 18 2007, 12:11
Неможе да се каже, че това, което направи Ана-Лусия е грешка допусната от невнимание, защото както видяхме от спомените и е допускала доста такива грешки в миналото си. Но все пак не е виновна само тя. Те всички бяха наплашени от другите и просто не е могла да реагира. Всеки друг от героите можеше да е на нойно място и да направи тази грешка
Mr. Winchester
Oct 6 2007, 14:08
brooke_scott
Oct 18 2007, 18:43
и аз съм за сценаристите

макар че, не ме дразни толкова, че убиха Шанън, а че убиха Буун
Mr. Winchester
Dec 13 2007, 18:21
Цитат(brooke_scott @ Oct 18 2007, 18:43)

и аз съм за сценаристите

макар че, не ме дразни толкова, че убиха Шанън, а че убиха Буун

О да и мен това ме издразни но това е друга тема
allnitess
Jun 21 2008, 19:30
Ана-Лусия
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.