Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Много зарибена online игра
GGbit.info > Развлечение > Игри
DarKMooN
играта се казва Gunz online:The duel
ето и URL http://www.gunzonline.com/
много е зарибена трябва да си я свалите :п
натиснете варху internationla Edition(beta)
redmadman
Ами изтеглих играта но не мога да влезна sad.gif когато дам на 3 или 4 -ти сървър
просто седи картинката с мадамата и нищо не става дори не ми дава съобщение че е пълен сървара или нещо такова
vIkToRsHeFa
QUOTE(redmadman @ Jun 26 2005, 05:48 PM)
Ами изтеглих играта но не мога да влезна  sad.gif  когато дам на 3 или 4 -ти сървър
просто седи картинката с мадамата и нищо не става дори не ми дава съобщение че е пълен сървара или нещо такова
*

Има два надписа по средата виж ги те са линкове ... wink.gif
redmadman
Надписи ли blink.gif няма никакви надписи просто мадамата с узито и меча това е всичко иначе мога да движа курсора на мишката но няма надписи
vIkToRsHeFa
QUOTE(redmadman @ Jun 26 2005, 06:08 PM)
Надписи ли  blink.gif  няма никакви надписи просто мадамата с узито и меча това е всичко иначе мога да движа курсора на мишката но няма надписи
*

Свалям го но е наистина огромно за външния ни....
131 МБ добре че скороста е желязна... biggrin2.gif

ПП. Сега ще го доунлоадна и ще ти кажа ако DarKMooN ти каже още по добре щото това са си 131 мб външен... 14.gif
redmadman
Ами ще я кача на ФТП-то само дано има място след това можеш да я изтриеш
vIkToRsHeFa
QUOTE(redmadman @ Jun 26 2005, 06:31 PM)
Ами ще я кача на ФТП-то само дано има място след това можеш да я изтриеш
*

Aaaaa има има....
Качи я най-добре... biggrin2.gif (директория геимс)
redmadman
Заповядай ftp://84.252.41.195/games/Gunz/ иначе дано DarKMooN да каже нещо по въпроса защото не мога да разбера къде бъркам
vIkToRsHeFa
QUOTE(redmadman @ Jun 26 2005, 06:54 PM)
Заповядай ftp://84.252.41.195/games/Gunz/ иначе дано DarKMooN да каже нещо по въпроса защото не мога да разбера къде бъркам
*

Не е лоша идея...
А иначе сега нещо се ъпдеитва и ... 14.gif След малко ще е готово...(надявам се... rolleyes.gif )
redmadman
След един преистал на играта всичко се оправи biggrin2.gif и играта е много зарибена само дето не мога да убия никой laugh.gif иначе се научих да ходя по стените само не мога да разбера как да забивам меча в стената за да се качвам на високите места
vIkToRsHeFa
Хм не знам това вече ми се вижда трудно...
Иначе много се радвам че си успял да се оправиш...
Аз само докато я инсталирам оправя и т.н. побеляха ми косите направо... 14.gif
redmadman
А успя ли в крайна сметка или не ти се занимава
vIkToRsHeFa
QUOTE(redmadman @ Jun 26 2005, 08:45 PM)
А успя ли в крайна сметка или не ти се занимава
*

Успях но нещо ми дава че сървърите са препълнени а на последния зареди и 15 минути чаках и накрая ми писна....
Но пак ще пробвам сега вечерта като няма много хора... 4.gif
Freaky
Боже ! Тези в играта правят всякакви неща . 1-во - аз нямам меч . Имам някакъв малък нож . 2-ро - те правят някакви бързи походи , а аз се движа бавно . 3-то те правят всякакви акробатични неща , които аз не мога . Някой знае ли как се прави нещо интересно на тази игра ? wacko.gif
redmadman
Ами когато натиснеш 2 пъти наляво или надясно скачаш

същото става и напред и назад когато искаш да вървиш по стената просто задържаш скока а за оръжието трябва да си купиш
Freaky
ВАЖНО !!!

Точно в 19:15 часа , ще направя сървър на тази игра във Server 4 . Ако не е в Server 4 , ще е в 3 Играта ще се казва "Brutal Games" biggrin2.gif . Айде да ви видя . И да не забравите - 19:15 . smile.gif Ще ви чакам . ph34r.gif
redmadman
Вчера не можах да дойда но ако пак ще правиш игра казвай

ПП Kакъв ти е ника там моя е същия redmadman
Freaky
QUOTE(redmadman @ Jun 29 2005, 09:53 AM)
Вчера не можах да дойда но ако пак ще правиш игра казвай

ПП Kакъв ти е ника там моя е същия redmadman
*

Ами аз по принцип влизам във сървър 4 под име "Gotcha_1" . Вече съм 7 левел , но не мога да ходя по стената . Мога , но това става от време на време , без да искам . Какво трябва да натисна , за да ходя по стената хоризонтално . ph34r.gif Ако знаеш как става ... ще те черпя Мента
redmadman
Ами тичаш под ъгъл към стената и задържаш спеис с малко повече тренировки ще свикнеш
Zilenia
абе хора на мен инсталацията ми я дава на някав странен език при вас така ли беше confused.gifconfused.gif??
redmadman
Да и при мен беше така но после няма никакви проблеми
vIkToRsHeFa
QUOTE(redmadman @ Jul 4 2005, 12:50 AM)
Да и при мен беше така но после няма никакви проблеми
*

И при мен така... 4.gif
Zilenia
имам проблем ако може да помогнете, нали иска Ип вкарвам си моето Ип и после иска няква парола ама ква е тая парола confused.gif
redmadman
Ip ли нещо си се объркал на мен такова нещо не ми е искало
vIkToRsHeFa
QUOTE(redmadman @ Jul 5 2005, 11:53 AM)
Ip ли нещо си се объркал на мен такова нещо не ми е искало
*

И на мен не ми е сикало....
Да не си цъкнал нещо друго confused.gif? blink.gif (имаше маи и други опции..)
Zilenia
да извинявам се пишеше ИД като стартирах играта беше доста касничко и май сам обаркал буквите smile.gif
а иначе още не сам я направи я кажете, трябва да се регна вав саита ли какво ?
redmadman
Да трябва да се регистрираш на този адрес http://www.gunzonline.com/ горе в дясно има бутон join след това ползваш паролата и потребителското име което си избрал
Zilenia
мерси много получи се worthy.gif banana.gif
DarKMooN
дове4ера кам 11-12 аз правя сервер само за БГ 6те се казва BGowned
сервара 6те е с pass:bulgaria!!!!!!!!!!!!
malkatalamia
еи пичове играта ме зариби от 1 зала ама ся тука като си я драпна,инсталвам я и като дам да се упдейтва и ми дава error
Invalid Torrent File

ко да правя? sad.gif
Craft
мерси за играта зарибяваща е само да я пусна

Пуснах играта и тя тръгна могете ли да ми кажете в кои сървар играете за да цакаме заедно аз си пишаBADBADDEMON
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.