Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Сезон 6
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Gilmore Girls
ThePinkDuck
IPB Image IPB Image IPB Image

Епизод 1 - New and Improved Lorelai ...
Дата на излъчване: September 13, 2005

Започвайки от същата вечер в която свърши предният сезон, Лорелай и Люк започват да планират общото си бъдеще. Люк обаче се чувства засрамен когато всички разбират, че Лор му е направила предложението. Наранена от решението на Рори да напусне колежа и да се пренесе да живее при Емили и Ричард, Лорелай заявява на родителите си, че от сега нататък тя е само тяхна грижа

Епизод 2 - Fight Face ...
Дата на излъчване: September 20, 2005

Рори започва с общественополезния труд и вижда, че живота на улицата никак не е лек. Лор и Люк се опитват да решат дали да разширят къщата на Лор или да купят къщата на Туинкам. Рори най-ненадейно решава да посети Люк в закусвалнята и той и казва, че с Лор са се сгодили.

Епизод 3 - The UnGraduate ...
Дата на излъчване: September 27, 2005

Развълнувана покрай бъдещата сватба на Лор, Сууки я притиска да насрочи дата, но Лорелай категорично отказва. Рори решава да започне работа при Емили в офисът на ДАР (Дъщери на Американската Революция). Лоугън се завръща от Европа и принуждава Рори да признае истинските си чувства относно напускането й на колежа.

Епизод 4 - Always a Godmother, Never a God ...
Дата на излъчване: October 4, 2005

Рори липсва на Лор и тя решава да и се обади когато внезапно научава, че Рори си е сменила номера. Сууки кани Лор и Рори за кръсници на двете и деца надявайки се на кръщенето двете да се сдобрят. Лоугън научава, че баща му очаква той да завърши тази година и да влезе в семейния бизнес.

Епизод 5 - We've Got Magic to Do ...
Дата на излъчване: October 11, 2005

Рори организира невероятно ДАР парти вместо Емили. На партито Ричард има лек сблъсък с Мичъм относно поведението му спрямо Рори. Емили от своя страна показва на Шира (майката на Лоугън) къде и е мястото.

IPB ImageIPB Image IPB Image

Епизод 6 - Welcome to the Doll House ...
Дата на излъчване: October 18, 2005

Опитвайки се да събере информация относно бъдещите планове на Рори, Ричард оставя у Лоугън грешното впечатление, че го пита кога възнамеряват да се женят. Лорелай е във възторг от плана на Тейлър да върне старите имена на улиците във Старс Холоу, докато не научава една много гнусна информация.

Епизод 7 - Twenty-One is the Loneliest Number ...
Дата на излъчване: October 25, 2005

С наближаването на 21вия рожден ден на Рори и двете с Лор са натъжени от факта, че няма да могат да прекарат деня така както винаги са си мечтали. Междувременно Емили и Ричард са шокирани от факта, че Рори и Лоугън правят секс.

Епизод 8 - Let Me Hear Your Balalaikas Ringing Out ...
Дата на излъчване: November 8, 2005

Рори е изненадана когато най-ненадейно Джес се появява в домът на баба й и дядо й, за да разкрие невероятния обрат в неговия живот. Двамата отиват на вечеря, а когато неочаквано Лоугън се присъединява към тях, нещата доста загрубяват. Междувременно Люк се съгласява да спонсорира момичешкия футболен отбор, а Лор излива цялата си мъка по Рори грижейки се за новото си куче – Пол Анка.

IPB Image IPB ImageIPB Image

Епизод 9 - The Prodigal Daughter Returns ...
Дата на излъчване: November 15, 2005

Изненадващо телефонно обаждане от Кристофър хвърля сянка на недоверие между Лорелай и Люк. По – късно когато една персона от миналото на Люк се появява отново в живота му, той няма представа как да каже на Лор за нея. След месеци на мъчителна раздяла Лор и Рори правят първи стъпки ктм сдобряване.

