Здравейте ( Вход | Регистрация )
Feb 16 2010, 06:43
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
7.18 "The Last Day of Our Acquaintance" Без Спойлери ”ONE TREE HILL” — (8:00-9:00 p.m. ET) 22 Февруари 2010г. Докато Брук (София Буш) ядосано се опитва да се примири с положението на Алекс (Яна Крамър) и Джулиан (Остин Екълс),положението на Лидия (Бес Армстронг) се влошава,а Куин (Шантел ВанСантен) и Хейли (Бетани Джой Гаеолети) се опитват бързо да се свържат с Тейлър (Лидзи МакКон).Келй (Робърт Бъркли) има за цел да подпише с Кейти (Аманда Шул),а Нейтън (Джеймс Лафърти) помага на Джейми (Джаксън Бръндидж) да се примири с идващата смърт на Лидия.Лий Норис,Лиса Годелстайн и Антоан Танър също участват.Джо Девола режесира епизодът написан от Майк Даниелс. ![]() ОФициални Снимки: 7.18 Music: Shane Alexander - "Carrollton" The Myrmidons - "Clap (See the Stars)" Fay - "WolfGod Knows" Sheryl Crow - "I Shall Believe" Fleetwood Mac - "Landslide" Ari Herstand - "Last Day" Noah Gundersen - "Middle of June" Andrew Belle - "Open Your Eyes" Alexi Murdoch - Towards the Sun 7.18 Сваляне: OneTreeHillS07E18Download@ArenaBG.Com 7.18 Субтитри: OneTreeHillS07E18Subs@Subs.unacs.bg |
|
|
|
![]() |
Feb 16 2010, 15:50
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 39 Регнат: 9-August 06 От: София Име: Мария Пол: Жена |
Струва ми се, че ще бъда много интересно, този сериал започна да възвръща интереса ми, който имах преди към него!
Този коментар е бил редактиран от TraumTanzerin на Feb 16 2010, 15:51 |
|
|
|
Feb 16 2010, 22:03
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 59 Регнат: 21-December 08 Пол: Жена |
Оффф.... усещам, че тука много ще се плаче!!!
Този коментар е бил редактиран от oth_mania4e на Feb 16 2010, 22:04 |
|
|
|
Feb 16 2010, 22:20
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 122 Регнат: 20-December 08 Име: Станислава Пол: Жена |
Излезе новото промо, в което Брук разбива лицето на Алекс... най-накрая. Епизодът ще бъде хем забавен, хем тъжен.Супеерр.
Цъъък. |
|
|
|
Feb 16 2010, 22:20
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
|
|
|
|
Feb 16 2010, 22:37
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 4 Регнат: 5-October 09 Име: vladi Пол: Мъж |
Хора примиерата не беше ли на 22.02.2010г.(следващатата седмица)?
|
|
|
|
Feb 17 2010, 01:56
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
Ами да тогава е премиерата , то си го пише.
|
|
|
|
Feb 17 2010, 08:46
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 164 Регнат: 22-September 06 От: София Име: Стефан Стаменов Пол: Мъж |
Усещам драма между Скилс и Марвин! Марвин покани на среща тази русата, все й забравям името, дето ходеше със Скилс, а Антоан Танер е хвърлен в участниците в тоз епизод.
|
|
|
|
Feb 17 2010, 11:16
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 39 Регнат: 9-August 06 От: София Име: Мария Пол: Жена |
Второто промо просто кърти отвсякъде, Брук супер много ме кефи, направо нямам думи, въпреки че се вижда, че Алекс говори за вечерта, когато беше с АлекЗандър си получава порцийката, която заслужава. Но според мене и Джулиан заслужава едно такова круше, само че не знам дали Брук е точно правилния човек, за тази работа
|
|
|
|
Feb 17 2010, 11:51
Коментар
|
|
|
|
|
|
Feb 17 2010, 14:53
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регнат: 5-September 09 Пол: Жена |
Ще бъде невероятен епизод.Нямам търпение (sun)
|
|
|
|
Feb 22 2010, 21:24
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 17 Регнат: 22-February 10 От: Сливен Име: Христо Пол: Мъж |
Чакам с нетърпение да излезне
|
|
|
|
Feb 23 2010, 06:31
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
Епизодът беше великолепен.Много добра серия.Хареса ми начин,по който Клей отряза Тенесистката и каза на Куин какво изпитва.Също така всичко около смъртта на Лидия беше наистина трогателно!Много добър епизод!
|
|
|
|
Feb 23 2010, 10:56
Коментар
|
|
Най-тъжната серия на ОТХ!
