Здравейте ( Вход | Регистрация )
Моля, запознайте се с правилата на форума и ги спазвайте! Копирането на материали от форума без разрешение е забранено!
Feb 2 2009, 23:44
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 997 Регнат: 28-May 06 Име: Деси Пол: Жена |
"New Moon" ![]() When you can't be with the one you love, will you stay with the one who loves you? Режисьор: Крис Уейтс Сценаристи: Стефани Майер (роман); Мелиса Розенбърг (сценарий) Жанр: Фантазия, Ужас, Романс, Трилър, Начало на снимките: Март 2009г. Дата на излизане: 20. 11. 2009г. Сайтове: IMDB ; New Moon В ролите: Кристен Стюърт, Робърт Патинсън, Ашли Грийн, Келън Лътз, Джакъсн Ратбоун, Ники Рийд, Питър Фачинели, Елизъбет Рийзър, Били Бърк, Сара Кларк, Тейлър Лаутър, Рашел Лефър Трейлър: New Moon Trailer Official Ревю: "New Moon" е продължението на изпепеляващата любов между вампира Едуард Кълън и Бела Суон. Предстоят поредната поредица от приключения, които очакват Бела - раздялата й с единствената й любов - Едуард, приятелството й с Джейкъп Блак и не на последно място вълнуващото й пътуване до Италия, където й предстой трудната задача по спасяването на голямата й любов Едуард. Вече шест месеца заедно Едуард и Бела се преоткриват взаимно и разкриват най-красивото един от друг. Те са заедно, обичат се и първоначално дори не могат да си представят, че трудното тепърва им предстои. Когато на рождения си ден Бела се порязва и кръвта й изкарва Джаспър извън границите на доброто поведение, семейство Кълън се принуждават веднага да заминат, а Едуард и Бела да претърпят не малка раздяла, която може да им струва много повече от сърдечна болка... "New Moon" е втория роман от сагата "Twilight". Тази книга, за разлика от предходната, е по-скоро за загубата на любовта. Оригиналната корица на Новолуние изобразява пъстро, надиплено лале. Стефани Мейер заявява, че цветето не е свързано с историята, тъй като не тя е избрала дизайна. Заглавието се отнася до най-тъмната фаза от лунния цикъл, така както това е най-тъмното време от живота на Бела. Актьорски състав: ![]() Кристен Стюърт Персонаж: Бела Суон ![]() Робърт Патинсън Персонаж: Едуард Кълън ![]() Ники Рийд Персонаж: Розали Хейл ![]() Келън Лътз Персонаж: Емет Кълън ![]() Ашли Грийн Персонаж: Алис Кълън ![]() Джакъсн Ратбоун Персонаж: Джаспър Хейл ![]() Питър Фачинели Персонаж: Карлайл Кълън ![]() Елизъбет Рийзър Персонаж: Есме Кълън ![]() Тейлър Лаутър Персонаж: Джейкъб Блек ![]() Били Бърк Персонаж: Чарли Суон ![]() Еди Гатеги Персонаж: Лаурент ![]() Рашел Лефър Персонаж: Виктория ![]() Дакота Фанинг Персонаж: Джейн ![]() Джейми Кембъл Бауър Персонаж: Кай The Cullens are not the only family with a s e c r e t.... |
|
|
|
![]() |
Dec 2 2009, 22:39
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 177 Регнат: 25-January 09 Пол: Мъж |
Робърт.. пълна скръб. Само това ще кажа.. Prepair to be killed by all the fandom of Twilight! Сериозно, ти сигурно си единствената, която някога е казвала и ще каже това някога на тая Вселена. Роб си беше добре. Особено с онова "I don't want you anymore" & "You're not... good for me". Tва беше... чак мен ме заболя. За малката си роля в Ню Муун си се справи... подобаващо. В трейлърите беше по-добре(без онова пъшкане при целувката, беше малко преиграно, по-различно казано "You're my only reason to stay alive... if that's what I am". По-ме изкефи в трейлърите). Както и да е, всеки има различно мнение и критика. П.П. Тейлър или Джейкъб, всъщност, и двамата бяха отвратителни. Тейлър е такава надуфка(на London Fan Event направо... пф..), a Джейкъб нищо обичайно... само разваляше настроението на филма. Примерно след киното "I Don't know what's happening to me"... е по-изтъркана реплика не можа ли да изтърсиш. |
|
|
|
Dec 3 2009, 10:07
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 437 Регнат: 26-May 07 От: touched lyrics Име: Златина Пол: Жена |
Робърт.. пълна скръб. Само това ще кажа.. Prepair to be killed by all the fandom of Twilight! Сериозно, ти сигурно си единствената, която някога е казвала и ще каже това някога на тая Вселена. Не отричам, че момчето е много секси и е хубав и прочие.. Фенка съм му, но просто.. играе ужасно. Поне мен не успя да ме докосне в нито една сцена.. Изглеждаше супер неестествен. И с тая бръчка на челото.. |
