IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

> ''Weeks Go By Like Days'', Епизод 13 - 18 януари 2010
Оценка 5 V
OTH_Maniac
коментар Jan 6 2010, 22:49
Коментар #1

Редовен Потребител

Група: Филморатори
Коментари: 811
Регнат: 22-May 09
От: Търговище
Име: Plamen

7.13

”Weeks Go By Like Days”

Без Спойлери

”ONE TREE HILL” — (8:00-9:00 p.m. ET)

18 януари 2010г.

Семейство Скот се присъединява към последния концерт от турнето на Хейли,докато Брук и Джулиън осъществяват връзка след тяхната 6-седмична почивка.Клей и Куийн се опитват да разберат как да продължат напред след неговото публично изявление на любов , и Алекс се опитва да се компенсира на себе си и на хората , които е разочаровала.Джеймс Лафърти,Лий Норис,Джаксън Брънидж и Лиса Голдстийн също участват.Джо Давола режисира епизода , написан от Карин Гист.

Официални Снимки:

7.13 Music: "Mama Said Knock You Out" by LL Cool J
"Flying Machine" by Everly

"Out Of The Day" by Blue Judy
"Been This Way Too Long" aka "Look Alive" by WAIT.THINK.FAST.
"Something To Hope For" by The Undeserving
"Funhouse" by P!nk
"The Rain" by Vedera
"Girl in the Moon" by Everly
"We Belong" by Everly
"Never Gonna Be" by Bethany Joy Galeotti
"From Where You Are" by Lifehouse

7.13 Сваляне:
OneTreeHillS07E13@Zamunda.net
7.13 Субтитри:
OneTreeHillS07E13@Subs.Unacs.bg
Go to the top of the page

+Quote Post
4 страници V   1 2 3 > »   
Start new topic
Отговори (1 - 19)
Fanster
коментар Jan 7 2010, 15:11
Коментар #2

Потребител

Група: Редовни
Коментари: 164
Регнат: 22-September 06
От: София
Име: Стефан Стаменов

Имаше едни снимчици от концерта, те от тоз епизод ли бяха?

+Quote Post
oth_mania4e
коментар Jan 9 2010, 17:11
Коментар #3

Потребител

Група: Потребители
Коментари: 59
Регнат: 21-December 08

Моля ви да ми кажете от каде ги взимате тези снимки!!! blush.gif sick1.gif sick1.gif rolleyes.gif (съжалявам ако тук не е мястото,но незнам каде другаде да питам) huh.gif

+Quote Post
OTH_Maniac
коментар Jan 12 2010, 21:53
Коментар #4

Редовен Потребител

Promo #3

+Quote Post
Sway
коментар Jan 13 2010, 12:08
Коментар #5

Редовен Потребител

Група: Потребител +
Коментари: 519
Регнат: 22-October 06
От: Desperation City

Виждам че Джулиан, като един типичен мъж, прехвърля цялата вина и отговорност върху Брук. Ma той невинен като ангелче бее!!!
Още малко ще я изкара, че си е въобразила от въздуха залитанията му към Алекс.
Бата мата.

+Quote Post
toni.burgas
коментар Jan 13 2010, 13:30
Коментар #6

Потребител

Коментари: 42
Регнат: 25-October 09
От: Bourgas city
Име: toni

Още само 6 дни до серията.... rolleyes.gif
...А Джулиан все по-малко ми харесва.... sick1.gif

+Quote Post
mixmaxshow
коментар Jan 19 2010, 05:26
Коментар #7

Редовен Потребител

Коментари: 700
Регнат: 12-June 07
От: Перник
Име: Максим

OneTreeHillS07E13@Zamunda.net

+Quote Post
mixmaxshow
коментар Jan 19 2010, 06:36
Коментар #8

Редовен Потребител

Коментари: 700
Регнат: 12-June 07
От: Перник
Име: Максим

Епизода беше добър.Нарадвахме се отново на нашите познати лица след едно-месечно отсъствие.Хареса ми това,на което Нейтън научи Джейми относно приятелите,но всъщност ми стана жал за Брук,когато Джулиан скъса с нея,но може би тя винаги гледаше да се заяде с него,вместо да хванат да се разберат на края.очаквам следващата серия с нетърпение!

+Quote Post
oth_mania4e
коментар Jan 19 2010, 07:26
Коментар #9

Потребител

Коментари: 59
Регнат: 21-December 08

олееее Джулиан супер много ме дразни.... 19.gif 19.gif 14.gif mad.gif

+Quote Post
Gavin DeGraw
коментар Jan 19 2010, 10:50
Коментар #10

Потребител

Коментари: 40
Регнат: 20-November 08
От: Tree Hill
Име: Lucas

Браво! Дочакахме го и него smile.gif довечера ще го гледам и се надявам, че след толкова много време, няма да ме разочароват.

