Здравейте ( Вход | Регистрация )
May 11 2010, 04:22
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
7.22 ”Almost Everything I Wish I’d Said the Last Time I Saw You…” Без Спойлери ”ONE TREE HILL” — (8:00-9:00 p.m. ET) 17 Май 2010г. Хейли (Бетани Джой Гаеолети) се опитва да превъзмогне депресията,в която се намита като се присаединява към Нейтън (Джеймс Лафърти),Джейми (Джаксън Бръндидж) и останалата част от групата от Трий Хил на екскурзия в Юта за премиерата на филма на Джулиан (Остин Екълс). ![]() ОФициални Снимки: 7.22 Music: 7.22 Сваляне: OneTreeHillS07E22Download@Zamunda.net 7.22 Субтитри: OneTreeHillS07E22Subs@subs.unacs.bg |
|
|
|
![]() |
May 11 2010, 13:11
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
Тея от CW са малоумни.... е*аси и промото...същите работи,нищо не показаха.
|
|
|
|
May 11 2010, 16:37
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 122 Регнат: 20-December 08 Име: Станислава Пол: Жена |
|
|
|
|
May 11 2010, 19:58
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 122 Регнат: 20-December 08 Име: Станислава Пол: Жена |
|
|
|
|
May 11 2010, 20:20
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
Това промо бие на ''Финал на Сериала''
|
|
|
|
May 11 2010, 21:08
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 17 Регнат: 22-February 10 От: Сливен Име: Христо Пол: Мъж |
Очаквам един невероятен епизод ... надявам се това да не е края на One Tree Hill
|
|
|
|
May 11 2010, 21:38
Коментар
|
|
|
|
|
|
May 11 2010, 21:40
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 164 Регнат: 22-September 06 От: София Име: Стефан Стаменов Пол: Мъж |
И аз от това промо останах със същото впечатление - на сериала май му се видя края...
С това "Find out how it ends" на нищо друго не ми мяза. И въпреки всичко ми се струва, че има надежда. Нещо в мен ми подсказва, че нещата няма да свършат толкова лесно. Както и да е, от двете промота едно разбрах - Хейли е жива и здрава. |
|
|
|
May 11 2010, 21:47
Коментар
|
|
И аз от това промо останах със същото впечатление - на сериала май му се видя края... С това "Find out how it ends" на нищо друго не ми мяза. И въпреки всичко ми се струва, че има надежда. Нещо в мен ми подсказва, че нещата няма да свършат толкова лесно. Нормално е да има нещо обобщаващо след толкова драма този сезон- то не бяха Нейтън, Милисънт, Брук, Алекс и сега Хейли и Кейти. Незнам, аз все си мисля че ще има друг сезон. |
|
|
|
May 11 2010, 23:13
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 567 Регнат: 30-May 08 Име: Стефи Пол: Жена |
След второто промо ми се струва, че всичко свършва с този сезон...
|
|
|
|
May 11 2010, 23:42
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регнат: 13-March 09 От: varna Име: DeViL_KiSs88 Пол: Жена |
Време е да си кажем сбогом ли чух в песента..?
|
|
|
|
May 12 2010, 00:33
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,017 Регнат: 9-March 08 Име: Веско |
Коя е песента от второто промо ?
|
|
|
|
May 12 2010, 00:52
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 235 Регнат: 5-February 07 От: ПоДзЕмНиЯ сВяТ Име: mitencetoy Пол: Мъж |
Оф, стига де! Не искам да е края на сериала... Искам един много щастлив финал за Брук... Да върнат Ана или едно бебче, една хубава сватба... А и Хейли, ако е бременна трябва да се развият нещата.
