Здравейте ( Вход | Регистрация )
Nov 17 2009, 06:42
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
7.11 ”You Know I Love You, Don’t You” Без Спойлери ”ONE TREE HILL” — (8:00-9:00 p.m. ET) 30 Ноември 2009г. Кариерите на Нейтън (Джеймс Лафърти) и Хейли вкарват Нейтън и Хейли в ситуация,в която трябва да изберат трудно решение за семейството.,а Джулиан (Остин Екълс) издава тайната на Брук пред Алекс (Яна Креймър),което води до спречкване с Брук (София Буш).Междувременно,Клей (Робърт Бъркли) се опитва да възобнови своята кариера като агент,а Джейми (Джаксън Бръндидж) научава истината относно новата работа на Скилс (Антоан Танер).И свежата затворничка Мили (Лиса Годелстайн) намира неочаквана подкрепа във Виктория (Дафни Зунга).Шантел ВанСантен,Лий Норис и Пол Йохансон също играят.Грег Прандж е режесирал епизода написан от Уилиам Х.Браун. ![]() ОФициални Снимки: 7.11 Music: "Sweet Disposition" - The Temper Trap "Jump For It" - Jesse Johnson "Maybe" - Bethany Joy Galeotti of Everly "Odds of Being Alone" - Trent Dabbs & Amy Stroup "Burn It Down" - Color of Clouds "Gotta Give It To Em" - Lexicon "Stars" - Barcelona "Hair of the Dog" - Nazareth "Trace of You" - Peter Bradley Adams "Good Times" - Susie Suh "Your Love Is A Song" - Switchfoot 7.11 Сваляне: OneTreeHillS07E11Download@Zamunda.net 7.11 Субтитри:OneTreeHillS07E11Subs@Subs.sab.bz |
|
|
|
![]() |
Nov 17 2009, 08:57
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 122 Регнат: 20-December 08 Име: Станислава Пол: Жена |
Ще бъде интересен епизод и дано да има повече Нейли в епизода.
В много лоша ситуация изпадат Хейли и Нейтън, но сигурно Хейли ще отиде на турне, заради снимките, които гледах...само да не се скарат. : )) бтв:Защо епизода ще е след 2 седмици... : (((( Този коментар е бил редактиран от Glorious на Nov 17 2009, 08:58 |
|
|
|
Nov 17 2009, 15:16
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
Ще бъде интересен епизод и дано да има повече Нейли в епизода. В много лоша ситуация изпадат Хейли и Нейтън, но сигурно Хейли ще отиде на турне, заради снимките, които гледах...само да не се скарат. : )) бтв:Защо епизода ще е след 2 седмици... : (((( Има почивка обявена от CW! |
|
|
|
Nov 17 2009, 16:59
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 519 Регнат: 22-October 06 От: Desperation City Пол: Жена |
Мрън...
|
|
|
|
Nov 17 2009, 18:19
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 248 Регнат: 2-September 08 От: Русе Пол: Жена |
Абе какво казва БРук на Джулиън, че нещо не мога да разбера...?!?!?!?
|
|
|
|
Nov 17 2009, 19:01
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
|
|
|
|
Nov 18 2009, 16:08
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 19 Регнат: 17-November 09 От: boulerard of broken dreams Име: angel of death Пол: Жена |
Не мога да чакам две седмици
Този коментар е бил редактиран от tears of the moon на Nov 19 2009, 19:40 |
|
|
|
Nov 18 2009, 20:37
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 519 Регнат: 22-October 06 От: Desperation City Пол: Жена |
Давай Брукиии, разкарай го тоя... смотльо!
|
|
|
|
Nov 20 2009, 22:52
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регнат: 2-September 08 Пол: Жена |
Ооооо този епизод ще е много тъжен
|
|
|
|
Nov 23 2009, 11:04
Коментар
|
|
Пропуснах да кажа...НАЙ-ПОСЛЕ БРУК С ПРЕКРАСНА ПРАВА КОСА!
