Здравейте ( Вход | Регистрация )
Sep 3 2009, 21:24
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
7.01 "4:30am (Apparently They Were Traveling Abroad)" Без Спойлери ”ONE TREE HILL” — (8:00-9:00 p.m. ET) 14 Септември 2009г. Нейтън (Джеймс Лафърти) научава,че кариерата му в НБА може да бъде заплашена,повече заради огорчението от неговият спортен агент Клей(Робърт Бъркли - нов).Брук (София Буш) се приготвя да започне нова модна линия,и Джилиан (Остин Никълс) решава да режесира голям филм. Сестрата на Хейли(Бетани Джой Гаеолети) Куин(Шантел Ван Сантен - нова) се появява изненадващо.През това врме Джейми (Джаксън Бръндидж) празнува своя 7-ми реожден ден.Пол Йохансон,Лий Норис.Атоан Танер и Лиса Голденщайн също са в ролите си. ![]() ОФициални Снимки: 7.01 Music: Everly - "Quicksand" Iron and Wine - "Belated Promise Ring" A.J. Roach - "Devil May Dance" The Parlotones - "Rock.Paper.Scissors" Novi Split - "Hollow Notes" Phillip LaRue - "Chasing The Daylight" The Eels - "That Look You Give That Guy" Annie Stela - "Heart" Phoenix - "Love Like a Sunset, Part II" Matthew Perryman Jones - "Out Of Reach" 7.01 Download:OneTreeHillS07E01Download@Zamunda.net 7.01 Субтитри:OneTreeHillS07E01Subs@subs.unaxs.bg |
|
|
|
![]() |
Sep 4 2009, 13:14
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
Най-накрая раздел за Сезон 7 и темичка за серията!
Остават само 10 дни и нямам търпение , а ако съдя по първите 4-тири минути - ще бъде много интересен епизод! |
|
|
|
Sep 4 2009, 13:30
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,110 Регнат: 5-February 09 От: Разлог Име: Mimeto0-Daredevil Пол: Жена |
Като гледам,ще е много интересно. Нямам търпение да почва 14-ти!
|
|
|
|
Sep 6 2009, 22:46
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 579 Регнат: 17-May 08 Име: Виктор Пол: Мъж |
Тази година се бях лишил от всякакви спойлери относно сериала тъй като вече не представлява голям интерес за мен, но въпреки всичко ще продължа да го гледам, защото ще ми е любопитно какво става с героите, как вървят епизодите, кои са новите персонажи и цялото развитие, не е от сериалите, които чакам с нетърпение, но определено и тази година ще го преглеждам, да се надявам, че сценаристите за успели да запълнят дупките от миналия сезон и новия да надхвърли очакванията ми. Въпреки, че без 2-ма от главните актьори е някак постно и ще е странно, но може би ще го 'запълнят' (както вече казах) с някои нови персонажи и ще върнат старите. Е, ще чакам 15 септември да видим какво са измъдрили този път.
П.П: Не си спомням миналата година кога излизаха епизодите, но тази година май ще са във вторник. |
|
|
|
Sep 6 2009, 23:27
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 700 Регнат: 12-June 07 От: Перник Име: Максим Пол: Мъж |
Тази година се бях лишил от всякакви спойлери относно сериала тъй като вече не представлява голям интерес за мен, но въпреки всичко ще продължа да го гледам, защото ще ми е любопитно какво става с героите, как вървят епизодите, кои са новите персонажи и цялото развитие, не е от сериалите, които чакам с нетърпение, но определено и тази година ще го преглеждам, да се надявам, че сценаристите за успели да запълнят дупките от миналия сезон и новия да надхвърли очакванията ми. Въпреки, че без 2-ма от главните актьори е някак постно и ще е странно, но може би ще го 'запълнят' (както вече казах) с някои нови персонажи и ще върнат старите. Е, ще чакам 15 септември да видим какво са измъдрили този път. П.П: Не си спомням миналата година кога излизаха епизодите, но тази година май ще са във вторник. И миналата година както и сега в Америка излизат в Понеделник,а в България във вторник.Разликата с миналата е,че ще се излъчва в час по - рано от миналата година! |
|
|
|
Sep 7 2009, 18:16
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,017 Регнат: 9-March 08 Име: Веско |
Дали Миа ще участва в тоя сезон?
|
|
|
|
Sep 7 2009, 19:09
Коментар
|
|
|
|
|
|
Sep 7 2009, 20:02
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 579 Регнат: 17-May 08 Име: Виктор Пол: Мъж |
Да, Мия ще участва този сезон.
|
|
|
|
Sep 8 2009, 22:51
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,983 Регнат: 20-May 08 От: Соfия Име: Eлиia Пол: Жена |
Е нормално е Мия да участва,иначе тва студио ще запустее .. Крайно време беше Хейли да запише нова песничка ..