|
|
|
Dec 3 2009, 14:02
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,018 Регнат: 9-March 08 Име: Веско |
|
|
|
|
Dec 3 2009, 21:12
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регнат: 14-July 08 От: пазарджик Име: реичъл Пол: Жена |
|
|
|
|
Dec 5 2009, 14:42
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регнат: 27-January 09 От: В стола в малката ми стая =] Име: KissTheSky Пол: Жена |
СПОЙЛЕРИ!!!!! ZOMFGWTFBBQ!!!!!!!!!!!!!!!!! BEST!!!! MOVIE!!!! EVER!!!!!!!!!!!!!! EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Неземно готин е филма! В началото беше малко... прекалено бързо. Смисъл, бързо се развиваше действието. Като цяло: ефектите-класи над Twilight, и общо-най-готиния филм на земята!! Всичко беше навързано, още от началото се споменаваше за Волтури, но малко. Сцената с рождения ден беше уникална. И Алис само "It's time, it's tiiiime!!" Bella: Your sorta beautiful.... Jacob: o__O How hard did you hit your head..? Влъците бяха супер направени, изглеждаха ОГРОМНИ! Сцената с Лорън беше много яка, ама не ме изкефи, че "You're so mouthwatering" го каза бързо, не като в трейлъра. После като го убиха пак беше яко, но кратко. Ъм... о, Виктория! Самата сцена беше: влъците преследват Виктория и в същото време Бела търси пътека за скалата. И само как и двете скочиха едновременно в морето и езеро, квото е там. И Бела как се цопна и като си показа главата над водата и се ухили, че е успяла и в същото време ЛЮЮЮЮЮС една вълна огромна и секунда след нея ПЛЯЯС още една и само дават как Едуард се появява между водата и двамата един срещу друг и по едно време се чува Джейк "Дишай!! ДИШАЙ!!!" и ръката на Бела минава през водата и размътвва Едуард. Аууу...... :wub1: И от там нататък КЕФ!!!! Само Бела се прибира(след almost-a-kiss) и гледа колата на Карлайл влиза вътре и реагира егати реалистичното като вижда Алис. Само Алис "Could you please give an explanation how come you're alive!?!?" и после Едуард като се обади, не дадоха, че Джейк мисли, че е Карлайл, направиха го така, че той да знае. И му каза "На погребението" и го дават Едуард в няква стаичка тъмна и телефона в ръката му как става буквално на прах. И Бела като се разкрещя и после Алис "Bella! It's Edward! He thinks you're dead. He wants to die too". Гадно че не дадоха как Алис взема Поршето, но беше яко. И после беше много емоционално Бела как се лута из тълпата. И е тука беше издънката на филма. Нали в трейлърите Бела като вижда Едуард и се затичва през фонтана и "Stop, STOP! No, EDWARD, DONT!!!!!!!!!", а те го оставиха само "DON'T!!". Е тва много ме издразни. И само ГУШИИИ! Оу, забравих. Ония сцени дето Бела сънува и си дере гърлото, бях ги забравил в книгата. Тя нали всяка вечер сънува раздялата и като се стигне до същественото и аз като си спомня колко тъжно беше и се поставям на мястото на Бела и ми се иска и аз да мога да извикам така. Anyway, само дават след тва как Бела спи, Едуард до нея. Бела почва малко да стене и тамън да изкрещи и се събужда и вижда Едуард и бързо го грабва, че да се увери, че е там, истински и само за нея. След тва малко разговор за кога ще се преобрази и след тва гласуването. Яко направено. И после сцена само Едуард кара и по едно време пред колата рязко изкача Джейк. И в гората говориха там бла бла че не може да я трансформира и Джейк се превърна във вълк. И Само дават му окото как гледа Бела и се насълзява и после избяга. И Бела се обръща към Едуард и той "If you want me to bite you and be with me for eternity... I have one condition...." млъчание. "Marry me, Bella.." и THE END! Бахти якотооооооооо! Bella: Your sorta beautiful.... Jacob: o__O How hard did you hit your head..? Попиках се да се смея като абсолютен кретен. Ние се хванахме и отидохме преди премиерата на скъпите билети (аз за филм никога досега не съм плащала доброволно тия 14 лв билетчето Едуард..подкрепям Шепот и прах за изказването, че той беше лееееееко laaame, мн даже! И да....оо усмивката му беше хубава и целувките де...хехе...но иначе...Тайлър е доста по-добър актьор според мене. И тялото..лелеле...особено оная сцена в дъжда.... И края...ооо края...и върколаците и.....ааааа всичко беше невероятно перфектно. Въпреки, че имаше толкова много трейлъри това изобщо не попречи Ииии охх... след waterflame96 какво да каже човек А да и бях мн против соундтрака но доста добре го бяха направили. Ест кой беше идиота дето пееше на Satellite Heart и I Belong To You? |
