Здравейте ( Вход | Регистрация )
Oct 6 2009, 05:46
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
7.05 "Your Cheatin' Heart" Без Спойлери ”ONE TREE HILL” — (8:00-9:00 p.m. ET) 12 Октомври 2009г. Хейли (Бетани Джой Гаеолети) се появява пред прожекторите и бурята на Нейтън (Джеймс Лафърти) става по - голяма.Съмняваща се,Брук (София Буш) позволява на Джулиан (Остин Екълс) да продължи да работи с Алекс (Ян Крамър).Милисънт (Лиса Годелстайн) има нова работа,което ще се отрази на Маут (Лий Норис).Междувременно,Клей (Робърт Бъркли) и Куин (Шантел ВанСантен) стават по - близки.Пол Йохансон също участва.Питър Б.Ковалски е режисирал епизода,написан от Марк Шуан. ![]() 7.05 Music: "Houses" - Great Northern "How Could I Lose" - James Yuill "Momma's Boy" - Elizabeth & The Catapult "Seeds Of Night" - The Cave Singers "Bent" - BandB "Burn My Eyes" - Simon Kelly "Never Know" - The Wooden Birds "Hey Darlin' Do You Gamble?" - Lucero "Deeper Side Of You" - Phillip LaRue 7.05 Сваляне: OneTreeHillS07E05Download@Zamunda.net 7.05 Субтитри:OneTreeHillS07E05Subs@Subs.unacs.bg |
|
|
|
![]() |
Oct 6 2009, 10:08
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
М чудя се каква ще е развръзката на всичко това.
Промото е много заинтригуващо и ще разберем другия вторник какво що ще се случва! |
|
|
|
Oct 6 2009, 13:00
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регнат: 20-November 08 От: Tree Hill Име: Lucas Пол: Мъж |
Ооо, дали ще дочакаме 6 дни
|
|
|
|
Oct 6 2009, 18:13
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,110 Регнат: 5-February 09 От: Разлог Име: Mimeto0-Daredevil Пол: Жена |
Оле,а на промото нещо се вижда,че Хейли я арестуват
Уф тая Рене е*ати кутията на Пандора се оказа!!! Ако заради нея Нейли се разделят,ще я убия!!! Куин и Клей се събират-супер.. |
|
|
|
Oct 6 2009, 20:55
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
|
|
|
|
Oct 6 2009, 21:32
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,983 Регнат: 20-May 08 От: Соfия Име: Eлиia Пол: Жена |
Оле,а на промото нещо се вижда,че Хейли я арестуват От второто промо се разбира,че я арестуват заради тупаника,които Хейли удари на Рене .. И мисля,че Дан ще се опита да помогне на Нейтън,нещо ще прецака Рене или сам ще и плати .. И аз се надявам Naley да не се разделят .. Нямам търпение за новият епизод вече .. |
|
|
|
Oct 6 2009, 22:53
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 751 Регнат: 14-May 06 От: Добрич Име: Ники Пол: Мъж |
Промотата винаги лъжат, не се психирвайте. Този епизод е удобен момент да вкарат Рейчъл и Дан сред другите. И не разбирам защо Нейтън отказва на Дан, толкова ме дразни..
