Здравейте ( Вход | Регистрация )
Oct 27 2009, 06:47
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
7.08 ”I Just Died in Your Arms Tonight” Без Спойлери ”ONE TREE HILL” — (8:00-9:00 p.m. ET) 2 Ноември 2009г. Джулиан (Остин Екълс) се съгласява да отиде на Уиекенд с момчетата от Трий Хил.А в градчето,Брук (София Буш) и Хейли (Бетани Джой Гаеолети) прекарват вечер на момичетата,а Куин (Шантел ВанСантен) помага на Клей (Робърт Бъркли) да превъзмогне загубата на жена си.Междувременно Дан (Пол Йохансон) и Рейчъл (Даниел Харис) преминават през някои неща.Лий Норис,Антоан Танер и Джаксън Бръндидж също участват.Майкъл Дж.Лион режесират епизода написан от Теранс Коли. ![]() ОФициални Снимки: 7.08 Music: "Moving In Stereo" - The Cars "Pass The Dutchie" - Musical Youth "You Break Me Down" - Ryan Calhoun "Feels Like The End" - Shane Alexander "You've Got Some Nerve" - The Spies "Jamaican Bobsledding Chant" - Wailing Souls "Inside These Lines" - Trent Dabbs "Black Swan Song" - Athlete 7.08 Сваляне: OneTreeHillS07E08Download@Zamunda.net 7.08 Субтитри: OneTreeHillS07E08Subs@Subs.unacs.bg |
|
|
|
![]() |
Oct 27 2009, 09:45
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
Очертава се свежо и забавно епизодче!
|
|
|
|
Oct 27 2009, 10:33
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 226 Регнат: 4-May 07 От: София Име: Бу Пол: Жена |
Чакам го с нетърпение за да видим Джейми пак!
|
|
|
|
Oct 27 2009, 11:21
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,361 Регнат: 8-July 08 От: Wonderland Име: Траяна [ Тити ] Пол: Жена |
Очертава се приятен,развлекателен епизод,дано наистина е такъв. (:
|
|
|
|
Oct 27 2009, 20:14
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регнат: 14-September 08 От: East of Eden Пол: Жена |
http://www.cwtv.com/shows/one-tree-hill promo 2
Този коментар е бил редактиран от DiFranco на Oct 27 2009, 20:15 |
|
|
|
Oct 27 2009, 21:45
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,983 Регнат: 20-May 08 От: Соfия Име: Eлиia Пол: Жена |
Песничката от второто промо ми харесва ии странно в миналия епизод не валеше когато Куин дойде при Клей,а в промото вали ;д
Определено епизода ще е забавен и събирането на Хейли и Брук ще напомни за събирането на Ана,Хейли,Пейтън и Брук :S И Скилс издава Нейтън на Джулиан ахаха ;д Харесва ми,очаквам епизода е да е силен!И да е толкова добър колкото промотата ! Айде дано Дан и Рейчъл се разделят и тя да се разкара от OTH ! |
|
|
|
Oct 27 2009, 21:51
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,650 Регнат: 26-June 06 От: Bourgas Име: vasilena Пол: Жена |
Оооо усещам че този епизод ще ми хареса, от както е почнал сезона чакам такава серия, без драма и сълзи, а нещо забавно и разпускащо. Нямам търпение да излезе.
|
|
|
|
Oct 27 2009, 22:55
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
Хаха сега като се сетих за първото промо там дето Скилс издава Нейтън си пуснах серията 4х15
Много хубаво е ,че серийката ще бъде забавна и развездряваща , но аз ОБИЧАМ ДРАМА – по-скоро обичам драмата в OTH.. Пък и съм забелязал колкото и да е драматичен епизода ако я има Алекс винаги внася някакво друго настроение с нейните глупости Иначе промото второто е хубаво - сцената в дъжда ми напомня за 3х13 - сцената на Нейт и Хейли в дъжда Изобщо 7 сезон рулира от всякъде - много е добър за сега! |
|
|
|
Oct 28 2009, 16:09
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,110 Регнат: 5-February 09 От: Разлог Име: Mimeto0-Daredevil Пол: Жена |
Изглежда много интересно промото и серията ще бъде хубава
Искам и Алекс да се върне. Искам Рейчъл и Дан да се махнат от града. |
|
|
|
Nov 3 2009, 11:40
Коментар
|
|
Супеер яка серийка!
