![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Администратори Коментари: 3,959 Регнат: 21-July 05 От: Пловдив Име: Митко Пол: Мъж ![]() |
UPDATE 10.05.2009: ![]() Благодарим на всички дошли за страхотното настроение! Позрдави и на всички, които не можаха да дойдат с пожелания да се видим следващият път! Скъпи потребители на GGbit.info, наближава 23 Април, датата на която нашият форум ще навършва 4 години от създаването си! За това време порастнахме много, превърнахме се в предпочитано място за коментиране на актуални теми от живота и занапред ще продължим да се развиваме в положителна насока с много нововъведения, изненади и подобрения! Желаем сърдечно да благодарим на нашите потребители за гласуваното доверие в GGbit.info, на нашия страхотен екип от модератори и новинари, без всички вас форумът нямаше да бъде такова прекрасно място. Във връзка с идващият за всички нас празник, бихме искали да ви поканим да отпразнуваме заедно четвъртият GGbit.info рожден ден! Събитието ще се състои на 9 Май (Събота) от 17:30h, в Пловдив, ресторант Розенхоф (Адрес: Център , ул. Христо Г Данов 34). Повече инфо в темата за събирането. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 275 Регнат: 28-December 08 От: България Име: ShInE_LaDY Пол: Жена ![]() |
Чудесно!Честит Рожден Ден!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регнат: 8-April 07 От: Пловдив Име: Йордан Милушев Пол: Мъж ![]() |
Къв рожден ден ве !!!
От три месеца сайта е омазан до ушите, ни се влиза, ни се вижда нещо. Или аз не ставам за нищо или Вие имате още трески за дялане. Иначе поздрави за рожденият ден!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Глобален Модер Коментари: 2,265 Регнат: 6-November 05 От: София Име: фил Пол: Мъж ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: V.I.P Коментари: 1,787 Регнат: 13-April 06 От: BehinD YoU!!!! Име: ALex Пол: Мъж ![]() |
@ludiq9000 може да ми гледаш аватара и да си представяш, че това си ти.
![]() LCD-то също върши работа. :Д |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 967 Регнат: 16-November 05 Име: Костадин Пол: Мъж ![]() |
Titan искам и аз,бати яката козичка
Едит - Съгласен съм с лудия9000 ;;; Честит рожден ден ;] |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: CS Support Коментари: 210 Регнат: 15-August 05 От: Пловдив Име: Aleks Пол: Мъж ![]() |
догодина юбилей ще правите, тогава му мислете
![]() |
|
|
![]() ![]() |