|
|
|
Dec 5 2009, 19:12
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 2,943 Регнат: 12-July 06 Име: jaya supertramp Пол: Жена |
Робърт.. пълна скръб. Само това ще кажа.. Prepair to be killed by all the fandom of Twilight! Сериозно, ти сигурно си единствената, която някога е казвала и ще каже това някога на тая Вселена. Още не съм гледала филма, но РОБЪРТ Е ПЪЛНА СКРЪБ, винаги е бил и винаги ще бъде!!! |
|
|
|
Dec 5 2009, 20:31
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 242 Регнат: 7-July 07 Пол: Жена |
Ужасно тъп ми беше
|
|
|
|
Dec 5 2009, 21:10
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,283 Регнат: 29-July 07 От: Варна Име: Диди Пол: Жена |
Колкото повече го гледам, толкова повече ми харесва. Всеки път откривам по нещо ново, което не съм забелязала преди. Няма да спра да повтарям колко добре игра Кристен! Вземам си думите назад за сцените във Волтера, беше си направо страхотно..всичко мъчението на Едуард, Аро, боят, всичко! И да отбележа колко учудващо убедителен беше Роб в тези сцени. Изобщо целият филм e прекрасен, критиците и всички други хейтъри да вървят по дяволите, защото филмът е наистина добър (: О и да не забравя скорът е невероятен, преди обръщах внимание само на саундтрака, но Александър Деспла се е справил блестящо.
|
|
|
|
Dec 5 2009, 23:17
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 2,943 Регнат: 12-July 06 Име: jaya supertramp Пол: Жена |
Ох току що го изгледах и още не мога да спра да се смея хахахахаха
Верно в началото заспивах на стола и само цъках некви други неща, но в момента в който Едчо счупи телефона ме напуши ебати смеха и до края се попиках хахахаха Имаше и добри сцени, а в превод сцените с Виктория, ебааати сексапилната жена, простооо хаха Сцените които очакхвах да ме впечатлят и да ме изкефат се оказаха ебати излагацията: моторите-ебати скуката!, скачането от скалата-е по изкуствен и смешен скок не бях виждала, трябвало е да ходи на уроци по скачане момичето! Песничките: естествено muse ги бяха згъчкали там некъде си, което общо взето беше ок хаха нямаше нужда да се слуша тоя гаден микс, но песничката на Том Йорк се върза идеално, чак ми хареса като песен, тъй че тва май беше едно от най-яките неща. Кво още ме изкефи, а да репликата на Джаспар: It would be nice not to want to kill you all the time. хахахахаххаха умряяяяях, той е ебати комедианта хахахаха Волтурите бяха големи пичета хахахах Джейн обаче мноуу ме разочарова, бяха я направили гнусничка, но да хахах както и да е. Няма смисъл да се оплаквам от Джейк и инфантилните му погледчета и реплики, а също и от вечно изкуствените разговори като цяло между всички. И да филма си беше чиста комедия, която почти ме приспа хахахаха, на първия поне имаше по кой да точа лиги (в превод Кам), а сега единствената по която точих лиги я дадоха в нема и 3 сцени ебати, както и да е. И като за финал не мога да не подразня всички припадащи фенки на Едчо-ебати кривия образ хахахах, а беше малък, невинен и сладурест, са е кат прегазен от валяк хаха, но какво да се прави някои хора като порастнат и не се разкрасяват, а обратното хахаха Айде приятно гледане на всички дет не са хахах дано не се повредите много хахах |
|
|
|
Dec 7 2009, 08:33
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 321 Регнат: 6-January 08 От: София Име: Златина Пол: Жена |
Филмът беше много хубав, не бяха изпуснали почти нищо от книгата, сцената с раздялата, битката между Пол и Джейкъб, скачането, Волтера и последната са ми любими.Беше много по - добър от първият.