На всички ще липсват Лукас и Пейтън и отношенията им с другите персонажи .. Частите от епизодите,който са разпространени по сайтовете както и снимките ми харесват и ми се струва,че сезон 7 ще е по различен .. И с тези нови попълнения си мисля,че в OTH ще просъсеществува и 8-ми сезон - няма лошо ;P От спойлерите и т.н. си мисля,че сезона ще е свързан само с хубави моменти или поне това ще е главната идея .. Иска ми се много неща да случат - дано! Нямам търпение да излиза вече,а чакането после ще е мъчително! |
|
|
|
Sep 9 2009, 09:08
Коментар
|
|
![]() Група: Филморатори Коментари: 811 Регнат: 22-May 09 От: Търговище Име: Plamen Пол: Мъж |
|
|
|
|
Sep 10 2009, 02:15
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 750 Регнат: 31-January 09 Име: Ваня Пол: Жена |
даа ще го гледам...Брук и Джулиан са много сладки...!
|
|
|
|
Sep 11 2009, 20:44
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регнат: 1-March 08 От: sofiq Име: meri Пол: Жена |
Нямам търпение да дойде 15 че да го гледам с нетърпение го чакам. Би било много хубаво ако има и 8ми сезон но вече наистина ще стане като Дързост и Красота, но с удоволствие ще го гледам. Надявам се този сезон да изпълни очакванията на всички и да има много и ако е възможно и само хубави моменти. Брук и Джулиан са много сладки както и всички останали персонажи. Притеснявам се само за Нейтън дали ще успее с баскетболната кариера.. но съм убедена че всичко ще бъде наред дори и да премине през много трудности.., то това го прави филма интересен..
|
|
|
|
Sep 12 2009, 13:25
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 2,943 Регнат: 12-July 06 Име: jaya supertramp Пол: Жена |
Щом Лукас го няма всичко ще е на 6 хаха нямам търпение да излезе тая серия само броя дните
|
|
|
|
Sep 13 2009, 05:02
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 506 Регнат: 6-July 07 От: Велико Търново Име: Йоана Пол: Жена |
Искам Брук и Джулиян
|
|
|
|
Sep 15 2009, 04:10
Коментар
|
|
|
|
|
|
Sep 15 2009, 05:24
Коментар
|
|
Епизода ми хареса.Мисля,че новите актьори,ще си изпълнят ролята както трябва.Обаче единствени края на епизода не ми хареса,когато стаа факт това,че Нейтън отново ще се забърка във секс скандал,надявам се да не се отрази на нищо съществено като Социалния му живот и професионалния.Чакам с нетърпение следващия епизод!
|
|
|
|
Sep 15 2009, 06:16
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 248 Регнат: 2-September 08 От: Русе Пол: Жена |
ЕЕЕЕЕЕ най-накрая доди 7ми сезон..още не съм гледала щот ся се пирбирам от диско, ама и дан гледам ясно че ще е як епизод!
П.П ЧЕСТИТ 15ти СЕПТЕМВРИ И УСПЕШНА ГОДИНА!!!! |
|
|
|
Sep 15 2009, 10:12
Коментар
|
|
Супер Епизод!
Много ми хареса |
|
|
|
Sep 15 2009, 12:19
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,110 Регнат: 5-February 09 От: Разлог Име: Mimeto0-Daredevil Пол: Жена |
Супер епизод!
Наистина ми хареса. Новите актъори също си изиграха ролите успешно! Чудя се само този секс скандал с Нейтън с коя ли е-дали е с тази Куин Дано това не му се отрази зле! |
|
|
|
Sep 15 2009, 12:26
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 2,943 Регнат: 12-July 06 Име: jaya supertramp Пол: Жена |
Е не е с Куин, нали е с тая русата дет се снима с него.. Аз си мисля, че Куин ще се зариби с Клей, който междодругото е уникално готин хаха. Брук и Джулиян бяха изключително сладки, просълзих се на няколко сцени с тях
|
|
|
|
![]() ![]() |