Здравейте ( Вход | Регистрация )
Sep 22 2009, 08:16
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
7.03 "Hold My Hand As I'm Lowered" Без Спойлери ”ONE TREE HILL” — (8:00-9:00 p.m. ET) 28 Септември 2009г. Хейли започва да се съмнява в лоялността на Нейтън.Клей (Робърт Бъркли) и Нейтън (ДЖеймс Лафърти) не се разбират относно това как да поъушът големия скандал,а Хейли (Бетани Джой Гаеолети) започва да се пита дали Рене (Кейт Френч) им основание.Куин (шантел ВанСантен) и Брук (София Буш) организират фото сесия,а Маут (Лий Норис) изважда най - доброто в битката си срещу Скилс (Антоан Танер).Междувременно,Алекс (Яна Крамър) прави интересно предложение на Джулиан (Остин Екълс).Пол Йохансон,Джаксън Бръндидж и Лиса ГОделстайн също участват.Епизода е написан от Марк Шван и режисиран от Лиз Фрайдландър. ![]() 7.03 Music: "Stilts" - Tim Williams "Hollow Talk" - Choir of Young Believers "Hey Na Na" - Katie Herzig "Let It Out" - Crash Boom Bang "Available"Walk Down To The Water" - Zaac Pick "Showdown" - Black Eyed Peas "Welcome Home" - Radical Face "Ozone Street" - Tim Williams "Mom" - Lucero "Born In The Spring" - Stephen Kellogg & The Sixers "Available"Last Confession" - Sorta "Growing Old Is Getting Old" - Silversun Pickups 7.03 Сваляне:OneTreeHillS07E03Download@Zamunda.net 7.03 Субтитри:OneTreeHillS07E03Subs@subs.unacs.bg |
|
|
|
![]() |
Sep 22 2009, 12:03
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
Много яка серия се очертава , но бих искал Рейчъл да направи контакт с Брук или да се появи внезапно в Трий Хил , за да е по-интерестно!
А промото е доста заинтригуващо. |
|
|
|
Sep 22 2009, 22:46
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,017 Регнат: 9-March 08 Име: Веско |
|
|
|
|
Sep 24 2009, 16:33
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 4 Регнат: 24-February 08 Пол: Жена |
Някой разбра ли какво каза Рейчъл на края на промото ?
|
|
|
|
Sep 24 2009, 18:00
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 751 Регнат: 14-May 06 От: Добрич Име: Ники Пол: Мъж |
Някой разбра ли какво каза Рейчъл на края на промото ? -The guy called him a murderer. -So? He is one. Наистина не я разбирам Рейчъл... ето по-яко промо: http://www.youtube.com/watch?v=f5ThoGyBrts...feature=related - big hands.. he probably has a really big.. - CUT! |
|
|
|
Sep 24 2009, 21:37
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 519 Регнат: 22-October 06 От: Desperation City Пол: Жена |
-The guy called him a murderer. -So? He is one. Наистина не я разбирам Рейчъл... Какво не й разбираш на Рейчъл? Според мен и двамата се използват взаимно - и всеки си мисли, че другия не знае и е искрен |
|
|
|
Sep 25 2009, 15:50
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 567 Регнат: 30-May 08 Име: Стефи Пол: Жена |
Много се радвам, че Рейчъл се върна!
|
|
|
|
Sep 25 2009, 19:05
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,983 Регнат: 20-May 08 От: Соfия Име: Eлиia Пол: Жена |
-The guy called him a murderer. -So? He is one. Наистина не я разбирам Рейчъл... Какво не й разбираш на Рейчъл? Според мен и двамата се използват взаимно - и всеки си мисли, че другия не знае и е искрен Ето защо Дан и Рейчъл са ми толкова изкуствени !! |
|
|
|
Sep 26 2009, 15:33
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регнат: 20-November 08 От: Tree Hill Име: Lucas Пол: Мъж |
За напред се очакват доста вълнуващи епизоди (мое лично мнение) Дано в някоя от сериите се присъединият Лукас, Пейтън и можеби майката на Лукас.
|
|
|
|
Sep 29 2009, 06:02
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 579 Регнат: 17-May 08 Име: Виктор Пол: Мъж |
|
|
|
|
Sep 29 2009, 09:42
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
Поредния як епизод!!
Тая Алекс просто ме кърти от всякъде Оле като гледам следващото промо за това с Нейтън направо.... и така и не разбрах , защо Клей се отказа да и плати - то ясно ,че си мисли , че лъже ама не знам... Като цяло епизода много ми хареса и другия ще е по-интересен опрделено! |
|
|
|
Sep 29 2009, 12:53
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 39 Регнат: 9-August 06 От: София Име: Мария Пол: Жена |
някой може ли да даде линк с песните от тази серия
|
|
|
|
Sep 29 2009, 14:42
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
Епизода беше наистин,много добър!Само дето ми омръзнаха Дан и Рейчъл!Иначе всичко,беше велико!
|
|
|
|
Sep 29 2009, 22:27
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 653 Регнат: 5-February 08 Име: Neli Пол: Жена |
някой може ли да даде линк с песните от тази серия "Stilts" - Tim Williams "Hollow Talk" - Choir of Young Believers "Hey Na Na" - Katie Herzig "Let It Out" - Crash Boom Bang "Walk Down To The Water" - Zaac Pick "Showdown" - Black Eyed Peas "Welcome Home" - Radical Face "Ozone Street" - Tim Williams "Mom" - Lucero "Born In The Spring" - Stephen Kellogg & The Sixers "Last Confession" - Sorta "Growing Old Is Getting Old" - Silversun Pickups |
|
|
|
Sep 30 2009, 00:20
Коментар
|
|
![]() И рейтинга на ОТХ почва отново да нараства |
|
|
|
Sep 30 2009, 00:38
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 751 Регнат: 14-May 06 От: Добрич Име: Ники Пол: Мъж |
Рейчъл/Дан/Маут и до някаква степен Скилс са толкова useless, че няма и накъде повече. Дразнят на макс. (не съм си и мислил, че ще дойде ден, в който ще намразя Рейчъл, ама ето на.. никаква роля не играе в момента) Знаех си, че Дейвид ще се появи, ама няма да е за дълго подозирам. Всички други, с изключение на горепосочените ми харесаха. Последната песен беше доста яка.
|
|
|
|
Sep 30 2009, 14:58
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,110 Регнат: 5-February 09 От: Разлог Име: Mimeto0-Daredevil Пол: Жена |
И аз се наистина радвам за рейтинга
Дано Нейт и Хейли се оправят с този скандал и тази Рене!Отвратителна ми е Рене,не знам как ще мога да изтрая в другите епизоди Рейчъл и Дан са ми прекалено лигави и тъпи! |
|
|
|
Sep 30 2009, 19:22
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регнат: 31-July 06 Име: bron Пол: Мъж |
Откъде мога да изтегля песните? Имам ги на списък, но не мога да ги намеря...
|
|
|
|
Sep 30 2009, 22:09
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 1 Регнат: 30-September 09 Пол: Жена |
|
|