IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

> Важно!

Моля, запознайте се с правилата на форума и ги спазвайте! Копирането на материали от форума без разрешение е забранено!

> The Twilight Saga: New Moon (2009), It will be as though I never existed.
cute_cruel
коментар Feb 2 2009, 23:44
Коментар #1

Beautiful Disaster

Група: Потребител +
Коментари: 997
Регнат: 28-May 06
Име: Деси

"New Moon"

When you can't be with the one you love, will you stay with the one who loves you?

Режисьор: Крис Уейтс
Сценаристи: Стефани Майер (роман); Мелиса Розенбърг (сценарий)
Жанр: Фантазия, Ужас, Романс, Трилър,
Начало на снимките: Март 2009г.
Дата на излизане: 20. 11. 2009г.
Сайтове: IMDB ; New Moon
В ролите: Кристен Стюърт, Робърт Патинсън, Ашли Грийн, Келън Лътз, Джакъсн Ратбоун, Ники Рийд, Питър Фачинели, Елизъбет Рийзър, Били Бърк, Сара Кларк, Тейлър Лаутър, Рашел Лефър
Трейлър: New Moon Trailer Official

Forbidden to Remember; Terrified to Forget.

Ревю:
"New Moon" е продължението на изпепеляващата любов между вампира Едуард Кълън и Бела Суон. Предстоят поредната поредица от приключения, които очакват Бела - раздялата й с единствената й любов - Едуард, приятелството й с Джейкъп Блак и не на последно място вълнуващото й пътуване до Италия, където й предстой трудната задача по спасяването на голямата й любов Едуард.
Вече шест месеца заедно Едуард и Бела се преоткриват взаимно и разкриват най-красивото един от друг. Те са заедно, обичат се и първоначално дори не могат да си представят, че трудното тепърва им предстои. Когато на рождения си ден Бела се порязва и кръвта й изкарва Джаспър извън границите на доброто поведение, семейство Кълън се принуждават веднага да заминат, а Едуард и Бела да претърпят не малка раздяла, която може да им струва много повече от сърдечна болка...
"New Moon" е втория роман от сагата "Twilight". Тази книга, за разлика от предходната, е по-скоро за загубата на любовта. Оригиналната корица на Новолуние изобразява пъстро, надиплено лале. Стефани Мейер заявява, че цветето не е свързано с историята, тъй като не тя е избрала дизайна. Заглавието се отнася до най-тъмната фаза от лунния цикъл, така както това е най-тъмното време от живота на Бела.

Актьорски състав:

Кристен Стюърт
Персонаж: Бела Суон

Робърт Патинсън
Персонаж: Едуард Кълън

Ники Рийд
Персонаж: Розали Хейл

Келън Лътз
Персонаж: Емет Кълън

Ашли Грийн
Персонаж: Алис Кълън

Джакъсн Ратбоун
Персонаж: Джаспър Хейл

Питър Фачинели
Персонаж: Карлайл Кълън

Елизъбет Рийзър
Персонаж: Есме Кълън

Тейлър Лаутър
Персонаж: Джейкъб Блек

Били Бърк
Персонаж: Чарли Суон

Еди Гатеги
Персонаж: Лаурент

Рашел Лефър
Персонаж: Виктория

Дакота Фанинг
Персонаж: Джейн

Джейми Кембъл Бауър
Персонаж: Кай

The Cullens are not the only family with a s e c r e t....
Go to the top of the page

+Quote Post
28 страници V   1 2 3 > »   
Start new topic
Отговори (1 - 19)
demonnndays
коментар Feb 2 2009, 23:50
Коментар #2

Потребител

Група: Редовни
Коментари: 219
Регнат: 13-August 06
От: Sofia

Поздравления за хубавата тема smile.gif Надявам се New moon да е наистина добре направен и Крис Уейтс да се справи по-добре от Катрин.Интересно ми е дали ще успее да пресъздаде огромната болка,която изпитва Бела,на екрана unsure.gif Другото хубаво е,че Тейлър ще се подстриже,понеже с тая дълга коса изобщо не ми харесва :x

+Quote Post
cornelia_star
коментар Feb 3 2009, 08:39
Коментар #3

Потребител

Група: Потребители
Коментари: 64
Регнат: 18-January 09
От: Haskovo
Име: Temi Panaiotova

Надявам се 2-рия филм да бъде по-добър smile.gif

+Quote Post
amlm
коментар Feb 3 2009, 12:23
Коментар #4

Потребител

Коментари: 42
Регнат: 21-February 06
От: Plovdiv
Име: Ани

Дано е по-добър 6тото 4етох първата книгата преди да гледам филма и супер мн се ядосвах докато гледах 6тот някои мн хубави моменти бяха пропуснати така 4е надявам се с новия режисьор да се полу4и по-добре. happy.gif happy.gif

+Quote Post
Brooke90
коментар Feb 3 2009, 13:27
Коментар #5

Потребител

Коментари: 34
Регнат: 19-January 08
Име: Mary Cullen

ама защо ще има нов режисйор?не трябва ли стария да продължи или не са доволни от работата и?някой има ли някаква информация? И аз много се надявам втория филм да се получи по-добре и ако няма да е поне толкова добър, колкото първия изобщо не трябва да си правят труда да правят филм, защото ще укипазят само репутацията на книгата.То ако някой пита мене мисля, че изобщо не трябва да се правят филми по тази поредица ако не попадне в ръцете на наистина добър екип, както да речем филмите на Стивън Спилбърг.Тогава щеше да стане просто жестоко.