|
|
|
|
Dec 10 2009, 23:31
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,658 Регнат: 13-June 07 От: Велико Търново Име: Теди Пол: Жена |
Филма беше невероятен <3.Хареса ми много повече от "Здрач".Почти всичко беше както трябва.Играта на актьорите беше много по-добра,но напредъкът на Кристин беше най-очевиден.Беше страхотна.Е,имаше и някои неща които бяха недоизпипани,но няма как.Като цяло останах страшно доволна и не съжалявам,че гледах филма на кино,определено си заслужаваше.
|
|
|
|
Dec 14 2009, 12:38
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 796 Регнат: 17-July 06 От: Somewhere... Име: Мартина Пол: Жена |
Доста тъп филм... макар и леко превъзхождащ първия от поредицата, особено от към забавни моменти. Не съжалявам, че отидох на кино, посмяхме се здравата.
Превъплащението на Робърт в ролята беше трагикомично... Изпъкнаха единствено травеститските му заложби и разбира се, добихме ясна представа за вида на средностатистическия човек, потящ се над тоалетната чиния, което несъмнено си е плюс, но не е като да не сме го виждали и в първия филм... Сигурна съм, че голяма част от колегите му дори и с цената на усърдно старание, не биха му били достойна конкуренция, все пак. Не е възможно насила да се докара тоя измъчен фейс - просто се раждаш с него! Лъки хим. Кристен ме радва. За нея почти нищо лошо не мога да кажа... На моменти за малко да й повярвам. Джейкъб... хм, ахЪм... (къв гръб, майчице Дакота рулз! И май приключих... ПП. Бахтиии, любимата ми сцена я окепазиха. ПП2. Омешах непростимо персонажите и актьорите, но естествено, това не трябва да ви навежда на мисълта, че не съм истински, чистокръвен и чистоплътен ФЕН! |
|
|
|
Dec 29 2009, 02:25
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,094 Регнат: 28-September 05 От: Стара Загора Име: Теди Пол: Жена |
... Вероятно има много малко неща ,който бих добавила ,но на 1000000000000000000000000000000000% съм сигласна с теб! П.С.:Много ме мързи да напиша дъъъъългото си мнение относно окипазяването на тази хубава книга.Почти ми е любима,благодарение на това ,че моменти те ,в който Роб приисъства са сведени до минимум т.е. нещо като - Моменти на роб - 0,000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 01 Моменти на Джейкъб - 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 99 |
|
|
|
Dec 30 2009, 10:58
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 13 Регнат: 24-March 09 Име: Monika Пол: Жена |
... Напълно съм съгласна. Вчера гледах филма на кино.. потресена съм! След всички уникални трейлъти, спойлери и тн. не очаквах такава помия [ всъщност като се замисли човек, не случайно Роб го нямаше почти никъде.. ] ! Ако не бях чела книгите съм 100% обедена, че щях да си помисля, че Едуард е агнето, не Бела.. Няма такава ужасна игра от страната на господина.. Но Кристенн.. играе униклано добре, особено за това поколение актьори ! Имам чувството, че ако сега и се постави роля, тя ще я изиграе перфектно! Сега кратък обзор за филма : не случайно книгата винаги е по-добра! бяха пропуснати милион и един момента! сем. Кълън се появиха точно 2пъти! Алис трябваше да играе много повече от тази 1,34 сек., която й дадоха [ иначе брилянтно изпълнение! ] единственото хубаво нещо в този.. "шедьовър" беше това, че е смешен [ амм.. тва май не е плюс |
|
|
|
Jan 19 2010, 19:35
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 2,164 Регнат: 7-February 08 От: Seoul Име: Marissa Пол: Жена |
Гледах го и аз най-накрая.. Какво да кажа? Хареса ми повече от първата част, макар че Бела продължаваше да ме дразни, а от Кристен очаквах поне този път да покаже нещо. Играта и е толкова безизразна и скована, но в сравнение с Twilight имаше поне малко напредък, особено в частта с Волтури.
Харесвам New Moon и определено във филма звездата беше Тейлър. Страхотно игра момчето. |
|
|
|
![]() ![]() |