Здравейте ( Вход | Регистрация )
Apr 27 2010, 05:03
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 122 Регнат: 20-December 08 Име: Станислава Пол: Жена |
7.20 "Learning to Fail" Без Спойлери ”ONE TREE HILL” — (8:00-9:00 p.m. ET) КЛЕЙ СЕ СПРАВЯ С НЕСАБИЛНАТА КЕЙЛИ - Нейтън (Джеймс Лафърти) и Хейли (Бетани Джой Галеоти) се борят с последиците от смъртта на майката на Хейли, докато Брук (София Буш) се занимава с отлагането на срещата между Александър(гост звезда Мич Райън) с Виктория (гост-звезда Дафне Зунига). Алекс (Жана Крамър) открива тайна за Джош (гост-звезда Пол Топ Тийл), която би могла да доведе до провал филма на Джулиан (Остин Никълс), Клей (Робърт Бъкли) е изправен пред Кейти (гост-звезда Аманда Шул). Шантел ВанСантен също участва. Грег Предж режисира епизода, написан от Шайна Феуел & Рене Интълкофър. 3 май 2010г. ОФициални Снимки: 7.19 Music: 7.20 Сваляне: OneTreeHillS07E20Download@Zamunda.net 7.20 Субтитри: Този коментар е бил редактиран от Glorious на May 6 2010, 14:32 |
|
|
|
![]() |
Apr 27 2010, 13:37
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
Ще е определено много по-интересна от 19та!Джош се оказва гей,Кейти си показва лудостта...хмм доста добър материал,хаха.
Все пак ще чакам да видя и второто промо |
|
|
|
Apr 27 2010, 19:55
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
|
|
|
|
Apr 28 2010, 11:54
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
Доста добър епизод ще е!Определено ще е доста забавно,остава да видиме!
|
|
|
|
Apr 28 2010, 14:19
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 164 Регнат: 22-September 06 От: София Име: Стефан Стаменов Пол: Мъж |
Ахахаха, Пол ме съсипа отвсякъде.
Our film is a lovestory between a guy and a girl, not a guy and a guy! Пфхахахаха. Този коментар е бил редактиран от Fanster на Apr 28 2010, 14:20 |
|
|
|
Apr 28 2010, 20:37
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,983 Регнат: 20-May 08 От: Соfия Име: Eлиia Пол: Жена |
Много се радвам 4е тази Кейти е само гост звезда,страшно противна ми е и като външност,и като персонаж ..
|
|
|
|
Apr 28 2010, 21:57
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 164 Регнат: 22-September 06 От: София Име: Стефан Стаменов Пол: Мъж |
Да, Кейти е доста гадничка и не ми харесва като персонаж. На външен вид ми е симпатична, но цялата тази коварност и лукавост я прави доста грозна. И въпреки това няма как да отреча, че актрисата е доста добра, след като може веднъж да се въплъти като добрата и напълно мила Сара и втори път в същия сезон да се появи като такава лисица. На мнение съм, че присъствието й доста ще засили епизодите, особено в сцените между нея и Куин. От промото много ми хареса също и диалога между двете:
Katy: You'll never be Sarah. Quinn: Neither will you. |
|
|
|
May 4 2010, 04:12
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
|
|
|
|
May 4 2010, 13:14
Коментар
|
|
Хареса ми повече от миналоседмичната
Джой просто рулира с тоя сторилайн.Всичките сцени с Брук/Алекс/Джулиън/Виктория/Александър/Джош ми харесаха страшно много. Както този път моята нова любимка Кейти не ме разочарова Мили беше страхотна - много хубава е станала Като цяло оценка 8/10 - очаквах малко повече,но за това са последните 2 епизода от СЕЗОНА,да се надяваме |
|
|
|
May 5 2010, 15:51
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,014 Регнат: 23-July 07 От: Bourgas Име: Nikolai Пол: Мъж |
Другата пък я изпръщя съчмата....
|
|
|
|
May 6 2010, 10:25
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 111 Регнат: 9-October 05 Име: Marina Пол: Жена |
абе...някой знае ли коя е първата песен...тази, с която започва серията? много ще съм благодарна..аз търсих, ама нищо не намерих
|
|
|
|
May 6 2010, 11:38
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,017 Регнат: 9-March 08 Име: Веско |
абе...някой знае ли коя е първата песен...тази, с която започва серията? много ще съм благодарна..аз търсих, ама нищо не намерих ето ти ги песните от епизода - Music |
|
|
|
May 6 2010, 18:36
Коментар
|
|
Мммм, налудничавостта на Кейти започва да ми вдъхва респект. Както и очаквах, сцената Кейти/Куин ме разкърти отвсякъде. Хейли малко ме стресна с тая последна реплика, но продължавам да си твърдя, че е бременна и фактът, че акцентираха върху това как Нейтън я е прегърнал през корема затвърди подозренията ми. Миранда/Майъкъл са ми доста симпатични, таз жена е супер красива.
Мили за пръв път от последните 17-18 епизода я видях в очарователна светлина както на външен вид, така и на думи и действия. |
|
|
|
May 11 2010, 21:16
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,983 Регнат: 20-May 08 От: Соfия Име: Eлиia Пол: Жена |
Епизода беше 4удесен,въпреки 4е беше тъжен или поне края му .. Много ми е кофти за слу4ващото се с Хейли и това ме кара да се замисля за много неща .. А тази Кейти ме дразни,страшно противна ми е .. Брук е голяма сладурана,как се кара на Алекс и Майка си и какви хубави изненади праи на Джулиан4о
|
|
|
|
![]() ![]() |