Мнооогоо многоо ми хареса. Хейли и Брук бяха големи скици Това лапе Чък винаги ме е дразнело - някво тъпичко там Клей и Куин най-накрая се сближиха обратно! Изобщоо много ми хареса - перфектна беше серията. |
|
|
|
Nov 3 2009, 15:31
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
Серията беше много добра!Най - много ми хареса как Джулиан разбра за Нейтън и Брук,но и това как само онази бабка дойде и започна да ми разправя глупости за личния живот!
|
|
|
|
Nov 3 2009, 16:04
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 751 Регнат: 14-May 06 От: Добрич Име: Ники Пол: Мъж |
И на мене много ми хареса серията.. изобщо целият сезон е доста по-добър от предишния. Най се изкефих на Рейчъл и Дан, които се връщат в Трий Хил.
Брук + Хейли напушени = priceless. Brooke: Who knew tutor girl was actually stoner girl? |
|
|
|
Nov 3 2009, 18:48
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регнат: 18-January 09 Пол: Жена |
Определено беше много забавен епизод!
Този коментар е бил редактиран от JuSt Iv на Nov 3 2009, 18:50 |
|
|
|
Nov 3 2009, 19:56
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 88 Регнат: 25-October 06 От: Nesebur Пол: Жена |
Много забавна серия
|
|
|
|
Nov 3 2009, 21:18
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 248 Регнат: 2-September 08 От: Русе Пол: Жена |
Ехооо някой да даде линк за първата песен от епизода моляяяя....
|
|
|
|
Nov 3 2009, 21:55
Коментар
|
|
Рейтинг :
One Tree Hill 1.1/3 18-49 Share 2.39 million viewers По-нисък е от на предния епизод (2.69 милиона) ,но все пак е добър Как да има по-висок рейтинг като CW изобщо не си прави труда да го рекламира , а Госип Гърл него рекламират най-много както и останалите... но ОТХ се справя доста по-добре от Госип Гърл този сезон (ГГ Епизод 8 - 1.92 милиона ) .. |
|
|
|
Nov 3 2009, 22:01
Коментар
|
|
OTH S07E08 Subs@Subs.Unacs.Bg
който има проблем със субтитрите или нещо такова друг линк: OTH S07E08 Subs@Dox.bg |
|
|
|
Nov 3 2009, 22:32
Коментар
|
|
Нещо вече бързо започанаха да се правя тсубтитрите,радвам се!:P
|
|
|
|
Nov 3 2009, 23:04
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,983 Регнат: 20-May 08 От: Соfия Име: Eлиia Пол: Жена |
Серийката беше уникалнаа ..
Хейли и Брук - трябва по често да се напушват ;d (т.е. да ядът марихуана Радвам се много за Куин и Клей - искам да се съберат най накраяя .. А от Джулиан и Нейтън ще излезе добро приятелство,беше много забавно когато Скилс издаде Нейт ;d Липсваше ми Алекс ;д Ъъ съгласна съм с OTH_Maniac,че Чък е уникално тъпо и противно същество ;д Очаквам с нетърпение следващатата серия .. Седми сезон за сега е много силен,надявам се така да продължии !! |
|
|
|
Nov 4 2009, 12:18
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 2,611 Регнат: 1-April 08 От: Пловдив Име: Chris -ito Пол: Жена |
Прекрасен епизод, доста приятно съм изненадана от този сезон, толкова свеж и различен, но в добрия смисъл. Пейтън и Люк никак не ми липсват, драмата им се изтърка.
Така съм се смяла... Хейли и Брук ( the roomies ) - напушени, скици пълни, а и врaчка, която се появи, малко ми заприлича на бабката от рекламата за телефони. |
|
|
|
![]() ![]() |