Не искам да го спират... ;( |
|
|
|
May 12 2010, 10:53
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 567 Регнат: 30-May 08 Име: Стефи Пол: Жена |
|
|
|
|
May 12 2010, 11:42
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 28 Регнат: 17-December 06 Име: vania Пол: Жена |
Ох дано това не е краят!!!Рейтингите са добри миналия епизод-2,12 мил ,а Госип Гърл е само 1,76. Това промо предвещава края, а самата песен като че ли е написан по този повод...Някой няма ли някаква информация?Аз лично намерих само това,но изрично е посочено, че не е потвърдено
CW 2010 - 2011 schedule leaked? LUX and OTH included UPDATE: This schedule originiated via Variety but we're not sure if they got it via CW insiders or if it is their idea of how the schedule should be We're still trying to verify if this schedule is correct but this makes sense Monday Life Unexpected One Tree Hill Nikita all share timeslots in an attempt to eliminate repeats on Monday (same as GG , OTH, LUX this season) Tuesday 90210 Gossip Girl Wednesday ANTM Hellcats Thursday Vampire Diaries Changelings Aka Betwixt Friday Smallville Midseason Supernatural Source Variety Read more: http://www.spoilertv.com/search/label/One%...l#ixzz0nhsZ6ocB |
|
|
|
May 12 2010, 12:28
Коментар
|
|
След перфектния 7ми сезон,мисля че заслужаваме последен 8ми,който да е още по-вълнуващ от този!!!
Ето какво пише под промото в ЮТуб описанието в на телевизията канала: They found courage, hope and each other. See how it ends on the season finale, all new Monday 8/7c. Мисля си,че: 1.Правят го за рейтинг,което е прекалено грубо към феновете. 2.Може просто Марк и екипа да не са разбрали дали ще има 8ми сезон или не и да не са дали финална версия на 22ра серия (плана е с голям обрат и така е заснето). 3.Може би това ''See how it ends'' е само за сезона... ОФ ДАНО! ИСкам 8ми сезооон. |
|
|
|
May 12 2010, 20:14
Коментар
|
|
![]() Група: Глобален Модер Коментари: 4,061 Регнат: 26-June 05 От: Пловдив Име: Мими Пол: Жена |
Стига караници вече. Скоро ще се разбере дали ще има следващ сезон. Няма смисъл от спекулации и заяждане.
Коментирайте серията. |
|
|
|
May 18 2010, 11:02
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 39 Регнат: 9-August 06 От: София Име: Мария Пол: Жена |
Току що гледах епизода и мога да кажа само едно : това беше най-силната серия от целия седми сезон. Просто се учудвам на това как може всеки един от актьорите да си влезе толкова добре в ролята и да я изиграе толкова добре. Поздравления на режисьора за идеята с шейните и замерването със снежни топки. Определено мога да кажа, че така да се каже ме накара да вляза във "филма". Когато започна седми сезон бях някак си предубедена, че вече са се изчерпали повечето отношения между самите персонажи, но ето че сега когато съм гледала всяка една серия от седми сезон мога да кажа, че последната най-много ми е харесала и определено нея ще запомня. Много много очарована съм и дори смятам да я гледам още веднъж просто нямам думи. Съдейки по края мисля, че ще има осми сезон и ще го чакам с нетърпение. Хубавото на сериалите е, че рано или късно всичко си идва на мястото тези,които са разделени се събират или пък намират ново начало с някой друг. Хубаво е човек да се откъсва от реалността за малко красиво приключение като този сериал.
|
|
|
|
May 18 2010, 11:29
Коментар
|
|
Марк е написал и режисирал серията
Ще има 8ми сезон,само трябва официално да се потвърди четвъртък от телевизията. И най-накрая в замунда: One Tree Hill S07E22 - Season Finale@Zamunda.NET И целия седми сезон: One Tree Hill - The Complete Seventh Season@Zamunda.NET ЕДИТ:Лелееее гледах я!!!!Супер-мега страхотна е и накрая направо.... |
|
|
|
May 18 2010, 12:50
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регнат: 11-November 07 Име: kristina vasileva Пол: Жена |
Нееее, финалът на серията беше ненормален.. Със сигурност мисля че ще има 8 сезон... не може да свърши така... Иначе беше великолено всичко просто. Ще е ужасно ако Клей и Куйн умрат, прекалено трагично.
Е това си беше истинския ОТХ, на всички верни фенове ни достави невероятно удоволствие края на сезона. А сега нека се наслаждаваме на очакването хаха |
|
|
|
![]() ![]() |