Здравейте...доскоро бях с кубутну линукс обаче неможех да си подкарам 3д съпорта на видеокартата и реших пак да си кача Уиндоус...качих си драйверите всичките от-до след това програми простотий и накрая кодеците(имах предпоследната версия на K-Lite Mega Codec Pack) качих ги и решавам аз да си гледкам филмчета...и така цъкнах аз да гледам забравих вече кой филм беше от най-гледаните някой...опи няма субтитри VobSub-a нещеше да се активира(а преди да кача линукс всичко си беше ОК)...викам ааа тука сигурно лъжат, че има субтитри и реших да тествам с вече гледан филм...пуснах си карибски пирати 2-ката....и там няма...добре стана ми ясно, че кодеците се ебават...трия ги отивам в магнета свалих някакви Ace Codec Pack Pro и при тях същата работа...и тях ги изтрих...отидох в Kaldata.com и видях новина за най-новите кодеци K-Lite, които можели това, можели онова...хмм викам аз дай да гу дръпна да пробвам ...свалям,свалям(тоя БГ трафик мноого зле) както и да е свалих ги и ги качвам...и пак пускам нетестван филм...пак VobSub-a не се пуска(не се пускаше и при ACE кодеците забравих да спомена) викам абре тоя филм май верно лъжат...пак пускам карибски пирати 2 пак същото VobSub пак не се пуска...незнам изобщо от какво може да ми е възникнал проблема или как да го оправя аз по принцип с филми не се занимавам само гледам

(смисъл незнам кое как става...само знам кодеци си кача WMP 10 и да гледам) таа ви моля за помощ, ако някой се е сблъсквал с този проблем и го е разрешил моля да помогне.Благодаря ви предварително