Здравейте ( Вход | Регистрация )
Nov 3 2009, 10:33
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
7.09 ”Now You Lift Your Eyes To The Sun” Без Спойлери ”ONE TREE HILL” — (8:00-9:00 p.m. ET) 9 Ноември 2009г. Хейли(Бетъни Джой Галеоти) се завръща на сцената и Брук(София Буш) получава живото-променящи новини. През това време Дан Скот (Пол Йохансън) се връща в Трий Хил по нареждането на Нейтън (Джеймс Лафърти),който ще подпише нов договор с НБА с помощта на агента си Клей (Робърт Бъкли). Остин Никълс,Шанел ВанСантен,Лий Норис и Джаксън Брънидж също участват. СОФИЯ БУШ режисира епизода , написан от Карин Гист. 7.09 Music: ''Silvia'' - Mike Snow ''Left to dry'' - Shaimus ''Asleep on the lawn'' - The Hampdens ''Will you be by me'' - Wallpaper Airplanes ''Listen'' - An Horse ''Ballad of a broken heart'' - Jesse Glick ''Have a nice day'' - Megha Maan ''Maybe'' - Everly ''The 40th century'' - The Hereafter ''Kathleen'' - David Gray ''A New Beginning'' - Endochine 7.09 Сваляне:OneTreeHillS07E09Download@ArenaBG.com 7.09 Субтитри:One Tree Hill S07E09 BGSubs@Dox.bg |
|
|
|
![]() |
Nov 3 2009, 17:46
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
Епизода се очертава доста добър!Радвам се затова,че Дан ще се прибере в Отх по нареждането на Нейтън и това,че именно той ще подпише нов договор в НБА!Промо снимките са невероятно добри!
Едит: Промото е наистина жестоко! |
|
|
|
Nov 3 2009, 18:01
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,110 Регнат: 5-February 09 От: Разлог Име: Mimeto0-Daredevil Пол: Жена |
О,супер,София ще режисира епизода
|
|
|
|
Nov 3 2009, 20:30
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
|
|
|
|
Nov 3 2009, 20:33
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регнат: 14-September 08 От: East of Eden Пол: Жена |
http://www.cwtv.com/shows/one-tree-hill PROMO 2
Интересно се очертава да бъде... New begginings... |
|
|
|
Nov 3 2009, 21:33
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,983 Регнат: 20-May 08 От: Соfия Име: Eлиia Пол: Жена |
Промотата са уникални,надявам се и толкова добра да е серията .. Брук бременна ^^ Куин и Клей ^^ Нейтън и НБА ^^ Хейли на сцената ^^ - най сетне всичко се нареждааа .. И се намери кои да спре Мили и взимането на хапчета за отслабване ;д Липсва ми Алекс,дано да я има в тази серияя ..
|
|
|
|
Nov 3 2009, 21:36
Коментар
|
|
Промотата са уникални,надявам се и толкова добра да е серията .. Брук бременна ^^ Куин и Клей ^^ Нейтън и НБА ^^ Хейли на сцената ^^ - най сетне всичко се нареждааа .. И се намери кои да спре Мили и взимането на хапчета за отслабване ;д Липсва ми Алекс,дано да я има в тази серияя .. Нали на едното промо я показват , значи ще я има |
|
|
|
Nov 4 2009, 10:15
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 226 Регнат: 4-May 07 От: София Име: Бу Пол: Жена |
И на мен промотата ми подсказват един страхотен епизод!
Надявам се Брук наистина да е бременна и да няма проблеми с нея, бебето или с Джулиън. Любима ми е сцената от промото, където тя чака пред АГ (вероятно) и е заобиколена от големи тумбаци Куин и Клей Мили Чакам в най-скоро време включване от Пейт, Люк и Сойър! |
|
|
|
Nov 4 2009, 11:43
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 277 Регнат: 8-February 08 От: Шумен Име: Ina Grigorova Пол: Жена |
Стига бе, без Пейт и Люк всичко е толкова по ведро и свежо, и леко. Направо се чудя защо не ги разкараха няколко сезона по-рано.
