Здравейте ( Вход | Регистрация )
Dec 1 2009, 06:45
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
7.12 ”Some Roads Lead Nowhere” Без Спойлери ”ONE TREE HILL” — (8:00-9:00 p.m. ET) 7 Декември 2009г. Докато Нейтън (Джеймс Лафърти) и Хейли (Бетани Джой Гаеолети) се приготвят да се преместят в Барселона,Брук (София Буш) се опитва да приеме реакцията на Джулиан (Остин Екълс) относно кризата на Алекс (Яна Креймър).Куин (Шнател ВанСантен) помага на Клей (Робърт Бъркли) да се опита да си върне Нейтън като клиент.Междувременно паданието на Мили (Лиса Годелстайн) поставя нея и Маут (Лий Норис) на кръстопът, а изказване на Дан Скот (Пол Йохансон) шокира Рейчъл (Даниел Харис) и публиката.Антоан Танер и Джаксън Бръндидж също участват.Марк Шуван е режесирал и написал епизода. ![]() ОФициални Снимки: 7.12 Music: "Blue Skies" - Noah and the Whale "As Much As I Ever Could" - City and Colour "Mother" - Jack Savoretti "Three Rounds and a Sound" - Blind Pilot "The One Step" - Jean Grae "Mama Said Knock You Out" - LL Cool J "We Don't Eat" - James Vincent McMorrow "Until You Won Me Over" - Trent Dabbs "Horizon" - Rachel Yamagata "Waiting" - City and Colour "Brooklyn" - WAKEY!WAKEY! 7.12 Сваляне: OneTreeHillS07E12Download@ArenaBG.com 7.12 Субтитри: OneTreeHillS07E12Subs@subs.unacs.bg |
|
|
|
![]() |
Dec 1 2009, 14:07
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
|
|
|
|
Dec 1 2009, 18:57
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,017 Регнат: 9-March 08 Име: Веско |
|
|
|
|
Dec 1 2009, 19:38
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 235 Регнат: 5-February 07 От: ПоДзЕмНиЯ сВяТ Име: mitencetoy Пол: Мъж |
Леле, някой знае ли коя е песента от второто промо?
|
|
|
|
Dec 1 2009, 20:11
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
Оф само на мен ли ми зарежда 2-рото промо за 11-ти епизод?
|
|
|
|
Dec 1 2009, 20:16
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 122 Регнат: 20-December 08 Име: Станислава Пол: Жена |
Очаквам интересен епизод. : )) Особено за Нейли, да видим тяхната раздяла.
|
|
|
|
Dec 1 2009, 22:25
Коментар
|
|
|
|
|
|
Dec 1 2009, 23:01
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 519 Регнат: 22-October 06 От: Desperation City Пол: Жена |
Уф,не е умряла... грррр!!!
|
|
|
|
Dec 2 2009, 01:28
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 248 Регнат: 2-September 08 От: Русе Пол: Жена |
Апффф ся пак драми, пак чудесии, и кат знам сценаристите колко са умни, нищо чудно БРук да тръгне да и помага ала бала, да станат приятелки, да се заобичат, МИли и тя да се съвземе и ала бала да ссстани ВЕЛИКОЛЕПНОТО ТРИО...фффффф
|
|
|
|
Dec 2 2009, 20:11
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 122 Регнат: 20-December 08 Име: Станислава Пол: Жена |
|
|
|
|
Dec 2 2009, 20:15
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 248 Регнат: 2-September 08 От: Русе Пол: Жена |
|
|
|
|
Dec 3 2009, 01:03
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 751 Регнат: 14-May 06 От: Добрич Име: Ники Пол: Мъж |
Хора, замислете се малко.. защо да убиват Алекс като ни я представиха преди има/няма 10 епизода като един от главните герои? Много ясно, че няма да умре. Щеше да е 328742839 пъти по-яко ако Мили си беше посегнала, ама Марк пак не е в час нещо..
Иначе първото промо е хипер тъпо и посредствено, ако не бях верен фен на шоуто нямаше въобще да ме заинтригува. Второто е доста по-добро. Дано Маут и Скилс да си тръгнат най-накрая, че са доста скучни. Нещо ми подсказва обаче, че това не е последния път, в който гледаме Маут. ;( |
|
|
|
Dec 8 2009, 06:50
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
Епизода беше великолепен.Мисля,че даже това може да се нарече най - добрият епизод на OTH!Имаше моменти на смях,моменти,които могат да в иразплачат и моменти,в които не знаете как да реагирате!Просто това е OTH!Този епизод наистина ме разчувства,досега никога не съм намирал сериал,който да ме разчувства,а ето,че с тази серия OTH го направи.Наистина жалко,че трябва да иам толкова голяма пауза за следващите епизоди!
|
|
|
|
Dec 8 2009, 08:47
Коментар
|
|
Епизода беше великолепен.Мисля,че даже това може да се нарече най - добрият епизод на OTH!Имаше моменти на смях,моменти,които могат да в иразплачат и моменти,в които не знаете как да реагирате!Просто това е OTH!Този епизод наистина ме разчувства,досега никога не съм намирал сериал,който да ме разчувства,а ето,че с тази серия OTH го направи.Наистина жалко,че трябва да иам толкова голяма пауза за следващите епизоди! Подкрепям напълно.Любимият ми епизод, толкова много емоции.<3Направо... оххх, обичам Трий хил. |
|
|
|
Dec 8 2009, 10:38
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,017 Регнат: 9-March 08 Име: Веско |
а 13 епизод? кога излиза?
|
|
|
|
Dec 8 2009, 10:48
Коментар
|
|
|
|
|
|
Dec 8 2009, 11:42
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 42 Регнат: 25-October 09 От: Bourgas city Име: toni Пол: Жена |
Даа,това е добрият стар ОТХ , който ме караше да искам още и още серии , да стоя в тревожно очакване ,че толкова хубаво не е на хубаво и нещо лошо чука на вратата.Имаше си всичко най-най в епизода,дано и останалите са такива , да не пада нивото на сериала.По форумите в други сайтове се пише нещо за специално гост -участие на Лукас и Пейтън в 18 епизод.Някой знае ли нещо по въпроса?
|
|
|
|
Dec 8 2009, 14:21
Коментар
|
|
THE BEST EPISODE!!
Просто толкова много работи , емоции и така нататък - нямам думи , чудесен! Нямам представа какво ще правя 6 седмици без най-якия сериал на всички времена! |
|
|
|
Dec 8 2009, 22:13
Коментар
|
|
Ето ги и песните в епизода
"Blue Skies" - Noah and the Whale "As Much As I Ever Could" - City and Colour "Mother" - Jack Savoretti "Three Rounds and a Sound" - Blind Pilot "The One Step" - Jean Grae "Mama Said Knock You Out" - LL Cool J "We Don't Eat" - James Vincent McMorrow "Until You Won Me Over" - Trent Dabbs "Horizon" - Rachel Yamagata "Waiting" - City and Colour "Brooklyn" - WAKEY!WAKEY! |
|
|
|
Dec 8 2009, 22:16
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регнат: 18-March 07 От: Ботевград Име: ivelina Пол: Жена |
Сега само не ми казвайте, че Брук ще се влюби в т'ва момче...дето дойде за мъжката линия...а Джулиян ще е с Алекс...ако стане така...спирам да гледам филма...
Иначе епизода беше як...много се зарадвах за Нейтън и Хейли...и За Куин и Клей...супер сааа |
|
|
|
![]() ![]() |