Просто всичко беше уникално направено.... леле отново перфектна игра от всички ии много се радвам за Брук и Джулиън ,че се събраха Изобщо това е най-добрата серия от сезона според мен и не знам до 26-ти април кво ще правим.... ужаж ужас 2 месеца... Иначе тая Кейти ква е суха леле ... вече си го набелязала и ще го шокирва. |
|
|
|
Feb 23 2010, 18:27
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,983 Регнат: 20-May 08 От: Соfия Име: Eлиia Пол: Жена |
Последните няколко епизода са супер трогателни..
Имах нужда от сълзи,да отпусна парата и благодарение на ОТХ не за първи или последен път го направих,но пък си заслужаваше.. Страхотна игра,страхотни думи,страхотно изглеждаха .. Радвам се,че Брук и Джулиан се събраха .. И че Куин и Клей си признаха чувствата,а тазии Кейти(Сара) я харесвах докато играеше ролята на жена му,но сега !? НЕЕЕ .. Не желая да разваля хубавата двойка и не искам да виждам Брук/Лукас/Пейтън в лицето на Куин/Клей/Кейти .. !! Обожавамм ОТХ!А тези,който се отказах от ОТХ и спряха да го гледат само могат да съжаляват и да знаят,че много са изгубили!Нямам търпение до следващия епизод,сигурна съм че ще си заслужат цялото ни чакане! |
|
|
|
Feb 23 2010, 19:19
Коментар
|
|
Радостни новини за рейтингите на ОТХ!
Миналата седмица заради олимпийските игри рейтинга на ОТХ спадна от 2.22 милиона на 1.87 ,но тази серия върна рейтингите на 2.22 милиона и това определено ще помогне на ОТХ за да бъде продължен с 8-ми сезон!А пък Лъкс си остана под 2 милиона - 1.96 |
|
|
|
Feb 23 2010, 23:09
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 42 Регнат: 25-October 09 От: Bourgas city Име: toni Пол: Жена |
Епизоди като този отличават посредствените сериали от истински незабравимите,какъвто със сигурност е ОТХ.Велик!
Тази серия беше изпипана до най-дребния детайл,до съвършенство.Такива чувства ме обзеха,докато гледам,така си поплаках - за смъртта на Лидия и красивата и смела душа,за прекрасните и дъщери,които продължават започнатото от нея, за идеята за безкрайния кръг на живота-Лидия-Хейли-Джейми-как всеки е орисан да носи в себе си духът на своята майка...Трогателно.Ами вълшебната музика,която докосва струните на душата ти и ги изопва още по-силно? Ами любовта между Брук и Джулиян,която най-накрая излезе на повърхността и ни показа,че е трудно да обичаш,но от това се чувстваш жив и истински...Има много неща,които не са подвластни на смъртта и това са любов,семейство,приятели...или спомените ни за тях.Кодата на серията беше за вярата -във всичките и измерения-и страхотната песен на Шерил Кроу "I shall believe" за фон.... Великите майстори на киното могат да накарат зрителя да съпреживее всеки момент от съдбата на героите им, да влезе в ума и тялото им,да почувства че и той е герой във филма.Създателите на ОТХ могат да направят това с мен,поради което винаги ще им бъда признателна. ОТХ има това ,което много други сериали нямат- има сърце,има душа и топлина ,която озарява и най-тежкия ти ден. Поклон Този коментар е бил редактиран от toni.burgas на Feb 23 2010, 23:43 |
|
|
|
Feb 23 2010, 23:37
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 164 Регнат: 22-September 06 От: София Име: Стефан Стаменов Пол: Мъж |
Отдавна не бях плакал така. Даже и на предните епизоди на ОТХ с толкова тежки сцени. Стабилно си излях очите, не ме е хич срам да си призная. Въобще целият епизод беше страшно красив.
Но разбира се, както става всеки път преди почивка продуцентите ни представят развръзка на много от случаите, за да можем да се чудим какво ще стане нататък - Брук и Джулиън, Алекс и Джош, Алекс и Виктория, Сестрите Джеймс, Куин-Клей-Кейти и прочие. |
|
|
|
Feb 24 2010, 00:31
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 226 Регнат: 4-May 07 От: София Име: Бу Пол: Жена |
Леле! Този епизод ме остави буквално без дъх! Давеща се в някакъв океан от чувства! Невероятно изпипано! До савършенство! Имаше толкова важни детайли, които обикновено не забелязваме в живота, а сценаристите бяха обърнали внимание на всичко! Показаха смъртта поетична и вдъхновяваща като че ли...
Много се радвам, че най-накрая събраха Брук и Джулиън, но особено много ми хареса начина, по който се случи всичко. |
|
|
|
Feb 26 2010, 21:00
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 17 Регнат: 22-February 10 От: Сливен Име: Христо Пол: Мъж |
Серийката беше супер
Този коментар е бил редактиран от BullShit на Feb 26 2010, 21:00 |
|
|
|
![]() ![]() |