Здравейте ( Вход | Регистрация )
Jan 6 2010, 22:49
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
7.13 ”Weeks Go By Like Days” Без Спойлери ”ONE TREE HILL” — (8:00-9:00 p.m. ET) 18 януари 2010г. Семейство Скот се присъединява към последния концерт от турнето на Хейли,докато Брук и Джулиън осъществяват връзка след тяхната 6-седмична почивка.Клей и Куийн се опитват да разберат как да продължат напред след неговото публично изявление на любов , и Алекс се опитва да се компенсира на себе си и на хората , които е разочаровала.Джеймс Лафърти,Лий Норис,Джаксън Брънидж и Лиса Голдстийн също участват.Джо Давола режисира епизода , написан от Карин Гист. Официални Снимки: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7.13 Music: "Mama Said Knock You Out" by LL Cool J "Flying Machine" by Everly "Out Of The Day" by Blue Judy "Been This Way Too Long" aka "Look Alive" by WAIT.THINK.FAST. "Something To Hope For" by The Undeserving "Funhouse" by P!nk "The Rain" by Vedera "Girl in the Moon" by Everly "We Belong" by Everly "Never Gonna Be" by Bethany Joy Galeotti "From Where You Are" by Lifehouse 7.13 Сваляне: OneTreeHillS07E13@Zamunda.net 7.13 Субтитри: OneTreeHillS07E13@Subs.Unacs.bg |
|
|
|
![]() |
Jan 7 2010, 15:11
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 164 Регнат: 22-September 06 От: София Име: Стефан Стаменов Пол: Мъж |
Имаше едни снимчици от концерта, те от тоз епизод ли бяха?
|
|
|
|
Jan 9 2010, 17:11
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 59 Регнат: 21-December 08 Пол: Жена |
Моля ви да ми кажете от каде ги взимате тези снимки!!!
|
|
|
|
Jan 12 2010, 21:53
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
|
|
|
|
Jan 13 2010, 12:08
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 519 Регнат: 22-October 06 От: Desperation City Пол: Жена |
Виждам че Джулиан, като един типичен мъж, прехвърля цялата вина и отговорност върху Брук. Ma той невинен като ангелче бее!!!
Още малко ще я изкара, че си е въобразила от въздуха залитанията му към Алекс. Бата мата. |
|
|
|
Jan 13 2010, 13:30
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 42 Регнат: 25-October 09 От: Bourgas city Име: toni Пол: Жена |
Още само 6 дни до серията....
...А Джулиан все по-малко ми харесва.... |
|
|
|
Jan 19 2010, 05:26
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
|
|
|
|
Jan 19 2010, 06:36
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
Епизода беше добър.Нарадвахме се отново на нашите познати лица след едно-месечно отсъствие.Хареса ми това,на което Нейтън научи Джейми относно приятелите,но всъщност ми стана жал за Брук,когато Джулиан скъса с нея,но може би тя винаги гледаше да се заяде с него,вместо да хванат да се разберат на края.очаквам следващата серия с нетърпение!
|
|
|
|
Jan 19 2010, 07:26
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 59 Регнат: 21-December 08 Пол: Жена |
олееее Джулиан супер много ме дразни....
|
|
|
|
Jan 19 2010, 10:50
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регнат: 20-November 08 От: Tree Hill Име: Lucas Пол: Мъж |
Браво! Дочакахме го и него
Този коментар е бил редактиран от Gavin DeGraw на Jan 19 2010, 10:54 |
|
|
|
Jan 19 2010, 11:41
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 122 Регнат: 20-December 08 Име: Станислава Пол: Жена |
Ставала съм в 5 часа да го тегля.
Лично на мен страшно много ми хареса, това беше нещо като въвеждане и сега да очакваме кулминациятаа. пс. Имате ли песните на Джой, защото са адските? |
|
|
|
Jan 19 2010, 12:10
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 2,161 Регнат: 7-February 08 От: Seoul Име: Marissa Пол: Жена |
Епизода вече е излязъл, какви спойлери те гонят? Човека кометира.
И на мен ми хареса, само сцените с Хейли ми дойдоха в повече. Брук и Джулиън... за някои неща беше прав, но естествено прекали с Алекс. |
|
|
|
Jan 19 2010, 14:15
Коментар
|
|
Уникален епизод , страшно много ми хареса ,а песните на Хейли бяха супер - най-накрая пълна версия на Невър Гонна Би или там както се казва ,че преди имаше само припева.
Според мен Брук имаше право за някои работи ,а за други не.. иначе някво много гадно ''Чао,Брук.'' Накрая мн кофти и същевременно жестока ситуация с Тейлър и Дейвид - колко са нагли и двамата Мили - ей това момиче пак започна да ми харесва , чак се разчувствах покрай цялото и ''изкарване от дупката'' и ''вкарване в правилния път''. Бичтория стана доста чувствителна и добра Алекс започва все повече да ми харесва като персонаж , и актрисата е толкоооваа красиваа Куийн и Клей са ми много сладки. Като цяло уникален епизод , не го усетих как свърши.Заслужаваше си на 100 процента след дългата пауза. |
|
|
|
Jan 19 2010, 15:09
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 19 Регнат: 17-November 09 От: boulerard of broken dreams Име: angel of death Пол: Жена |
Прекалено голямата ревност на Брук ме дразни вече, вместо с Джулиън да се разберат като хората, тя непрекъснато му натяква че е с Алекс и прочие.Имам чуството, че се е вкопчила в идеята Алекс да не е покрай Джулиън, а Алекс не й е направила нищо реално погледнато.Иначе епизода беше мн хубав.Радвам се за Куин и Клей, надявам се да продължат да са заедно.Турнето на Хейли беше също мн готино, като цяло и целия епизод.Най-брутално беше това с Тейлър и Дейвид, не че не очаквах нещо такова, но не ми харесва.Алекс беше мн готина тоя епизод.Почвам все повече да я харесвам.Мили най-после се връща към правилния път.С нетърпение очаквам следвашия епизод, дано и той е толкова хубав, колкото този.