|
|
|
|
Oct 7 2009, 07:50
Коментар
|
|
Те другите като разберат за Дан й Рейчъл на нея ще и кажат набъзро да бяга
|
|
|
|
Oct 7 2009, 13:30
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 579 Регнат: 17-May 08 Име: Виктор Пол: Мъж |
|
|
|
|
Oct 10 2009, 14:12
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регнат: 20-November 08 От: Tree Hill Име: Lucas Пол: Мъж |
|
|
|
|
Oct 10 2009, 21:28
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 751 Регнат: 14-May 06 От: Добрич Име: Ники Пол: Мъж |
Промотата винаги лъжат, не се психирвайте. Този епизод е удобен момент да вкарат Рейчъл и Дан сред другите. И не разбирам защо Нейтън отказва на Дан, толкова ме дразни.. Дан, малко болка ли причини на всички? Мисля, че Нейтън постъпва много правилно. Всеки заслужава втори шанс според мен, а и Дан наистина се опитва да се промени. Сега като гледам пак ще избави Нейтън от кашата. |
|
|
|
Oct 12 2009, 11:18
Коментар
|
|
Промотата винаги лъжат, не се психирвайте. Този епизод е удобен момент да вкарат Рейчъл и Дан сред другите. И не разбирам защо Нейтън отказва на Дан, толкова ме дразни.. Дан, малко болка ли причини на всички? Мисля, че Нейтън постъпва много правилно. Всеки заслужава втори шанс според мен, а и Дан наистина се опитва да се промени. Сега като гледам пак ще избави Нейтън от кашата. И после ще дойдат едни драми, че Нейтън е длъжник на баща си. Просто искам Дан да стой настрана от всички, не му е мястото там. |
|
|
|
Oct 12 2009, 14:26
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,983 Регнат: 20-May 08 От: Соfия Име: Eлиia Пол: Жена |
Всеки заслужава втори шанс според мен, а и Дан наистина се опитва да се промени. Втори шанс ?! Е колко шансове получи ? И не се психирясваме |
|
|
|
Oct 12 2009, 14:47
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,110 Регнат: 5-February 09 От: Разлог Име: Mimeto0-Daredevil Пол: Жена |
Промотата винаги лъжат, не се психирвайте. Този епизод е удобен момент да вкарат Рейчъл и Дан сред другите. И не разбирам защо Нейтън отказва на Дан, толкова ме дразни.. Дан, малко болка ли причини на всички? Мисля, че Нейтън постъпва много правилно. Всеки заслужава втори шанс според мен, а и Дан наистина се опитва да се промени. Сега като гледам пак ще избави Нейтън от кашата. Дан наистина е голям идиот и не мисля,че заслужава втори шанс,защото той достатъчно разправии направи и никой няма да ги забрави,ама никой!! Не мисля,че Нейт ще иска да го види отново P.S:Дан си е същият и дори да иска да се промени,всеки го знае какъв е всъщност! |
|
|
|
Oct 12 2009, 19:26
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 519 Регнат: 22-October 06 От: Desperation City Пол: Жена |
Дан още преди да убие Кийт заслужаваше да бъде изключен от живота и на двамата си синове
Мисля, че искрено съжалява, че е убил Кийт, но за всичко останало - НЕ. Мисля, че не съжалява и дори не осъзнава колко лош човек е бил. И си е същия, да. Със сигурност. Всичките му сълзи са сълзи на самосъжаление. |
|
|
|
Oct 12 2009, 19:56
Коментар
|
|
Темата я обърнахте на спам..
Утре коментирайте като излезе серията! |
|
|
|
Oct 12 2009, 22:17
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регнат: 26-November 05 От: Sofia Име: Stasi Пол: Жена |
Промотата винаги лъжат, не се психирвайте. Този епизод е удобен момент да вкарат Рейчъл и Дан сред другите. И не разбирам защо Нейтън отказва на Дан, толкова ме дразни.. Дан, малко болка ли причини на всички? Мисля, че Нейтън постъпва много правилно. Всеки заслужава втори шанс според мен, а и Дан наистина се опитва да се промени. Сега като гледам пак ще избави Нейтън от кашата. Дан наистина е голям идиот и не мисля,че заслужава втори шанс,защото той достатъчно разправии направи и никой няма да ги забрави,ама никой!! Не мисля,че Нейт ще иска да го види отново P.S:Дан си е същият и дори да иска да се промени,всеки го знае какъв е всъщност! Дан няма право на никакви шансове. Той е като мъртво вълнение - както изглевда тих и спокоен, никога не знаеш кога ще те удари през колената и ще те повлече на дъното на морето. Има си поговорка за такива като него, а тя е "Вълкът кожата си мени, но нрава - НИКОГА!" |
|
|
|
Oct 13 2009, 08:10
Коментар
|
|
Много ми хареса епизода!
|
|
|
|
Oct 13 2009, 16:51
Коментар
|
|
Ех,горкият Нейтън !Дано вече се оправи,че ме е наистина жал за него.
Рене я мразя все повече и повече,ако е възможно. Сега Хейли я арестуваха заради нея,не е честно просто! Хейли ще я оправи както преди Дано това не е краят на семейство Скот!! Не желая проблеми за Нейтън и Хейли,ама с идиотки като Рене |
|
|
|
Oct 13 2009, 19:32
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
Епизода беше добър.
Изкефи ме много това,което Брук направи на Джулиън беше наистина добро. Но наистина вече прекаляват с това постоянно изкарване на Нейтън,че той е виновен.Вече е леко банално. Но като цяло епизода беше супер и чакам следващият с нетърпение. |
|
|
|
![]() ![]() |