|
|
|
|
Nov 4 2009, 13:22
Коментар
|
|
|
|
|
|
Nov 4 2009, 23:32
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 46 Регнат: 14-June 07 От: Раковски Име: Джени Пол: Жена |
|
|
|
|
Nov 4 2009, 23:45
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 750 Регнат: 31-January 09 Име: Ваня Пол: Жена |
Те ще се връщат ли ?!
|
|
|
|
Nov 4 2009, 23:47
Коментар
|
|
Те ще се връщат ли ?! Едва ли... поне за Чад не ми се вярва щото той сам искаше да се махне .. та сигурно ще се върнат за последната серия на сериала , която да не ми се вярва да е последната на 7-ми сезон , защото както върви много добре за сега , може да има и 8-ми сезон |
|
|
|
Nov 5 2009, 00:01
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 751 Регнат: 14-May 06 От: Добрич Име: Ники Пол: Мъж |
Дан/Нейтън сцени - трябва да се видят. Дано и Рейчъл да се натресе на Хейли/Куин/Брук. Голям цирк ще е.
|
|
|
|
Nov 5 2009, 21:40
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 248 Регнат: 2-September 08 От: Русе Пол: Жена |
Стига бе, без Пейт и Люк всичко е толкова по ведро и свежо, и леко. Направо се чудя защо не ги разкараха няколко сезона по-рано. Хах така е Правилно... и аз мисля, че е супер без тях двамата, без тея техните глупости... Абе за Люк сте прави, че не е нужен...ама Пейт пускаше яки лафчета и определно липсват Брук/Пейт моментите...Брук колкот да си споделя с ХЕйли и т.н....никога няма да е същата симбиозата при тях както беше при БРук и Пейт.. |
|
|
|
Nov 5 2009, 21:50
Коментар
|
|
Стига бе, без Пейт и Люк всичко е толкова по ведро и свежо, и леко. Направо се чудя защо не ги разкараха няколко сезона по-рано. Хах така е Правилно... и аз мисля, че е супер без тях двамата, без тея техните глупости... Абе за Люк сте прави, че не е нужен...ама Пейт пускаше яки лафчета и определно липсват Брук/Пейт моментите...Брук колкот да си споделя с ХЕйли и т.н....никога няма да е същата симбиозата при тях както беше при БРук и Пейт.. Права си , но нали знаеш ,че Пейтън без Лукас не върви , точно за това всъщност Хилари не участва този сезон - заради тъпия Чад.. |
|
|
|
Nov 5 2009, 22:15
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 519 Регнат: 22-October 06 От: Desperation City Пол: Жена |
Пф Алекс как ме дразни... на обвързан мъж, който й е показал че обича и държи на приятелката си , да му реве по телефона "Please come"
Ах как мразя такива жени!!! |
|
|
|
Nov 5 2009, 22:57
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,983 Регнат: 20-May 08 От: Соfия Име: Eлиia Пол: Жена |
Надявам се Брук наистина да е бременна и да няма проблеми с нея, бебето или с Джулиън. Чакам в най-скоро време включване от Пейт, Люк и Сойър! Дано наистина няма проблем с бебето .. Уфф липсваа ми Сам,защо я забравиха и Брук хич не се сеща за неяя .. Ам предполага се че Пейтън и Лукас ще се включат,поне като глас .. Иначе че сезона върви и без тях - върви няма спор! А относно Алекс - тя си иска Джулиан и си го търси,но той защо и се връзва ? |
|
|
|
Nov 6 2009, 06:49
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 579 Регнат: 17-May 08 Име: Виктор Пол: Мъж |
|
|
|
|
Nov 8 2009, 17:12
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 59 Регнат: 21-December 08 Пол: Жена |
Серията наистина се отчертава много уникална. За жалост мисля че Джулиан ще отиде при Алекс и ще разочарова Брук,която тъкмо е разбрала че е бременна и ще е много щастлива,тя го иска от много време,ама Джулиан си е такава добра душа и ще отиде да види кво става с Алекс -според мен!
Също много се кефа че ще стане нещо между Клей и Куин, най-после-време беше вече поне за целувка |
|
|
|
![]() ![]() |