Здравейте ( Вход | Регистрация )
Sep 29 2009, 10:15
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
7.04 "Believe Me , I'm Lying" Без Спойлери ”ONE TREE HILL” — (8:00-9:00 p.m. ET) 5 Октомври 2009г. Скандалът на Нейтън (Джеймс Лафърти) става публичен.Модното шоу на Брук (София Буш) води до неочаквана отговорност за Милисънт (Лиса Голдщайн) , и Хейли (Бетъни Джой Галеоти) убеждава Куийн да говори със съпруга и Дейвид (гостуваща звезда - Скот Холроуд). Преждевременно Маут (Лий Норис) прави решение , което може да застраши кариерата му.Джаксън Брънидж , Остин Никълс и Робърт Бъкли също участват.Грег Пранс е режисирал епизода написан от Джон Норис. Промо Снимки: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7.04 Music: "Love's Lost Guarantees" - Rogue Wave "Rain At Your Door" - The Aeroplanes "Help I'm Alive" - Metric "Blood Oranges" - Foreign Born "Come Back When You Can" - Barcelona "Whatever It Takes" - Tracy Shedd "Daily Turn" - Beat Corp "Don't Upset The Rhythm" - Noisettes "Sunshine Coolin'" - The Asteroids Galaxy Tour "Never Forget You" - Noisettes "Goodnight & God Bless" - Robin Foster "Sometimes" - Noisettes 7.04 Сваляне:OneTreeHillS07E04Download@Zamunda.net One Tree Hill S07E04 HD@Zamunda.net 7.04 Субтитри:OneTreeHillS07E04Download@subs.unacs.bg |
|
|
|
![]() |
Sep 29 2009, 14:45
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
Очаква се интересна серия!
|
|
|
|
Sep 29 2009, 16:12
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,983 Регнат: 20-May 08 От: Соfия Име: Eлиia Пол: Жена |
Оправи снимките,че страницатаа се разшири достаааааааа
И аз очаквам с интерес тази серия |
|
|
|
Sep 29 2009, 17:29
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,110 Регнат: 5-February 09 От: Разлог Име: Mimeto0-Daredevil Пол: Жена |
Снимките са наистина яки а и епизода се очертава да бъде готин!
|
|
|
|
Sep 29 2009, 21:41
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,017 Регнат: 9-March 08 Име: Веско |
|
|
|
|
Oct 2 2009, 01:28
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регнат: 2-October 09 Име: Kristina Пол: Жена |
Определено доста интересен ще е!!! Много гадно е, че скандалът с Нейтън става публичен... Нямам търпение да излезе епизода, определено ще се гледа, дори без субтитри
Е поне 5 октомври наближава!!! |
|
|
|
Oct 2 2009, 13:55
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регнат: 20-November 08 От: Tree Hill Име: Lucas Пол: Мъж |
Определено доста интересен ще е!!! Много гадно е, че скандалът с Нейтън става публичен... Нямам търпение да излезе епизода, определено ще се гледа, дори без субтитри Е поне 5 октомври наближава!!! Наближава, но дали ще го дочакаме |
|
|
|
Oct 6 2009, 04:44
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
|
|
|
|
Oct 6 2009, 05:48
Коментар
|
|
Епизода ми хареса,само дето накрая завърши малко лошо,но тая си заслужаваше шамара.Хареса ми как Клей изигра ситуацията с Куин,явно вече няма да го гледаме като женкар,както беше в първите епизоди и евала на Маут затова,което направи!
|
|
|
|
Oct 6 2009, 09:31
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 226 Регнат: 4-May 07 От: София Име: Бу Пол: Жена |
Епизода ми хареса,само дето накрая завърши малко лошо,но тая си заслужаваше шамара.Хареса ми как Клей изигра ситуацията с Куин,явно вече няма да го гледаме като женкар,както беше в първите епизоди и евала на Маут затова,което направи! Съгласна съм с всичко само да добавя, че Брук изглеждаше ужасно в тази рокля... Как не се научиха как да я обличат? |
|
|
|
Oct 6 2009, 10:03
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 248 Регнат: 2-September 08 От: Русе Пол: Жена |
|
|
|
|
Oct 6 2009, 10:05
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
Отново една супер серия!
