Здравейте ( Вход | Регистрация )
Jan 26 2010, 07:03
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
7.15 ”Don’t You Forget About Me” Без Спойлери ”ONE TREE HILL” — (8:00-9:00 p.m. ET) 1 Февруари 2010г. В хауса около танците в училище на тема 80' те години на 20 век,рожденият ден на Хейли (Бетани Джой Гаеолети) е забравен,Джейми (Джаксън Бръндидж) е изоставен сам вкъщи,а Нейтън (Джеймс Лафърти и Клей (Робърт Бъркли) са на място 200 километра от Трий Хил.Междувременно появяването на танците на Брук (София Буш) с Александър (Мич Раян) кара Джулиан (Остин Екълс) да освободи своето идиотско поведение в епизода посветен на Джон Хюс.Шантел Ван Сантен,Лий Норис и Лиса Годелстайн също учатсват.Лес Бътлър е режисирал епизода,написан от Теранс Коли. ![]() ОФициални Снимки: 7.15 Music: 4 Ferris - Geoff Grace Sennen - Bizarre Love Triangle Joel Bogen - Cool Fool Simple Minds - Don't You Forget About Me Cheap Trick - Everybody Knows Cheap Trick - I Want You To Want Me Cary Brothers - If You Were Here Right the stars - Know That I Would Ok Go - Lovecats Cheap Trick - Smile Cheap Trick - Surrender 7.15 Сваляне: OneTreeHillS07E15Download@Zamunda.Net 7.15 Субтитри: OneTreeHillS07E15Subs@Subs.unacs.bg |
|
|
|
![]() |
Jan 26 2010, 11:50
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регнат: 20-November 08 От: Tree Hill Име: Lucas Пол: Мъж |
Ще бъде доста забавен
|
|
|
|
Jan 26 2010, 15:52
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 226 Регнат: 4-May 07 От: София Име: Бу Пол: Жена |
Най-накрая ще видим рождения ден на някой от главните с изключение на РД на Брук в 4 сезон мисля
Сега очаквам да ги видя и по Коледа |
|
|
|
Jan 26 2010, 18:02
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 122 Регнат: 20-December 08 Име: Станислава Пол: Жена |
Абе Хейли говори на себе си или на някой? :Дд
На себе си. :Дд Този коментар е бил редактиран от Glorious на Jan 26 2010, 18:05 |
|
|
|
Jan 31 2010, 19:26
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
|
|
|
|
Feb 1 2010, 16:43
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 164 Регнат: 22-September 06 От: София Име: Стефан Стаменов Пол: Мъж |
Ааааа, Маут ме разби! "You're not, like, a dude, are you?"
Този коментар е бил редактиран от Fanster на Feb 1 2010, 17:05 |
|
|
|
Feb 1 2010, 19:45
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
Дам Маут откърти просто
Това ще е сигурно последната забавна серия за сега... после ще ни залеят с тонове драма |
|
|
|
Feb 2 2010, 04:23
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регнат: 20-November 08 От: Tree Hill Име: Lucas Пол: Мъж |
Сваляне: OneTreeHillS07E15Download@Zamunda.net
Този коментар е бил редактиран от Gavin DeGraw на Feb 2 2010, 04:27 |
|
|
|
Feb 2 2010, 09:34
Коментар
|
|
Много свежо епизодче - доста ми допадна
Доволен съм и тази седмица. |
|
|
|
Feb 2 2010, 10:33
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 122 Регнат: 20-December 08 Име: Станислава Пол: Жена |
Яко епизодчеее. =D
Нейтън и Хейли...уникални просто. <3 <3 <3 |
|
|
|
Feb 2 2010, 17:07
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 519 Регнат: 22-October 06 От: Desperation City Пол: Жена |
Някой дали не може да намери песничката на Cheap Trick - Smile ?
|
|
|
|
Feb 2 2010, 19:42
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 89 Регнат: 7-August 06 Пол: Жена |
Тук намерих целия нов албум на Cheap Trick.Интернетът ми е много бавен в момента и не мога да го изтегля, но би трябвало и тази песничка да я има
http://www.4shared.com/file/121569625/c398..._-__20.html?s=1 |
|
|
|
Feb 2 2010, 21:27
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,017 Регнат: 9-March 08 Име: Веско |
Много, много добър епизод.
