Здравейте ( Вход | Регистрация )
Oct 13 2009, 05:49
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
7.06 "Deep Ocean Vast Sea" Без Спойлери ”ONE TREE HILL” — (8:00-9:00 p.m. ET) 19 Октомври 2009г. Скандала на Нейтън заплашва бъдещето му.Хейли (Бетани Джой Гаеолети) решава да вземе нещата в свои ръце след като скандала има шанс да провали бъдещето му.Джулиан (Остин Екълс) дава на Алекс (Яна Крамър) втори шанс,а Брук (София Буш) се вижда с Чейс (Стефан Каеолети).Милисънт (Лиса Годелстайн) се чуди дали иска да бъде модел или не.Междувременно Клей (Робърт Бъркли) казва голяма тайна на Куин (Шантел Ван Сантен).Пол Йохансон и Лий Норис също участват.Джанис Кук режисира епизода написан от Майк Даниелс. ![]() ОФициални Снимки: 7.06 Music: "I Want You So Bad I Can't Breathe" - OK Go "Love Lost" - The Temper Trap "Plans And Reveries" - Black Gold "All Time Low" - Stacy Clark "Everyman" - Guggenheim Grotto "Cheek Petit" - Clarke & Ware "Don't Hold Your Breath" - Athlete "Worry About It Later" - Brakes "The Longing" - Eels "Never Go Too Far" - Oh Darling "To Build A Home" - The Cinematic Orchestra "First Chance" - David Gray "Leaving It" - Novi Split "Feather In The Wind" - Susie Suh 7.06 Сваляне: OneTreeHillS07E06Download@Zamunda.net 7.06 Субтитри: OneTreeHillS07E06Subs@subs.unacs.bg |
|
|
|
![]() |
Oct 13 2009, 08:43
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
Доооста интерестно промо...
Нямам търпение! |
|
|
|
Oct 13 2009, 17:12
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,110 Регнат: 5-February 09 От: Разлог Име: Mimeto0-Daredevil Пол: Жена |
Йее изглежда интересен епизод
|
|
|
|
Oct 13 2009, 23:03
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
|
|
|
|
Oct 15 2009, 09:56
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регнат: 18-January 09 Пол: Жена |
Очертава се интересен епизод!
|
|
|
|
Oct 15 2009, 23:12
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,983 Регнат: 20-May 08 От: Соfия Име: Eлиia Пол: Жена |
Дано да е интересен епизода,защото на мен лично предният ми се стори слаб .. Май ги редуват - силен,слаб,силен,слаб ;д
|
|
|
|
Oct 20 2009, 08:57
Коментар
|
|
Епизодът беше доста драматичен , както и силен!
Много ми хареса. С това представяне сега на Рене в шоуто на Дан , всичко още повече ще се обърка , но ми стана много интерестно около тази история - както казах драма , драма , ама качествена! Нямам търпение до другата седмица. |
|
|
|
Oct 20 2009, 16:57
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,110 Регнат: 5-February 09 От: Разлог Име: Mimeto0-Daredevil Пол: Жена |
Епизода беше готин.Искам Нейтън вече да се оправи с тоя скандал с тая мърла на име Рене
Нахална,мръсна кучка! Отвращава ме и нямам вече търпение да я разкарат!Голяма нещастница е,а прави само мизерии. Тя прилича на улавата Нани Кери Дано това да не е края на сем.Скот Дейвид къде си навира носа бе Милисънт и Маут също ми харесват-сладки са заедно! Сара е грозна :x. Тоя Дан пък се прави на добър-божа кравичка,а всеки го знае какъв е и че прави разправии И Рейчъл не е много,много нужна в този епизод!Тя пък злорадства на Нейтън Дано Хейли оправи Рене Нямам търпение за другия епизод. |
|
|
|
Oct 20 2009, 23:15
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 88 Регнат: 25-October 06 От: Nesebur Пол: Жена |
Тази с Клей не можах да разбера каква беше?
|
|
|
|
Oct 21 2009, 13:56
Коментар
|
|
|
|
|
|
Oct 21 2009, 15:20
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
|
|
|
|
Oct 21 2009, 23:29
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,983 Регнат: 20-May 08 От: Соfия Име: Eлиia Пол: Жена |
Незнам коя е била тази,с която Клей спа,но искам повече моменти Клей/Куин толкова са сладки заедно и страшно ми харесват разговорите м/у тях .. Ако не ги съберат то поне да са страшно близки и без Клей да спи с други .. ;д
А колко се зарадвах на сцента м/у Хейли и Нейтън накраяя (целувката им) откога не бяха давали такава сцена,започнаха да ми липсват! Преди да изгледам тази сцена се съмнявах в Нейтън,но след тази НЕ,дори и да излезе виновен не ме интересува .. Усещаше се липсата на Джейми,но мисля че в този епизод точно нямаше работа .. Брук беше страшно красива в този епизод и ми хареса кога разглеждаше снимките и когато беше бясна |
|
|
|
Oct 24 2009, 19:20
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 751 Регнат: 14-May 06 От: Добрич Име: Ники Пол: Мъж |
Според мен тази жена е била най-голямата любов на Клей, но е загинала при някакъв нещастен случай и сега той си я представя заради всичките проблеми, които му се струпаха. Нали по-рано разказваше на Куин как е излязал извън релси и т.н. Иначе и на мене ми хареса епизода, Алекс/Мили къртят отвсякъде.
|
|
|
|
Oct 27 2009, 22:58
Коментар
|
|
Някой може ли да ми даде линк към последната песен ,че не мога да я намеря никъде
Ако я има изобщо. Ще съм много благодарен |
|
|
|
Oct 29 2009, 09:26
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,361 Регнат: 8-July 08 От: Wonderland Име: Траяна [ Тити ] Пол: Жена |
Някой може ли да ми даде линк към последната песен ,че не мога да я намеря никъде Ако я има изобщо. Ще съм много благодарен Feather In The Wind - Susie Suh.mp3 |
|
|
|
Oct 29 2009, 10:09
Коментар
|
|
Мерси много
|
|
|
|
Oct 29 2009, 11:19
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 248 Регнат: 2-September 08 От: Русе Пол: Жена |
На мен пък много ми хареса първата песен...моляяяя някой да я качи!!!
|
|
|
|
Nov 6 2009, 20:32
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 174 Регнат: 7-August 08 Име: Slavi |
Като цяло серията е слаба. Мотивите на Дан са глупави. Хейли беше грозна. Куин вече става досадна с измислената си драма. От епизода ми хареса само Алекс. Страхотна беше
|
|
|
|
Nov 22 2009, 16:20
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регнат: 5-September 09 Пол: Жена |
Като цяло серията ми хареса.Но се чудя какво ли се опитват да направят Дан и Рейчъл.Куин малко ме дразни,Алекс също.Мили почва да ми прави лошо впечатление.Маут както винаги направи нещо наистина страхотно.
Дано Джулиан не се върже на Алекс |
|
|
|
![]() ![]() |