Майко Хейли къв и изпра на оная - стана ми хубаво чак Тази група забравих и името също беше яка , техните 2 песни ми харесаха.Алекс беше много красива , както и Мили.Брук винаги ми е харесвала както са я обличали - просто колкото и да е грозна дрехата нейната красота и придава хубав вид! Клей и Куин Иначе момента с Джейми , където беше заспал със снимката беше много сладък. Като цяло поредната невероятна серия! Нямам търпение до другия вторник! |
|
|
|
Oct 6 2009, 10:12
Коментар
|
|
7x04 Music
"Love's Lost Guarantees" - Rogue Wave "Rain At Your Door" - The Aeroplanes "Help I'm Alive" - Metric "Blood Oranges" - Foreign Born "Come Back When You Can" - Barcelona "Whatever It Takes" - Tracy Shedd "Daily Turn" - Beat Corp "Don't Upset The Rhythm" - Noisettes "Sunshine Coolin'" - The Asteroids Galaxy Tour "Never Forget You" - Noisettes "Goodnight & God Bless" - Robin Foster "Sometimes" - Noisettes |
|
|
|
Oct 6 2009, 17:56
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,110 Регнат: 5-February 09 От: Разлог Име: Mimeto0-Daredevil Пол: Жена |
Наистина готин епизод беше,както винаги
Брук си беше прекрасна,както винаги И Алекс също беше яка. Евала на Клей какво направи-дано с Куин се съберат,защото са наистина сладки заедно. Евала и на Хейли,за това,че удари оная идиотка-заслужаваше си го просто!!! Много ми е мъчно за Нейтън -дано се оправи по-бързо,не желая проблеми в сем.Скот-те не заслужават проблеми! |
|
|
|
Oct 6 2009, 19:46
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 2,943 Регнат: 12-July 06 Име: jaya supertramp Пол: Жена |
Току що го гледах и много ми хареса, наистина един от онези много добри епизоди които има във всеки сезон, шоуто-беше велико, Хейли брутална, Брук още повече, Мили-уникален костюм, Куин се превръща в моя любимка а Клей OMG! А да и тва което най-ме накефи песничката на Metric, как па я пуснаха хаха голяма изненада беше и за мен и за сестра ми хаха а да и двата "побоя" найййс
|
|
|
|
Oct 6 2009, 22:31
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 751 Регнат: 14-May 06 От: Добрич Име: Ники Пол: Мъж |
Хейли, Алекс и Куин са невероятно красиви.
Изобщо епизодът беше доста як. Диалогът между персонажите беше страхотен, нямаше абсолютно никакви излишни сцени, а музиката беше зашеметяваща. Поздрав: Noisettes - Don't Upset the Rhythm |
|
|
|
Oct 8 2009, 15:40
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 757 Регнат: 24-January 07 От: Бургас Пол: Жена |
Скукаааа
|
|
|
|
Oct 8 2009, 17:51
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 277 Регнат: 7-February 07 От: Варна Име: Del Val-El Пол: Жена |
Хмм не знам ама чак се изненадах , че ми хареса епизода.
|
|
|
|
Oct 9 2009, 16:56
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,983 Регнат: 20-May 08 От: Соfия Име: Eлиia Пол: Жена |
Епизода беше най - добрият до сега от 7-ми сезон .. Всички бяха много красиви,а Клей май става любимецът !!! Евала на Хейли за добрата тупаницааа!Обожавам този епизод и музиката беше уникална!
|
|
|
|
Oct 9 2009, 20:05
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 11 Регнат: 26-December 08 От: София Име: Даниел Пол: Мъж |
епизодчето бече много напрегнато с тия простотии около Нейтън и Хейли и без да искам изгледах промото на следващия епизод в CWTV
|
|
|
|
![]() ![]() |