Епизод 10 - He's Slippin’ ‘Em Bread... Dig? ...
Дата на излъчване: November 22, 2005

Кристофър се появява за пореден път в живота на Лор и Рори с предложение да се реваншира за изгубеното време. Люк се бори с новината около новото попълнение в живота си и как това ще се отрази на връзката му с Лор. Рори и Лорелай се радват на първия Ден на Благодарността в страноприемницата ”Dragonfly”, когато Рори научава изненадващи новини за Лоугън.

Епизод 11 - The Perfect Dress ...
Дата на излъчване: January 10, 2006

Люк отива да говори с майката на Ейприл, бившата му приятелка – Ана Нардини. Междувременно Лорелай насрочва дата за сватбата след като успява да намери перфектната рокля, но е разтревожена от досадното чувство, че все нещо ще се обърка. В Йейл , Рори се мести в апартамент извън колежа заедно с Парис и Дойл.

Епизод 12 - Just Like Gwen and Gavin ...
Дата на излъчване: January 17, 2006

Когато Ейприл и Лорелай се озовават заедно в закусвалнята, Ейприл съвсем случайно обяснява на Лое, че Люк й е баща. Лорелай се опитва да го подкрепи и дори предлага да отложат сватбата, но реакцията на Люк я оставя дълбоко наранена. В Йейл Лоугън предприема необичайна тактика за да си върне Рори, а екипът на вестникът недоволства срещу Парис.

Епизод 13 - Friday Night's Alright for Fighting ...
Дата на излъчване: January 31, 2006

Докато Люк се опитва да се справи с присъствието на Ейприл в живота си, Лорелай се преструва, че това не се отразява на връзката или на годежа им. Притесненията на Рори заради навъзможноста на Парис да ръководи вестника най-накрая достигат връхната си точка, когато повече от половината персонал напуска в знак на протест.

Епизод 14 - You've Been Gilmored ...
Дата на излъчване: February 7, 2006

Емили казва на Лор, че иска да се запознае с бъдещия си зет и го кани на вечеря. Екипът на ”The Yale Daily News” уволняват Парис и избират Рори за техен редактор. Научавайки за това Парис побеснява и изхвърля Рори от апартамента. Рори не знае къде ще отиде докато Лоугън не успява да я убеди да се премести при него.

Епизод 15 - A Vineyard Valentine ...
Дата на излъчване: February 14, 2006

Рори и Лоугън канят Люк и Лорелай да отпразнуват заедно Денят на св. Валентин на романтичен уиикенд в една от вилите на Хъндсбъргър. Рори и Лоугън си прекарват страхотно, но Лор е ядосана заради неприятелското отношение на Люк към Лоугън. Люк осъзнава, че е забравил да купи подарък на Лор, но Лоугън успява да го измъкне от ситуацията.

Епизод 16 - Bridesmaids Revisited ...
Дата на излъчване: February 28, 2006

Лоралай и Кристофър отиват заедно на на журналистически дебат където Рори направи взривява тълпата. По-късно Лор предлага на Крис да му помогне с Джиджи като я погледа няколко чеса, но е ужасена когато вижда колко е разглезена малката. На следващияден ден Рори и Лоугън отиват на сватбата на сестрата на Лоугън, където Рори с ужас научава как възлюбения й е прекарал временната им раздяла. Междувременно Лейн започва да лепи флайъри, че си търси нова банда, което кара Зак да стане доста емоционален.

IPB Image IPB Image

Епизод 17 - I'm OK, You're OK ...
Дата на излъчване: April 4, 2006

Рори прощава на Лоугън за издънката му, но решава да отиде до Старс Холоу за да прекара известно време сама. Макар да не си признава Лорелай е разтроена от факта, че Люк няма да го има няколко дни, защото заминава с Ейприл на екскурзия. Против волята на Лор, Рори шпионира майката на Ейприл – Ана. Междувременно Зак събира достатъчно кураж за да помоли мисис Ким за ръката на Лейн

IPB Image IPB Image

Епизод 18 - The Real Paul Anka ...
Дата на излъчване: April 11, 2006

Лорелай има един от нейните откачени сънища, но в този за малко се появява самия Пол Анка. Междувременно Лоугън е нещастен, защото е наясно, че Рори не му е съвсем простила. Рори приема поканата на Джес да разгледа издаделството в което работи във Филаделфия. Докато е там тя ненадейно се натъква на Люк, който придружава Ейприл на екскурзията й. В Старс Холоу Лорелай е ужасена от новината, че Емили и Ричард разглеждат недвижимите имоти в града.