Cheap Trick - The Latest (2009) @ Zamunda.Net тук е целия албум на групата има и ''Smile'' |
|
|
|
Feb 3 2010, 01:37
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 751 Регнат: 14-May 06 От: Добрич Име: Ники Пол: Мъж |
Абе хубава беше серията, както и всички други, излъчвани досега, ама напоследък много взеха да ми липсват Лукас и Пейтън. Жалко, че не могат да ги върнат, макар и само за един епизод. Какво стана с Дан и Рейчъл не разбрах само.
|
|
|
|
Feb 3 2010, 10:18
Коментар
|
|
Абе хубава беше серията, както и всички други, излъчвани досега, ама напоследък много взеха да ми липсват Лукас и Пейтън. Жалко, че не могат да ги върнат, макар и само за един епизод. Какво стана с Дан и Рейчъл не разбрах само. Ами нали в 12-та серия той там раздава всичко и Рейчъл я оставя без нищо,само дето и оставя документи за развод.... Това в общи линии. И нали знаеш ,че Марк обича като върне някой после много бързо да го заличава ,все едно го е нямало, та тук пак така стана.И ще е хубаво поне да я покажат в някоя друга серия. |
|
|
|
Feb 3 2010, 10:45
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 39 Регнат: 9-August 06 От: София Име: Мария Пол: Жена |
Да и аз мога да кажа, че епизода беше хубав, като искам да поздравя героинята на Хейли, която си играе много добре ролята. Иначе има нещо, което започва да ме дразни в Джулиан и Брук, този опит да се превъплати нещо като историята на Лукас и Пейтън не ми се струва много сполучлив. Не мисля, че и двата персонажа са подходящи за такъв тип отношения в момента, някак си изглежда по изкуствен начин всичко между тях сега като са само приятели. Плюс това съм сигурна, че ако беше реална случка от живота и Брукито и Джулиан щяха да се забият с двамата си обожатели, които уж излизат просто така с тях само за компания. Но все пак това е сериал и не се очаква всичко да е чак толкова реално както в живота. Клей и Нейтън са ми много готини, а да не говорим за Куин.
|
|
|
|
Feb 3 2010, 21:31
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 9 Регнат: 23-January 10 Име: Teodora Пол: Жена |
Епизода беше хубав, ноо малко ми беше изкуствено, че никой не се сеща за Р.Д.-то на Хейли.. и най накрая Клей да каже на Нейтан за Сара, беше ми много интересно как ще реагира. Но сякаш очаквах малко повече да се наблегне на РД-то, да спретнат някав луд купон, ама... ай на следващия РД
|
|
|
|
Feb 3 2010, 21:41
Коментар
|
|
Епизода беше хубав, ноо малко ми беше изкуствено, че никой не се сеща за Р.Д.-то на Хейли.. и най накрая Клей да каже на Нейтан за Сара, беше ми много интересно как ще реагира. Но сякаш очаквах малко повече да се наблегне на РД-то, да спретнат някав луд купон, ама... ай на следващия РД Ами епизода пресъздава случките във филмите на така споменатия Джон Хюс (Сам Вкъщи) и за забравянето на рожденния ден на Хейли е от филма Шеснадесет Свещи пак на същия режисиор и сценарист.Серията е в негова памет |
|
|
|
Feb 3 2010, 23:51
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 751 Регнат: 14-May 06 От: Добрич Име: Ники Пол: Мъж |
Абе хубава беше серията, както и всички други, излъчвани досега, ама напоследък много взеха да ми липсват Лукас и Пейтън. Жалко, че не могат да ги върнат, макар и само за един епизод. Какво стана с Дан и Рейчъл не разбрах само. Ами нали в 12-та серия той там раздава всичко и Рейчъл я оставя без нищо,само дето и оставя документи за развод.... Това в общи линии. И нали знаеш ,че Марк обича като върне някой после много бързо да го заличава ,все едно го е нямало, та тук пак така стана.И ще е хубаво поне да я покажат в някоя друга серия. ааа да бе вярно.. имаше такъв момент, ама пак съм блял някъде.. както и да е, мерси |
|
|
|
Feb 4 2010, 22:02
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 750 Регнат: 31-January 09 Име: Ваня Пол: Жена |
Така... Изгледах епизода и не съм много очарована. Смисъл беше интересен и имаше забавни моменти, но не ми хареса чак като предните 2. Сега разбрах, че епизода е посветен на този режисьор
Не казвам Брук да тръгне с Александър, но само ги мотаят... ако ще ги събират да го правят ;d Сцените с Джейми направо си умирах от смях ;DD този малкия всеки епизод ме убива Но както казах по-горе - не съм особено очарована... Ще чакаме 16 епизод - драмата |
|
|
|
![]() ![]() |