Здравейте ( Вход | Регистрация )
May 4 2010, 04:42
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
7.21 "What's In The Ground Belongs To You" Без Спойлери ”ONE TREE HILL” — (8:00-9:00 p.m. ET) 10 Май 2010г. Нейтън (Джеймс Лафърти) се опитва да се справи с крайно обезверената Хейли (Бетани Джой Галеолети),докато Куин (Шантел Ван Сантен) завежда Джейми (Джаксън Бръндидж) на лов за съкровище в Трий Хил.Джулиан (Астин Никълс) показва завършеният си филм на Брук (София Буш),а Клей (Робърт Бъркли) се целенасочва да подпише с разстроенета Кайти (Аманда Шул).Лий Норис,Лиса Годелстайн.Антоан Танер и Яна Крамър също взимат участие.Питър Ковалски е режисирал епизода написан от Марк Шуан. ![]() ОФициални Снимки: 7.21 Music: "The Sound of Silence" - Simon & Garfunkel "On Your Way" - The Little Heroes "Angel Flying Too Close to the Ground" - Willie Nelson "Already Fell" - The Music Dept. "Quiet Hearts" - Amy Stroup "Optimism" - Jarrod Gorbel "In The Moonlight" - Susie Suh "Yellow Bird" - Bess Rogers "Brooklyn" (Instrumental) - WAKEY!WAKEY! "Here Before" - Lissie 7.21 Сваляне: OneTreeHillS07E21Download@Zamunda.net 7.21 Субтитри: OneTreeHillS07E21Subs@Subs.unacs.bg |
|
|
|
![]() |
May 4 2010, 20:18
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
Определено яко промо и ще е супер серията!
One Tree Hill 7x21 Promo#2 Евала за чудесното промо и за поредните хубави мисли,които са използвали!Ще е доста емоционален епизод. Но най-важното ''The Last 2 Episodes OF THE SEASON'' |
|
|
|
May 4 2010, 20:58
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регнат: 25-April 09 Пол: Мъж |
One Tree Hill 7x21 Promo#2 Евала за чудесното промо и за поредните хубави мисли,които са използвали!Ще е доста емоционален епизод. Но най-важното ''The Last 2 Episodes OF THE SEASON'' +1 ... ето това е промо ;х П.С. А песничката от промото коя ли е ? ? ? |
|
|
|
May 4 2010, 21:33
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
|
|
|
|
May 5 2010, 00:36
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,983 Регнат: 20-May 08 От: Соfия Име: Eлиia Пол: Жена |
Поредния страхотен епизод,отново имаше сълзи ..
Всяка сцена ми хареса,хубаво беше 4е нямаше излишните Скилс/Маут/Мили/Лорън и т.н. .. Няма смисъл да изброявам какво ми хареса,то вси4ко си беше като истинско .. |
|
|
|
May 5 2010, 12:50
Коментар
|
|
Епизода беше 4удесен,въпреки 4е беше тъжен или поне края му .. Много ми е кофти за слу4ващото се с Хейли и това ме кара да се замисля за много неща .. А тази Кейти ме дразни,страшно противна ми е .. Брук е голяма сладурана,как се кара на Алекс и Майка си и какви хубави изненади праи на Джулиан4о Май си объркала темичката |
|
|
|
May 6 2010, 18:23
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 164 Регнат: 22-September 06 От: София Име: Стефан Стаменов Пол: Мъж |
По всичко личи че ще е доста силен и разтърсващ епизод. Надявам се, че няма да е финал за ОТХ, не виждам как нещата ще се развият толкоз бързо.
|
|
|
|
May 6 2010, 23:56
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 17 Регнат: 22-February 10 От: Сливен Име: Христо Пол: Мъж |
Надвам се епизода да бъде много по-интересен от миналата седмица и с много по-вълнуващи моменти .
|
|
|
|
May 7 2010, 16:06
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 122 Регнат: 20-December 08 Име: Станислава Пол: Жена |
Очаквам една много чувствена серия. Най-интересно ще ми е цялата Хейли драма.Както и във второто промо погледът на Брук е много 'надяващ се', може би са при гинеколог или нещо подобно. Дано да бъде зашеметяваща серия.
|
|
|
|
May 8 2010, 10:47
Коментар
|
|
Очаквам една много чувствена серия. Най-интересно ще ми е цялата Хейли драма.Както и във второто промо погледът на Брук е много 'надяващ се', може би са при гинеколог или нещо подобно. Дано да бъде зашеметяваща серия. Сигурен съм,че просто Джулиън и показва филма (както пише в описанието) и е впечатлена твърде много.А за гинеколога за момента можем да си мечтаем само. |
|
|
|
May 8 2010, 17:20
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 122 Регнат: 20-December 08 Име: Станислава Пол: Жена |
Очаквам една много чувствена серия. Най-интересно ще ми е цялата Хейли драма.Както и във второто промо погледът на Брук е много 'надяващ се', може би са при гинеколог или нещо подобно. Дано да бъде зашеметяваща серия. Сигурен съм,че просто Джулиън и показва филма (както пише в описанието) и е впечатлена твърде много.А за гинеколога за момента можем да си мечтаем само. Да, може би си прав.Не се досетих за филма. : )) |
|
|
|
May 9 2010, 22:24
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 9 Регнат: 23-January 10 Име: Teodora Пол: Жена |
олее няма такъв селиал
|
|
|
|
May 10 2010, 18:11
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 17 Регнат: 22-February 10 От: Сливен Име: Христо Пол: Мъж |
олее няма такъв селиал И на мен така ми се струва че ще има 8 сезон ... |
|
|
|
May 10 2010, 18:29
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 2,161 Регнат: 7-February 08 От: Seoul Име: Marissa Пол: Жена |
Промото е много интересно.. Някой знае ли коя е песента?
|
|
|
|
May 10 2010, 18:32
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,017 Регнат: 9-March 08 Име: Веско |
Промото е много интересно.. Някой знае ли коя е песента? |
|
|
|
May 10 2010, 18:41
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 2,161 Регнат: 7-February 08 От: Seoul Име: Marissa Пол: Жена |
Мерси, изобщо не обърнах внимание, че по-горе сте я дали.
|
|
|
|
May 11 2010, 06:07
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
Епизодът беше изпълнен с много драматизъм и беше наистина много хубав!Дано да ни остане един незабравим край на 7 сезон следващата седмица!
|
|
|
|
May 11 2010, 07:31
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 68 Регнат: 12-December 07 Пол: Жена |
Този епизод беше най-добрият епизод в последните два сезона. За първи път от страшно много време насам се почуствах така сякаш гледам Три Хил за пръв път.
|
|
|
|
May 11 2010, 13:12
Коментар
|
|
Наистина беше много хубава серията
|
|
|
|
May 11 2010, 15:02
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 39 Регнат: 9-August 06 От: София Име: Мария Пол: Жена |
Аз не разбрах това финалния епизод на този сезон ли е?
|
|
|
|
![]() ![]() |