Здравейте ( Вход | Регистрация )
Jan 19 2010, 06:48
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
7.14 ”Family Affair” Без Спойлери ”ONE TREE HILL” — (8:00-9:00 p.m. ET) 25 Януари 2010г. Нейтън (Джеймс Лафърти) се опитва да успокои Хейли (Батани Джой Гаеолети) след като Тейлър (Линдзи МаКеон) се появява в къщата им с бившия съпруг на Куин (Шантел ВанСантен) Дейвид (Скот Хауърд). Джулиан (Остин Никълс) е залепен за Алекс (Яна Крамър) на снимачната площадка на тяхния филм, а Брук (София Буш) споделя с Александър (Мич Райън) за болката в сърцето. Междувременно Клей (Робърт Бъркли) има шанс да покаже значението на връзката им с Куин като й помогна да се справи със сестра си и с Дейвид.Лий Норис,Джаксън Бръндидж и Дейвид Лий също участват. Пол Йохансон е режисирал епизода написан от Майк Хиро и Дейвид Щраус. ![]() ОФициални Снимки: ![]() 7.14 Music: Zaac Pick - Bad Dream So and So - Broke The XX - Crystalised Ryan Webster - Does Life Begin Again Pleasure Bridge - If You're Gone The XX - Islands Eels - My Timing is Off The Features - Off Track The Beat Seekers - Personality Overload Diane Birch - Rewind Tegan and Sara - The Cure 7.14 Сваляне: OneTreeHillS07E14Download@Zamunda.net 7.14 Субтитри: ОneTreeHillS07E14Download@Subs.unacs.bg |
|
|
|
![]() |
Jan 19 2010, 10:52
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регнат: 20-November 08 От: Tree Hill Име: Lucas Пол: Мъж |
Тейлър is back! Като цяло епизода ще е доста шантав, а това с боя ще е адски гот
|
|
|
|
Jan 19 2010, 14:16
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
Предчувствам как това ще ми е любимия епизод
|
|
|
|
Jan 19 2010, 21:18
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
|
|
|
|
Jan 19 2010, 21:24
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 122 Регнат: 20-December 08 Име: Станислава Пол: Жена |
И двете промота са супееерр, нямам търпение да дойде вторник.. |
|
|
|
Jan 20 2010, 15:39
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 79 Регнат: 18-October 06 От: ПЛОВДИВ Име: mariana sbirkova Пол: Жена |
Усещам че това ще е най-забавния епизод от доста време насам
Ама то няма как да е иначе. Има Тейлър ила проблеми, бой, смях Няма Тейлър няма луда Хейли мале как ще се смея на този епизод само от сега знам ПП А някой знае ли кой е режисирал този епизод щото чух че е Бетъни ама да питам все пак |
|
|
|
Jan 20 2010, 16:07
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 122 Регнат: 20-December 08 Име: Станислава Пол: Жена |
|
|
|
|
Jan 20 2010, 17:30
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 750 Регнат: 31-January 09 Име: Ваня Пол: Жена |
Хахаха.... ОТХ отново ни изненадва с хубави епизодчетаа (сън) =]]]
|
|
|
|
Jan 20 2010, 19:20
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 164 Регнат: 22-September 06 От: София Име: Стефан Стаменов Пол: Мъж |
Хм, май ще има смъртни случаи в тоя епизод...
|
|
|
|
Jan 23 2010, 22:52
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 59 Регнат: 21-December 08 Пол: Жена |
Пол Йохансон е режисирал епизода...
Относно тази серия мисля че ще е супер и ще има много смях... макар че Тайлар много ме дразни поне ще внесе отново много смях и изненади... |
|
|
|
Jan 26 2010, 11:49
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регнат: 20-November 08 От: Tree Hill Име: Lucas Пол: Мъж |
Да ни е честито новото епизодче
|
|
|
|
Jan 26 2010, 14:54
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
Епизода беше много добър.На мене лично много ми хареса!Определено беше забавно!
|
|
|
|
Jan 26 2010, 15:10
Коментар
|
|
Епизода беше доста забавен ама си имаше и силните драматични моменти - почти ревнах като си крещяха след боя
Много съм доволен като цяло и ми стана накрая малко гадно за Тейлър.Някак.. бе де да знам хаха. Чакам другото епизодче |
|
|
|
Jan 26 2010, 17:01
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 226 Регнат: 4-May 07 От: София Име: Бу Пол: Жена |
Епизода и на мен ми хареса доста!
Някакси го нямаше онова мрачно настроение от предишния епизод. Само се надявах Хейли да каже, че е бременна и това да оправдае цялото й поведение |
|
|
|
Jan 26 2010, 19:34
Коментар
|
|
Такамм да коментирам:
Хейли...хах тази жена много се е нажежила, имах чувството че ще убие Тейлър.Горкият Нейтън, въобще не го слушат. :дД Ами Джейми хахауха в какво семейсто попадна.Хейли е адската, харесва ми като е такава, сама си се навива. :Д Куин и Клей...супер сладката двойка, много ми харесаха в епизода. Брук... Ййеее най-накрая ще се съберат с Джулиън. :Дд Много ме накефи в последната сцена с Джулиън като мята ябълката. Алекс.. ами като цяло започва да ми харесва. Мили и Маут... дано се оправят, бяха приятни за гледане. Тейлър... тази не е добре, тя цял живот крала гаджетата на Куин, че сега и съпруга й....ама Хейли много яко я натисна в басейна. :Дд Боят ... абе честно казано очаквах повече, исках повече кееч. Финалните сцени като всички се разотиват .... Хейли и Нейтъъън, аххх сладурии.Любимата ми двойка, много са сладки.Хейли как наряза Нейтън като й каза, че семейството й е луда. Като цяло епизода беше мнооого добър, хареса ми и то много. :Дд |
|
|
|
Jan 26 2010, 23:44
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 42 Регнат: 25-October 09 От: Bourgas city Име: toni Пол: Жена |
Ооо,добър епизод
|
|
|
|
Jan 27 2010, 00:12
Коментар
|
|
Субтитри: http://subs.unacs.bg/get.php?id=56627
Този коментар е бил редактиран от Gavin DeGraw на Jan 27 2010, 00:12 |
|
|
|
Jan 27 2010, 01:26
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,017 Регнат: 9-March 08 Име: Веско |
Добър си беше епизода.
|
|
|
|
Jan 28 2010, 23:21
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 96 Регнат: 22-September 08 Име: enchantinggirl Пол: Жена |
Хареса ми епизода.Хейли беше просто невероятна , колко бясна беше xD.Клей и Куин бяха суупер сладки , Брук и Джулиан също , трябва да се съберат вече , те го заслужават ! <3
Тейлър ме дразни както винаги , много е зла една такава ;д ии накрая сцената на Нейли - бяха уникални, "една от най - стабилните двойки" в сериала найстина. |
|
|
|
Jan 29 2010, 09:13
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 59 Регнат: 21-December 08 Пол: Жена |
епизода беше страхотен имаше си от всичко по-малко... абе беше супер
Много се смах като се биеха в басейна и тримата мъже само седят и ги гледат и си пият бира Но като накара Тейлър да каже че е ку*ка ми стана малко гадно, попринцип не я харесвам, но това беше малко прекалено! Много ме изкефи само накрая тая Куин вика на Клей "След малко ще станеш още по-голям късметлия" Този коментар е бил редактиран от oth_mania4e на Jan 29 2010, 09:14 |
|
|
|
![]() ![]() |