Здравейте ( Вход | Регистрация )
Feb 9 2010, 06:50
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
7.17 ”At The Bottom Of Everything” Без Спойлери ”ONE TREE HILL” — (8:00-9:00 p.m. ET) 15 Февруари 2010г. Нейтън (Джеймс Лафърти) се опитва да помогне на Хейли (бетани Джой Гаеолети) и Джейми (Джаксън Бръндидж) да се справят с мисълта,че скоро ще загубят Лидия (Бес Армстронг), докато Брук (София Буш) и Джулиан (Остин Екълс) насочват тяхната непостоянна връзка по средата на трескавите снимки на филма.Междувременно, Клей (Робърт Бъркли) и Куин (Шантел Ван Сантен) прекарват известно време отделени един от друг,а Миранда (Индия Де Буафьорт) се опитва да убеди Гръбс (Майкъл Гръбс),че тя е точният човек за издаде албума му.Лий Норис,Лиса Годелстайн и Яна Крамър също участват.Бетани Джой Гаеолети режисира епизодът написан от Джон А.Норис. ![]() ОФициални Снимки: 7.17 Music: "The Dress Looks Nice On You" - Sufjan Stevens "Zero Tolerance" - Bart Hendrickson "The Candle Burned Out" - Shout Out Louds "Leaving For The West" - Blue Judy "Same Way Twice" - Trent Dabbs "Too Hot To Stop" - Marc Ferrari & Steve Plunkett "Everything Went Down" - Kate Tucker & The Sons of Sweden "Fragments" - Rocky Votolato "I Love You Just Because" - Bosshouse Music LLC "Lucky Clover Coin" - Rocky Votolato "Look Back On" - Trent Dabbs "Down and Dirty" - Michael Mulholland "November" - Gemma Hayes 7.17 Сваляне: OneTreeHillS07E17Download@ArenaBG.com 7.17 Субтитри: OneTreeHillS07E17Subs@Subs.unacs.bg |
|
|
|
![]() |
Feb 9 2010, 08:55
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 164 Регнат: 22-September 06 От: София Име: Стефан Стаменов Пол: Мъж |
OK, кой е това накрая, не видях... Защо Клей е тъй сконфузен?
|
|
|
|
Feb 9 2010, 10:54
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 750 Регнат: 31-January 09 Име: Ваня Пол: Жена |
Защото това момиче прилича на бившата му жена. Отново се очертава интересен епизод
|
|
|
|
Feb 9 2010, 22:02
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
|
|
|
|
Feb 9 2010, 22:22
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 750 Регнат: 31-January 09 Име: Ваня Пол: Жена |
Алекс е забила Алекс?! Виктория с любовник... интересно, интересно ;D
|
|
|
|
Feb 11 2010, 00:18
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 6 Регнат: 1-February 10 От: самоков |
На мен това момиче ми заприлича на Куин
|
|
|
|
Feb 11 2010, 17:56
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регнат: 20-November 08 От: Tree Hill Име: Lucas Пол: Мъж |
Ще бъде, много, много интересен епизод!
|
|
|
|
Feb 11 2010, 21:58
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регнат: 3-September 08 Име: Vennii Пол: Жена |
Лол. Бетани и режисира ?!
Незнам колко добър ще бъде епизода.. Може би единственото останало интересно в момента е драмата с майката на Хейли. А колкото до Алекс и Алекс ( Имам чувството, че просто сериала вече се е изчерпал.. Този коментар е бил редактиран от taffy на Feb 11 2010, 21:59 |
|
|
|
Feb 12 2010, 01:14
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
Лол. Бетани и режисира ?! Незнам колко добър ще бъде епизода.. Може би единственото останало интересно в момента е драмата с майката на Хейли. А колкото до Алекс и Алекс ( Имам чувството, че просто сериала вече се е изчерпал.. Да за 2-ри път режисира Бетъни |
|
|
|
Feb 12 2010, 11:00
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 19 Регнат: 17-November 09 От: boulerard of broken dreams Име: angel of death Пол: Жена |
Хмм ... Алекс girl и Алекс boy ..... ще бъде много интересно
Този коментар е бил редактиран от tears of the moon на Feb 12 2010, 11:01 |
|
|
|
Feb 12 2010, 17:48
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 3 Регнат: 12-February 10 От: Пловдив Име: Yana_1995 Пол: Жена |
И аз очаквам интересен епизод.... последният беше много разтърсващ!!!