Изглежда невероятно... красива,млада, секси,прекрасна! |
|
|
|
Nov 23 2009, 22:01
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 226 Регнат: 4-May 07 От: София Име: Бу Пол: Жена |
|
|
|
|
Nov 23 2009, 22:20
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 122 Регнат: 20-December 08 Име: Станислава Пол: Жена |
Пропуснах да кажа...НАЙ-ПОСЛЕ БРУК С ПРЕКРАСНА ПРАВА КОСА! Изглежда невероятно... красива,млада, секси,прекрасна! Абсолютно! + Хейли също е много хубава в промото, на мен много ми напомня на момента, в който се разбра, че е бременна Да и на мен.Само като видях Хейли и веднага ми изникна това в съзнанието. :Дд И даже е и подобна сцената, като реплики./Нейтън:Хейли, приеха ме в Дюк. Хейли:Бременна съм. 7 сезон: Нейтън:Обадиха ми се агенцията, казаха, че искат да ме видят. Хейли:Искат да направя турне и вероятно няма да ме има една седмица/ Този коментар е бил редактиран от Glorious на Nov 23 2009, 22:21 |
|
|
|
Nov 23 2009, 23:03
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 750 Регнат: 31-January 09 Име: Ваня Пол: Жена |
Джулиян вече ме изнервя супер много с неговите глупости с Алекс... оммгг как ще и каже?!! Не вижда ли какво може да изспуне..да се хване в ръце, за да не изспуне Брук..
Мили.. без коментар и без това никога не съм я харесвал, но не мога да повярвам, че стигна до тук Супер гадно ми е за Клей, но той си беше виновен.. по нататък ще се оправят |
|
|
|
Nov 24 2009, 10:41
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 248 Регнат: 2-September 08 От: Русе Пол: Жена |
|
|
|
|
Nov 24 2009, 21:28
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 1 Регнат: 24-November 09 От: sHablaa ;ppp Име: Inna Пол: Жена |
лелеее чак на 30
|
|
|
|
Nov 30 2009, 21:22
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регнат: 13-March 09 От: varna Име: DeViL_KiSs88 Пол: Жена |
Майкооооо тоя Джулиян.....
|
|
|
|
Nov 30 2009, 21:29
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
Майкооооо тоя Джулиян..... Тц,тц много емоции много нещо Не, сега сериозно - наистина е много зле Джулиън. Но споко - утре ще разберем всичко , което ни вълнува , съвсем малко остана |
|
|
|
Nov 30 2009, 23:48
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регнат: 20-November 08 От: Tree Hill Име: Lucas Пол: Мъж |
Майкооооо тоя Джулиян..... Тц,тц много емоции много нещо Не, сега сериозно - наистина е много зле Джулиън. Но споко - утре ще разберем всичко , което ни вълнува , съвсем малко остана @OTH_Maniac, викаш досега го дочакахме, пък да не го гледаме |
|
|
|
Dec 1 2009, 06:46
Коментар
|
|
Епизода беше много добър,хареса ми много!Нейтън Хейли показват постоянно какво е да държиж на връзката си!А Джулиан постъпи доста лошо като разказа на Алекс за Брук.А за Мили нямам думи,доста промениха героинята!
|
|
|
|
Dec 1 2009, 11:16
Коментар
|
|
Най-после Алекс goooooooone!
Макар че ПО МОЕ МНЕНИЕ няма да умре, ще я сппасят "на косъм"... Ако умре наистина би било по-добрия вариант отколкото да се спаси, Дж. да се чувства виновен, да я обикаля, и т.н. Ако пък умре силно да надявам да няма пет епизода следващи стил "След смъртта на Кю" - то не бяха погребения, разговори за погребения,привиждащи се духове, философствания за смъртта и тем подобни. Брук и Дж. разделени - перфектно. Най-красивото момиче в тоя филм заслужава нещо по-добро от ушаткото, който не знае какво иска. За жалост няма да оставят нещата така - ще ги съберат по някоето време. Но поне за момента статуквото ме радва Мили е супер жалка наркоманка, зле зле и пак зле. Нейли си бяха супер сладки, но май ще имат проблеми с Джейми за в бъдеще... Виктория rulz както винаги |
|
|
|
![]() ![]() |