![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 3,715 Регнат: 11-February 07 От: Мадрид Пол: Мъж ![]() |
![]() Жанр : Криминален, Драма Година : 2015 Държава : САЩ Създател : Melissa Rosenberg В ролите: Кристен Ритер, Рейчъл Тайлър, Девид Тенат, КариАн Мос и др. Резюме :Бивша супер героиня става детектив. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 3,715 Регнат: 11-February 07 От: Мадрид Пол: Мъж ![]() |
Попринцип бягам от такива сериали, но този ми се вижда по различен. А и не изглежда ефтин и банален като тези на ДС... Ако се окаже добър даже и Марвлъвския Батман може да видя
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вероника Марс със супер герои.... Awesome!!! Дори и Ритер беше в него
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,591 Регнат: 7-February 07 От: Варна Име: Del Val-El Пол: Жена ![]() |
Много ми харесва, скоро не ме беше обсебвал така сериал
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 2,317 Регнат: 26-September 06 От: In the galaxy far,far alway Пол: Мъж ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,591 Регнат: 7-February 07 От: Варна Име: Del Val-El Пол: Жена ![]() |
Нямам търпение за новия сезон, дано е толкова добър, колкото втория на Daredevil
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регнат: 1-March 10 Пол: Мъж ![]() |
Абе важното е ,че има секс.
![]() |
|
|