|
|
|
|
Feb 12 2010, 20:13
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 164 Регнат: 22-September 06 От: София Име: Стефан Стаменов Пол: Мъж |
Защо смяташ, че сериалът се е изчерпал?
Еми ако не е рак, то пък ще е свински грип, ама тогава ще кажете "Еее, тия пък вкараха петнайсет хиляди болести. То това стана като Дързост и Красота". И вие вече не знаете какво искате. Аз лично съм на мнение, че това, което ни представят в седми сезон е толкова възобновено с духа, който имаше в първите три сезона, че не смея да изразя лошо мнение. Досега никога не ми се е случвало да ми става толкова гадно за персонаж, когото познавам от има-няма два епизода (Сара, съпругата на Клей, седми епизод). Май се чудите за какво да се хванете да оплюете сериала. Този коментар е бил редактиран от Fanster на Feb 12 2010, 20:13 |
|
|
|
Feb 12 2010, 20:25
Коментар
|
|
Във серията Лидия много ясно каза ,че има рак на панкреаса
|
|
|
|
Feb 13 2010, 02:53
Коментар
|
|
Съжалявам, не бях забелязал. моя е грешката тогава, че не било уточнено.
Както и да е, това затвърждама мнението ми - между гърдата и панкреаса се крият няколко органа! |
|
|
|
Feb 15 2010, 14:04
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регнат: 20-November 08 От: Tree Hill Име: Lucas Пол: Мъж |
Поердният епизод който ще ни грабне
|
|
|
|
Feb 16 2010, 09:15
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 122 Регнат: 20-December 08 Име: Станислава Пол: Жена |
Уаауу, епизодът вече е един от любимите ми.
Имаше много драма, добра актьорска игра и много рев от моя страна. П.С Наистина ли смятате, че Джулиън е спал с Алекс? |
|
|
|
Feb 16 2010, 10:08
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 19 Регнат: 17-November 09 От: boulerard of broken dreams Име: angel of death Пол: Жена |
Цитат П.С Наистина ли смятате, че Джулиън е спал с Алекс? И аз не знам. Не можах да разбера, но не мисля, че е спал с нея, а може би е .... нз това ще се разбере в следващия епизод. Не ми стана ясно тенесистката, която видя Клей прилича на жена му или той си я представя така ... ? Иначе епизода беше много тъжен, емоционален и красив ... най-хубавия, който съм гледала от 7 сезон, поне аз така мисля :] Този коментар е бил редактиран от tears of the moon на Feb 16 2010, 10:12 |
|
|
|
Feb 16 2010, 10:13
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 122 Регнат: 20-December 08 Име: Станислава Пол: Жена |
Цитат П.С Наистина ли смятате, че Джулиън е спал с Алекс? И аз не знам. Не можах да разбера, но не мисля, че е спал с нея, а може би е .... нз това ще се разбере в следващия епизод. Не ми стана ясно тенесистката, която видя Клей прилича на жена му или той си я представя така ... ? Иначе епизода беше много тъжен, емоционален и красив ... най-хубавия, който съм гледала от 7 сезон, поне аз така мисля :] Според мен прилича на жена му. |
|
|
|
Feb 16 2010, 10:22
Коментар
|
|
Ами тя Кейти е играна от същата актриса ,която игра Сара , така че логично
Леле аз сега ще я гледам серията. |
|
|
|
Feb 16 2010, 15:06
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,094 Регнат: 28-September 05 От: Стара Загора Име: Теди Пол: Жена |
А като се замисля ,че бях за Брулиян!!! Безсрамно..... а Брук беше токова красива
|
|
|
|
![]() ![]() |