+Quote Post
siska
коментар Feb 3 2009, 16:03
Коментар #6

Stay in love With my Sorrow

Коментари: 645
Регнат: 3-August 06
От: le Pays maudit
Име: СиС

Цитат(Brooke90 @ Feb 3 2009, 13:27) *
ама защо ще има нов режисйор?не трябва ли стария да продължи или не са доволни от работата и?някой има ли някаква информация?

ами щом я сменят явно не са доволни хората ...ама ако питат мен и сценаристката трябваше да сменят..за мен и тя бърка работата.. бая xD

Цитат(Brooke90 @ Feb 3 2009, 13:27) *
И аз много се надявам втория филм да се получи по-добре и ако няма да е поне толкова добър, колкото първия изобщо не трябва да си правят труда да правят филм, защото ще укипазят само репутацията на книгата.

хаха не знам защо, но ми се струва, че репутацията на книгите вече е "укипазена" 18.gif

+Quote Post
adoration
коментар Feb 3 2009, 20:31
Коментар #7

Потребител

Коментари: 125
Регнат: 25-July 06
От: Добрич/Пловдив/София
Име: Ками

Аз също съм съгласна с по-горните мнения... Дано не окипазят филма! Не мога да кажа, че "Здрач" не ми хареса, но наистина първо трябва да се гледа филма, а после да се чете книгата. Сигурна съм, че много хора са останали разочаровани... Просто очакванията, които имах бяха напразни. Дано новия режисьор се справи по-добре...

+Quote Post
amlm
коментар Feb 4 2009, 18:32
Коментар #8

Потребител

Цитат
То ако някой пита мене мисля, че изобщо не трябва да се правят филми по тази поредица ако не попадне в ръцете на наистина добър екип, както да речем филмите на Стивън Спилбърг.Тогава щеше да стане просто жестоко.

Е скоро не ми се вярва Стивън Спилбърг да се заеме с филма ... изглежда господина е на мнение ,4е Стефани Мейер не е "толкова добра" както самия той се изразява.Направо съм бясна!!! Как може да се изказва така свободно при положение , 4е говори за авторката на една от най-продаваните поредици! 0027[1].gif 2.gif 2.gif 14.gif 14.gif 14.gif

http://www.mtv.com/movies/news/articles/1604226/story.jhtml

п.с. - сри пи6а тук, но просто стана на въпрос за С.Сп. , а бях направо потресена като про4етох какво е казал!!!

+Quote Post
imaginacion
коментар Feb 4 2009, 18:57
Коментар #9

Потребител

Коментари: 46
Регнат: 25-September 06
Име: Eva

Цитат(amlm @ Feb 4 2009, 18:32) *
Цитат
То ако някой пита мене мисля, че изобщо не трябва да се правят филми по тази поредица ако не попадне в ръцете на наистина добър екип, както да речем филмите на Стивън Спилбърг.Тогава щеше да стане просто жестоко.

Е скоро не ми се вярва Стивън Спилбърг да се заеме с филма ... изглежда господина е на мнение ,4е Стефани Мейер не е "толкова добра" както самия той се изразява.Направо съм бясна!!! Как може да се изказва така свободно при положение , 4е говори за авторката на една от най-продаваните поредици! 0027[1].gif 2.gif 2.gif 14.gif 14.gif 14.gif

п.с. - сри пи6а тук, но просто стана на въпрос за С.Сп. , а бях направо потресена като про4етох какво е казал!!!

Не става дума за Стивън Спилбърг,а за Стивън Кинг.
Просто е бил честен,изразил си е личното мнение.Това,че Стефани Мейър е толкова популярна не значи,че е добра писателка.Има много неща,които куцат,но това не е задължително лошо.Все пак не пише от много години,за разлика от Кинг.Има талант,но е нужен и опит.
А по темата надявам се новият режисьор да се постарае и да вникне в историята(макар че се съмнявам да успее).
smile.gif

+Quote Post
eL
коментар Feb 4 2009, 19:06
Коментар #10

Редовен Потребител

Коментари: 665
Регнат: 6-October 05
От: Варна/София
Име: Елица(Ели)[el]

Цитат(amlm @ Feb 4 2009, 18:32) *
Цитат

18.gif 18.gif 18.gif Момиче ти ми оправи настроението за дни напред!