Този коментар е бил редактиран от Gavin DeGraw на Jan 19 2010, 10:54

+Quote Post
Glorious
коментар Jan 19 2010, 11:41
Коментар #11

Потребител

Коментари: 122
Регнат: 20-December 08
Име: Станислава

Ставала съм в 5 часа да го тегля. smile.gif)

Лично на мен страшно много ми хареса, това беше нещо като въвеждане и сега да очакваме кулминациятаа. smile.gif)

пс. Имате ли песните на Джой, защото са адските?

+Quote Post
Marissa Cooper
коментар Jan 19 2010, 12:10
Коментар #12

Save me

Коментари: 2,161
Регнат: 7-February 08
От: Seoul
Име: Marissa

Епизода вече е излязъл, какви спойлери те гонят? Човека кометира.
И на мен ми хареса, само сцените с Хейли ми дойдоха в повече.
Брук и Джулиън... за някои неща беше прав, но естествено прекали с Алекс.

+Quote Post
OTH_Maniac
коментар Jan 19 2010, 14:15
Коментар #13

Редовен Потребител

Уникален епизод , страшно много ми хареса ,а песните на Хейли бяха супер - най-накрая пълна версия на Невър Гонна Би или там както се казва ,че преди имаше само припева.
Според мен Брук имаше право за някои работи ,а за други не.. иначе някво много гадно ''Чао,Брук.'' Накрая мн кофти и същевременно жестока ситуация с Тейлър и Дейвид - колко са нагли и двамата mrgreen[1].gif
Мили - ей това момиче пак започна да ми харесва , чак се разчувствах покрай цялото и ''изкарване от дупката'' и ''вкарване в правилния път''.
Бичтория стана доста чувствителна и добра biggrin2.gif biggrin2.gif Хаха Бичтория рокс!
Алекс започва все повече да ми харесва като персонаж , и актрисата е толкоооваа красиваа blush.gif
Куийн и Клей са ми много сладки.
Като цяло уникален епизод , не го усетих как свърши.Заслужаваше си на 100 процента след дългата пауза.

+Quote Post
tears of the moon
коментар Jan 19 2010, 15:09
Коментар #14

Потребител

Коментари: 19
Регнат: 17-November 09
От: boulerard of broken dreams
Име: angel of death

Прекалено голямата ревност на Брук ме дразни вече, вместо с Джулиън да се разберат като хората, тя непрекъснато му натяква че е с Алекс и прочие.Имам чуството, че се е вкопчила в идеята Алекс да не е покрай Джулиън, а Алекс не й е направила нищо реално погледнато.Иначе епизода беше мн хубав.Радвам се за Куин и Клей, надявам се да продължат да са заедно.Турнето на Хейли беше също мн готино, като цяло и целия епизод.Най-брутално беше това с Тейлър и Дейвид, не че не очаквах нещо такова, но не ми харесва.Алекс беше мн готина тоя епизод.Почвам все повече да я харесвам.Мили най-после се връща към правилния път.С нетърпение очаквам следвашия епизод, дано и той е толкова хубав, колкото този.

+Quote Post
White_tulip
коментар Jan 19 2010, 15:55
Коментар #15

Потребител

Коментари: 226
Регнат: 4-May 07
От: София
Име: Бу

Толкова го чаках тоя епизод, а хич не ме впечатли. Дано следващите да са по-интересни покрай интригата с Куин/Дейвид/Тейлър...
Брук и Джулиън ужасно ме нервят с тези си отношения и се радвам, че най-накрая на Джулиън му дойде малко акъл в главата и заряза Брук. Тя с тези вечни нейни подозрения и мен страшно ме дразни, пък представям си на него какво му е...

+Quote Post
kateto91
коментар Jan 19 2010, 17:21
Коментар #16

Потребител

Коментари: 69
Регнат: 8-June 08
От: сливен

Цитат(White_tulip @ Jan 19 2010, 16:55) *
Толкова го чаках тоя епизод, а хич не ме впечатли. Дано следващите да са по-интересни покрай интригата с Куин/Дейвид/Тейлър...
Брук и Джулиън ужасно ме нервят с тези си отношения и се радвам, че най-накрая на Джулиън му дойде малко акъл в главата и заряза Брук. Тя с тези вечни нейни подозрения и мен страшно ме дразни, пък представям си на него какво му е...

