Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спасители на плажа - Хаваи
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
fantoma89
един от най-харесваните сериали се завърна по българската телевизия.според мен този сезон е страхотен и заслужава голям рейтинг сериала!гледайте го няма да съжалявате.и както винаги има супер готини мацки във сезона!
ogata
Да но в cast-а няма да са Carmen Electra и кака Пам (Pamela Anderson) 14.gif 19.gif sick1.gif
Onlyshits
Мен много ме изкефи първата серия не съм гледал другите нямам време да му се невиди ...
някво повторение няма ли ?
ThePinkDuck
И на мене първия епизод много ми хареса! Мич ги събра и ги остави да се оправят сами 18.gif ! За сега изглежда многообещаващо! Да видим нататъка! mrgreen[1].gif
FrAgMaKeR
Той Мич не умря ли в последният епизод на спасителите?
fantoma89
от понеделник до сряда повторенията от вечерта са в 14:00 на следващият ден(не съм сигурен дали точно тогава е повторението,но майче беше тогава!)а повторенията на сериите от събота и неделя които ги дават са от 14:00 са във 19:00.
ludoto_mimi
Aз го гледах 1-2 пъти и Мич е в началните надписи, ама не го виждам никакъв. blink.gif blink.gif Аз ли не съм в час нещо... huh.gif

Иначе за сериала, Спасители на плажа (без Хаваи) ми харесва повече. rolleyes.gif
Nasi
QUOTE(ludoto_mimi @ Aug 7 2006, 00:06) *

Aз го гледах 1-2 пъти и Мич е в началните надписи, ама не го виждам никакъв. blink.gif blink.gif Аз ли не съм в час нещо... huh.gif

Иначе за сериала, Спасители на плажа (без Хаваи) ми харесва повече. rolleyes.gif

И на мен...
От този сезон гледах само няколко серии...Мич се появява малко.
ludoto_mimi
Видях, че има качен 1 сезон на Спасителите. Аз отдавна го знам, но нали няколко дена нямаше сайта. И сега не мога да го сваля, нито да го гледам, защото rack-а не работи. Някой знае ли дали ще се оправи? Не знаех къде другаде да питам. unsure.gif
dahlia
Незнам за Пам, но има един младеж който хич не е за изпускане-хаваец, ако не бъркам се казва Jason Momoa, играе и в хавайски бряг blush.gif
DaniEl
(ludoto_mimi @ Sep 4 2006, 00:38) *

Видях, че има качен 1 сезон на Спасителите. Аз отдавна го знам, но нали няколко дена нямаше сайта. И сега не мога да го сваля, нито да го гледам, защото rack-а не работи. Някой знае ли дали ще се оправи? Не знаех къде другаде да питам. unsure.gif

Аз си го тегля от унгарския сайт(говоря за 1-ви сезон на "Спасители на плажа").
Иначе на мен нещо "Спасители на плажа:Хавай" не ми харесва rolleyes.gif Претпочитам само "Спасители на плажа"
SweetDreams
Аз също като dahlia смятам, че Jason Mamoa си заслужава..... но иначе филма ми е някак си скучен.... друго си бяха предните спасители wink.gif беше доста по-интересно 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.