Епизод 19 - I Get A Sidekick Out of You ...
Дата на излъчване: April 18, 2006

В ноща преди сватбата на Лейн и Зак, плановете на Рори и Лор за моминско парти се провалят, а също така и тези на приятелите на Зак. Г-жа Ким информира Лорелай, че не може да дойде на сватбата без придружител и тъй като Люк е извън града, Лор кани Крис. Всички присъстват на две сватбени церемонии – една Будистка и една Адвентистка, последвана от доста бурна наздравица от страна на Лор.

Епизод 20 - Super Cool Party People ...
Дата на излъчване: April 25, 2006

Люк решава да организира партито за рождения ден на Ейприл в закусвалнята. Лорелай предлага да помогне, но отново бива наранена, след като Люк й обяснява, че мисли, че все още е рано двете с Ейприл да се запознават.Въпреки всичко Люк променя решението си когато осъзнава, че партито му е катастрофа. Междувременно Рори се отправя към болницата след като научава, че Лоугън е пострадал след една от каскадите На Живот и Смърт.

Епизод 21 - Driving Miss Gilmore ...
Дата на излъчване: May 2, 2006

Когато след операция на зрението Емили остава временно почти сляпа, Лор е ”поканена” за нейн шофьор. Докато обикалят по дневните задължения на Емили тя разкрива на Лор изненада която я хваща напълно неподготвена. Междувременно Рори поема грижата за Лоугън след като го изписват от болницата. Люк от своя страна се опитва да се справи с Лиз, бременноста й и взаимоотношенията й с Ти Джей.

Епизод 22 - Partings ...
Дата на излъчване: May 9, 2006

Старс Холоу се пренапълва с трубадури, когато новината, че тробадут от града е избран за подгряващ изпълнител на голяма звезда. Рори се сблъсква с Мичъм и след разговора им за заминаването на Лоугън за Лондон започва да вижда нещата и от негова гледна точка. Като резултат тя му организира купон за довиждане, последван от много тежко сбогуване. На петъчната вечеря родителите на Лор сватосват Крис с психоаналитичка, която в края на краищата консултира Лор. Разговора кара Лорелай да вземе драстични мерки относно Люк поставяйки му ужасен ултиматум, а самата вечер завършва при изненадващи обстоятелства свързани с Крис.
ThePinkDuck
Целия сезон беше както винаги изпълнен с много емоции.
Много се изкефих на сватбата на Лейн и Зак и особено на роклята на Лейн - типично нейн рокаджийски стил. Мисис Ким беше страхотна, с тоя хит за който помогна на Зак.
Рори и Лоугън бяха голяма любов голямо нещо и на края ми скъсаха сърцето. А Лоугън като се преби, Рори как насоли Фин и Колин, направо ми напълни душата. А като се обади на Мичъм беше още по-хубаво. Като заговорих за Мичъм и се сетих Емили как нареди Шира, е това беше велик момент! Никога не съм обичала Ем повече!
Пол Анка е нов герой който мноооого харесвам, въпреки странните му навици и страха му от кръгли храни! Серията в която всички се караха беше жестока, определено любимата ми от този сезон!
Хммм Люк и Лор... Какво да кажа за тях! Много са ми сладки, ама Лор толкова изстрада покрай Люк и онова диване Ейприл, че Люк почна да ме дразни. Ейприл от друга страна е жестока. Люк, от една страна го разбирам, той е единак и се опита да се справи с цялата работа сам. От друга страна си мислех, че Лор е успяла да го промени, ама всички видяхме какво стана.
Джиджи и Крис са си все така готини. Края мисля беше логичен. Наранена и объркана Лор взе най-правилното за нея решение. По всичко личеше, че Люк не иска вече да са заедно, а Крис никога не е отричал любовта си към Лор и винаги е бил с отворени обятия към нея.
Очертава се много интересен 7ми сезон! mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Почти съм съгласна с теб, но това малко Ейприл изобщо не мога да го трая. 14.gif Като го видя и ми иде да счупя монитора. 18.gif 18.gif

