IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

> Важно!

Моля, запознайте се с правилата на форума и ги спазвайте! Копирането на материали от форума без разрешение е забранено!

> Любимата ви книга от поредицата ?
Любимата ви книга от поредицата ?
Любимата ви книга от поредицата ?
Twilight [ 46 ] ** [38.66%]
New Moon [ 25 ] ** [21.01%]
Eclipse [ 12 ] ** [10.08%]
Breaking Dawn [ 27 ] ** [22.69%]
Midnight Sun [ 9 ] ** [7.56%]
Общо гласове: 95
Гостите не могат да гласуват 
Dжydж
коментар Nov 29 2008, 23:00
Коментар #1

Miss Sunshine

Група: Потребител +
Коментари: 945
Регнат: 24-August 07
От: Бургас
Име: shtelchi :D

Отдавна си мислех да пусна такава тема.. преди малко видях, че има такава за Хари Потър, и си казах защо да не няма и тук. happy.gif

Моята любима книга е втората - "New Moon". Толкова болка има в нея, и в същото време толкова много любов, търпение и.. всичко. Едно приятелство е на преден план. wub.gif Много ми е интересно как Кристен ще пресъздаде болката; не се и съмнявам, че ще успее, но просто аз самата не мога да я визуализирам напълно.. Джейкъб е почти винаги в центъра на нещата, което ми харесва. В първата книга имаше прекалено малко за него, а в следващите вече не беше просто "човек" и нещата се усложниха. Алис също има по-голяма роля във книгата! wub.gif И разбира се, най-накрая идва и Едуард.. когато четях книгата нямах търпение за появата му. След всяка отгърната страница се надявах да видя поне името му, ако не присъствието му..

В "Twilight" всичко беше много общо; всичко беше ново и тепърва се запознавахме с героите, характерите им и всичко останало.. тапърва си изграждахме мнеие за тях. Видяхме как доброто и злото се противоставят, и как доброто печели! Как една невъзможна любов успява да просъществува, и да се превърне във възможна! wub.gif

При "Midnight Sun" хубавото беше, че нещата бяха показани и от друг ъгъл. От погледа на Едуард wub.gif - човека, който чете мислите на всички. Най-сетне и ние имахме възможност да чуем неговите. Петата книга е нещо уникално за себе си. wink.gif

"Breaking Dawn" като финал на развитията в поредицата беше силна, емоционална, поучителна.. и още куп неща! Видяхме Бела и освен като човек, нещо ново. Освен това, както и в "Eclipse", част от книгата беше през погледа на Джейкъб. wub.gif
Един невероятен край.. wub.gif( за жалост наистина край ;( )

И петте книги са уникални, невероятни.. ! wub.gif Всеки, който е прочел книгите, аз съм сигурна, че живота му не е същия; че вижда нещата от друг ъгъл.. Стефани Майър промени животите ни. Направи ги по-хубави! happy.gif

PS: Когато гласувате, пишете в темата за кого сте гласували и обосновете защо. Все пак не сме гадатели, за да знаем кой за кого гласува. wink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
2 страници V  < 1 2  
Start new topic
Отговори (20 - 24)
Oliver_Fenka
коментар Mar 29 2009, 12:47
Коментар #21

Потребител

Група: Потребители
Коментари: 94
Регнат: 4-October 08
От: София

Аз имам щастието да работя на мястото,където излизат книгите.Когато излезнаха ги прочетох още преди да са излезнали на българския пазар.За сега съм чела първите две и мога да заявя,че това са най-хубавите книги,които някога съм чела.Новолуние ми хареса повече.Четох и развръзката на "Затъмнение" и последната.За съжаление най-рано след няколко месеца се очакват на български.А относно филма лично на мен не ми хареса.Съсипва книгата само.

+Quote Post
twhpbtvsvm
коментар Dec 7 2009, 02:31
Коментар #22

Редовен Потребител

Група: Потребител +
Коментари: 750
Регнат: 31-January 09
Име: Ваня

За мен Зазоряване е най-добрата книга... Искаше ми се да не свършва, невероятна е. Дано да не омажат филма, че... biggrin.gif Сватбата, острова, първият път... Бела - вампирът .. Ренесме и дарбата и... Всъщност кой ли ще изберат за нея?!
Абе, направо вече нямам търпение happy.gif

+Quote Post
pufito
коментар Dec 12 2009, 18:14
Коментар #23

Потребител

Коментари: 18
Регнат: 9-April 09
От: извън чертите на псхиатрията
Име: pufito

Определено Новолуние blush.gif във втората книга се разкрива една нова Бела и един нов Джейк rolleyes.gif без прсъствието на Едуард mrgreen[1].gif

+Quote Post
WhenYou'reGone
коментар Jan 2 2010, 01:11
Коментар #24

Нов Потребител

Коментари: 8
Регнат: 2-January 10

' Twilight ' тази част си ми е любима , не че другите не са хубави , но този си остава номер едно за мен. wink.gif)

+Quote Post
MCR
коментар Jan 4 2010, 20:50
Коментар #25

Нов Потребител

Коментари: 4
Регнат: 4-January 10
От: НяКъДе тАм

Зазоряване 100% Всички емоции на едно smile.gif

+Quote Post

2 страници V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

- Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Олекотена версия

Сега е: 9th September 2010 - 18:50