Steven Spielberg

Stephen King

ПРИЛИКИ?? happy.gif

+Quote Post
amlm
коментар Feb 4 2009, 19:23
Коментар #11

Потребител

хахах ми "малко" съм сбъркала oops.gif 16.gif 16.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

+Quote Post
Brooke90
коментар Feb 6 2009, 01:28
Коментар #12

Потребител

Ето ви малко информация за ролята на Джейн и може би Лея в New Moon

http://www.mtv.com/videos/news/335866/is-d...-new-moon.jhtml

http://www.mtv.com/videos/movies/331000/on...-new-moon.jhtml

+Quote Post
ThePinkDuck
коментар Feb 6 2009, 09:16
Коментар #13

Life is Better Blonde

Група: Глобален Модер
Коментари: 2,615
Регнат: 17-November 05
От: Neverland
Име: Емилия

Лея? Като принцесата? Едва ли!

Иначе не мога да разбера, защо се тираира идеята, че между Лиа и Джейк има нещо романтично? Особенно след като той повече от ясно обясни, че му е като сестра!

+Quote Post
Brooke90
коментар Feb 6 2009, 13:25
Коментар #14

Потребител

Ами до колкото знам и съм чела 3та книга пише Лея...така е преведено

Този коментар е бил редактиран от Brooke90 на Feb 6 2009, 13:28

+Quote Post
divata_airis
коментар Feb 6 2009, 13:26
Коментар #15

...Mind Over Matter...

Коментари: 701
Регнат: 18-February 07
Име: Lin ♆

Аз вчера попаднах на едно инфо, че AnnaLynne McCord от 90210 се бия явявала на прослушване за ролята на Хейди или Хайди Волтури, там както я превеждат, че не съм съвсем сигурна. Да си кажем чесно има няква бичи същност тая женка и може и да се справи...Ама засега е само слух и както са тръгнали да ги подбират от сериали нещо ми намирисва (всички знаем от кого - тоя дето не обича да се къпе)

+Quote Post
ThePinkDuck
коментар Feb 6 2009, 13:31
Коментар #16

Life is Better Blonde

Група: Глобален Модер
Коментари: 2,615
Регнат: 17-November 05
От: Neverland
Име: Емилия

Цитат(divata_airis @ Feb 6 2009, 13:26) *
Аз вчера попаднах на едно инфо, че AnnaLynne McCord от 90210 се бия явявала на прослушване за ролята на Хейди или Хайди Волтури, там както я превеждат, че не съм съвсем сигурна. Да си кажем чесно има няква бичи същност тая женка и може и да се справи...Ама засега е само слух и както са тръгнали да ги подбират от сериали нещо ми намирисва (всички знаем от кого - тоя дето не обича да се къпе)

А това накрая беше много яко ахаха!
Иначе за Аналин и аз четох и реално би била супер. Макар, че аз си я представях за Ирина, но...! mrgreen[1].gif

+Quote Post
Brooke90
коментар Feb 6 2009, 13:45
Коментар #17

Потребител

Коя беше Хайди Волтури?

+Quote Post
divata_airis
коментар Feb 6 2009, 14:22
Коментар #18

...Mind Over Matter...

Коментари: 701
Регнат: 18-February 07
Име: Lin ♆

Оная ужасно красивата, която се появява в края на книгата, точно когато Бела, Едуард и Алис мислят да се измъкват и нали тя води след себе си много хора, които е един вид омаяла да я последват - та, те именно са обяда за останилите Волтури...

+Quote Post
Brooke90
коментар Feb 6 2009, 16:48
Коментар #19

Потребител

Ааааа... тази дето е хубаво облечена дето Бела щеше да се разплаче ли какво беше то там тъкмо като излизаха като мина покрай нея,дето имаше нещо като броеница да да да сетих се ! biggrin2.gif Мерси! blush.gif

+Quote Post
pretty_girl
коментар Feb 6 2009, 22:04
Коментар #20

Потребител

Коментари: 207
Регнат: 19-November 06
От: sofia
Име: silvana

Кво правят тези хора бе щe напълнят филма само с ТВ актьори ли? Просто ще стане прекалено, ако и Америка (Грозната Бети) и Аналин (90210) се присъединят към "малкото" такива от каста на първия филм - Ники (ОС), Елизабет (Анатомията ня Грей), Келън (Също участва в 90210) и Кам (Пак в ОС).. няма да продължавам.. списъкът е безкраен.. Дано поне Дакота наистина да участва, определено ще се отрази добре на филма имайки предвид, че е страхотна актриса (много над ниво телевизия),пък и е доста популярна в Щатите.

+Quote Post

28 страници V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

- Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Олекотена версия

Сега е: 9th September 2010 - 19:05