Относно Емилито - мен винаги ме е кефела, освен няколко случая, но като цяло е супер. rolleyes.gif По едно време така беше оплела Рори в мрежите си, че почнах да се притеснявам за нея. Добре, че всичко свърши добре. biggrin2.gif 10.gif

За пореден път ще кажа, че Люк много ме нерви, особено във шести сезон. В края на четвърти малко се е пооправи и... пак лепна тая шапка. sick1.gif Ако се облече като човек ще стане по-нормален. Така ще започна да го харесвам и те ще се съберат. (заради мен) 10.gif
Menna
Юхуу,имаме си ревю на 6ти сезон! banana.gif Благодарение на непрекъснатите грижи на Еми да направи форума невероятен.13.gif Разбира се най-важното за да изглежда невероятно е присъствието на редовните потребители.....а това вече е факт. 15.gif Стига четки-по същество: biggrin2.gif

Така...моето скромно мнение за сезона е,че за разлика от предишните,този ми се стори много по-драматичен(то не бяха драми,то не бяха чудесии).Особено неприятно ми беше в началото,когато майка и дъщеря не си говореха.Да не говорим,че когато Рори се замъкна по онези срещи с Емили,наистина се бях уплашила за нея. happy.gif
Парис досега не ми е била толкова шумна(знам и говорните способности,но ми дойде в повече). 16.gif 18.gif Иначе винаги ме е забавлявала(особено когато взе информацията за състоянието на Лоугън).
Пол Анка е много сладък персонаж,на мен серията със съня ми беше една от любимите. biggrin2.gif

Тъй като Рори и Лоугън са ми на сърцето,няма как да не ми е мъчно,че замина...особено сутринта като се разделяха. sad.gif Определено появата на Джес ме беше притеснила,но умрях от удоволствие когато тя си призна дори пред него,че може би "Logan is The One" biggrin2.gif
Колкото до ситуацията Лор,Люк,Крис...Еми го е написала преди мен и съм напълно съгласна с нея. biggrin2.gif

Относно Ейприл,тук подкрепям Мими-това дребното и на мен ми лази по нервите. 16.gif 18.gif
Nasi
Ау...аз съм още по средана та втори сезон...имам още много...няма да чета какво сте писали wink.gif
Nasi
Ще ми простите за двойния паст wink.gif biggrin2.gif

Началото на сезона беше доста подтискащо и тъжно, доста серии продължи скарването на Рори и Лорелай, но сдобряването беше перфектно. Доста се смях с архива на Лорелай.
когато Рори се замъкна по онези срещи с Емили,наистина се бях уплашила за нея.

И аз smile.gif Леле добре, че избяга. С тея бабки около нея щеше да откачи. 18.gif

Домашният любимец на Лор е супер...така съм се смяла с него. Пол Анка 18.gif 18.gif 18.gif

А за Парис...щеше да ме подлоди на моменти, в бункера беше много забавна. Ще става доктор, горките пациенти. Ама и се израдвах доста, когато помогна на Рори за Лоугън smile.gif

Колкото до ситуацията Лор,Люк,Крис...Еми го е написала преди мен и съм напълно съгласна с нея.

Me too!
Люк ме подразни на моменти, доста.

Рори и Лоугън...краят /не на тях, а на сезона 10.gif / беше невероятно тъжен.
Но Рори си го каза "He is the one".
vuskutos
аз сега съм на пети сезон инямам търпение за следващия! smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.