ако твоя приятел постоянно се мъкнеше с няква това нямаше ли да те дразни?Джулиън прекали наистина с тая Алекс.Брукито заслужава някой по-добър.ако не се бяха развели с Чад,Брук и Лукас още щяха да са заедно.

BRUCAS FOREVER

Този коментар е бил редактиран от kateto91 на Jan 19 2010, 17:23

+Quote Post
Secretly
коментар Jan 19 2010, 20:22
Коментар #17

Потребител

Коментари: 88
Регнат: 25-October 06
От: Nesebur

Цитат(kateto91 @ Jan 19 2010, 17:21) *
Цитат(White_tulip @ Jan 19 2010, 16:55) *

ако твоя приятел постоянно се мъкнеше с няква това нямаше ли да те дразни?Джулиън прекали наистина с тая Алекс.Брукито заслужава някой по-добър.ако не се бяха развели с Чад,Брук и Лукас още щяха да са заедно.

BRUCAS FOREVER

Напълно правилно, хора замислете се ако вашия човек се мъкне с някоя постоянно дали ще ви е прятно wacko.gif .Джулиан кат говори, добре иска да помогне ама той нон стоп е с Алекс ...Горката Брук, ама накрая ще се съберат с Джулиан 100 процента ...Серията беше яка, но тва с Тейлър и Дейвид то стана като Дързост и красота ебаси... dry.gif .Алекс ме искефи като отиде при Мили, много силни думи каза дано се оправи и тя и Мили smile.gif И аз искам песните на Хейли адските са.

Този коментар е бил редактиран от Secretly на Jan 19 2010, 20:23

+Quote Post
twhpbtvsvm
коментар Jan 19 2010, 20:30
Коментар #18

Редовен Потребител

Коментари: 750
Регнат: 31-January 09
Име: Ваня

WOW! Епизода беше най-невероятният засега... Колкото и да не ми харесва, че Алекс е влюбена в Джулиян й признавам, че е добра приятелка... добре, че ще оправи Мили, че ме дразнеше вече жестоко... Джулиян - без коментар! С Брук са един за друг, но ще видим... накрая беше мнг тъпо, че отиде при тоя ;/// Хейли, Хейли.. беше повече от страхотна! Изглеждаше супер и песните й бяха върхааа!! А Куин и Клей са най-сладките в сериала... Тая Тейлър голяма кучка, брат biggrin.gif

А Джейми е голям сладур,,,, чакаме следващия вторник
happy.gif

+Quote Post
OTH_Maniac
коментар Jan 19 2010, 21:12
Коментар #19

Редовен Потребител

Точно като Дързост и Красота станало .. вече се изтърка тва не мислите ли?
Колкото и кофти да се получи , ме кефи някак biggrin2.gif

+Quote Post
Елиia
коментар Jan 20 2010, 01:23
Коментар #20

Редовен Потребител

Коментари: 1,983
Регнат: 20-May 08
От: Соfия
Име: Eлиia

Цитат(OTH_Maniac @ Jan 19 2010, 14:15) *
Уникален епизод , страшно много ми хареса ,а песните на Хейли бяха супер - най-накрая пълна версия на Невър Гонна Би или там както се казва ,че преди имаше само припева.
Според мен Брук имаше право за някои работи ,а за други не.. иначе някво много гадно ''Чао,Брук.'' Накрая мн кофти и същевременно жестока ситуация с Тейлър и Дейвид - колко са нагли и двамата mrgreen[1].gif
Мили - ей това момиче пак започна да ми харесва , чак се разчувствах покрай цялото и ''изкарване от дупката'' и ''вкарване в правилния път''.
Бичтория стана доста чувствителна и добра biggrin2.gif biggrin2.gif Хаха Бичтория рокс!
Алекс започва все повече да ми харесва като персонаж , и актрисата е толкоооваа красиваа blush.gif
Куийн и Клей са ми много сладки.
Като цяло уникален епизод , не го усетих как свърши.Заслужаваше си на 100 процента след дългата пауза.

Съгласна,само дето не се разчуствах на сцените с Мили,зарадвах се като дадоха и Маут.И радвам се,че се разделиха Джулиян и Брук ..
Може след някой друг епизод да се съберат,но поне да си оправят отношенията - така не ми харесват ..
А тя може да се събере с Александър - той е сладък smile.gif
Дразни ме присъствието на Тейлър и Давид ;xx

+Quote Post

4 страници V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

- Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Олекотена версия

Сега е: 3rd September 2010 - 10:30