|
|
|
|
Jan 19 2010, 15:55
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 226 Регнат: 4-May 07 От: София Име: Бу Пол: Жена |
Толкова го чаках тоя епизод, а хич не ме впечатли. Дано следващите да са по-интересни покрай интригата с Куин/Дейвид/Тейлър...
Брук и Джулиън ужасно ме нервят с тези си отношения и се радвам, че най-накрая на Джулиън му дойде малко акъл в главата и заряза Брук. Тя с тези вечни нейни подозрения и мен страшно ме дразни, пък представям си на него какво му е... |
|
|
|
Jan 19 2010, 17:21
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регнат: 8-June 08 От: сливен Пол: Жена |
Толкова го чаках тоя епизод, а хич не ме впечатли. Дано следващите да са по-интересни покрай интригата с Куин/Дейвид/Тейлър... Брук и Джулиън ужасно ме нервят с тези си отношения и се радвам, че най-накрая на Джулиън му дойде малко акъл в главата и заряза Брук. Тя с тези вечни нейни подозрения и мен страшно ме дразни, пък представям си на него какво му е... ако твоя приятел постоянно се мъкнеше с няква това нямаше ли да те дразни?Джулиън прекали наистина с тая Алекс.Брукито заслужава някой по-добър.ако не се бяха развели с Чад,Брук и Лукас още щяха да са заедно. BRUCAS FOREVER Този коментар е бил редактиран от kateto91 на Jan 19 2010, 17:23 |
|
|
|
Jan 19 2010, 20:22
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 88 Регнат: 25-October 06 От: Nesebur Пол: Жена |
Толкова го чаках тоя епизод, а хич не ме впечатли. Дано следващите да са по-интересни покрай интригата с Куин/Дейвид/Тейлър... Брук и Джулиън ужасно ме нервят с тези си отношения и се радвам, че най-накрая на Джулиън му дойде малко акъл в главата и заряза Брук. Тя с тези вечни нейни подозрения и мен страшно ме дразни, пък представям си на него какво му е... ако твоя приятел постоянно се мъкнеше с няква това нямаше ли да те дразни?Джулиън прекали наистина с тая Алекс.Брукито заслужава някой по-добър.ако не се бяха развели с Чад,Брук и Лукас още щяха да са заедно. BRUCAS FOREVER Напълно правилно, хора замислете се ако вашия човек се мъкне с някоя постоянно дали ще ви е прятно Този коментар е бил редактиран от Secretly на Jan 19 2010, 20:23 |
|
|
|
Jan 19 2010, 20:30
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 750 Регнат: 31-January 09 Име: Ваня Пол: Жена |
WOW! Епизода беше най-невероятният засега... Колкото и да не ми харесва, че Алекс е влюбена в Джулиян й признавам, че е добра приятелка... добре, че ще оправи Мили, че ме дразнеше вече жестоко... Джулиян - без коментар! С Брук са един за друг, но ще видим... накрая беше мнг тъпо, че отиде при тоя ;/// Хейли, Хейли.. беше повече от страхотна! Изглеждаше супер и песните й бяха върхааа!! А Куин и Клей са най-сладките в сериала... Тая Тейлър голяма кучка, брат
А Джейми е голям сладур,,,, чакаме следващия вторник |
|
|
|
Jan 19 2010, 21:12
Коментар
|
|
Точно като Дързост и Красота станало .. вече се изтърка тва не мислите ли?
Колкото и кофти да се получи , ме кефи някак |
|
|
|
Jan 20 2010, 01:23
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,983 Регнат: 20-May 08 От: Соfия Име: Eлиia Пол: Жена |
Уникален епизод , страшно много ми хареса ,а песните на Хейли бяха супер - най-накрая пълна версия на Невър Гонна Би или там както се казва ,че преди имаше само припева. Според мен Брук имаше право за някои работи ,а за други не.. иначе някво много гадно ''Чао,Брук.'' Накрая мн кофти и същевременно жестока ситуация с Тейлър и Дейвид - колко са нагли и двамата Мили - ей това момиче пак започна да ми харесва , чак се разчувствах покрай цялото и ''изкарване от дупката'' и ''вкарване в правилния път''. Бичтория стана доста чувствителна и добра Алекс започва все повече да ми харесва като персонаж , и актрисата е толкоооваа красиваа Куийн и Клей са ми много сладки. Като цяло уникален епизод , не го усетих как свърши.Заслужаваше си на 100 процента след дългата пауза. Съгласна,само дето не се разчуствах на сцените с Мили,зарадвах се като дадоха и Маут.И радвам се,че се разделиха Джулиян и Брук .. Може след някой друг епизод да се съберат,но поне да си оправят отношенията - така не ми харесват .. А тя може да се събере с Александър - той е сладък Дразни ме присъствието на Тейлър и Давид ;xx |
|
|
|
![]() ![]() |