IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

> Важно!

Моля, запознайте се с правилата на форума и ги спазвайте! Копирането на материали от форума без разрешение е забранено!

> Любим персонаж ?, от twilight
Любим персонаж ???
Любим персонаж от Тwilight ???
Бела Суон [ 24 ] ** [14.91%]
Едуард Кълън [ 85 ] ** [52.80%]
Алис Кълън [ 25 ] ** [15.53%]
Емет Кълън [ 7 ] ** [4.35%]
Джаспър Хейл [ 6 ] ** [3.73%]
Розали Хейл [ 1 ] ** [0.62%]
Карлайл Кълън [ 0 ] ** [0.00%]
Есме Кълън [ 0 ] ** [0.00%]
Чарли Суон [ 0 ] ** [0.00%]
Джейкъб Блек [ 12 ] ** [7.45%]
Рене [ 0 ] ** [0.00%]
Виктория [ 0 ] ** [0.00%]
Джеймс [ 1 ] ** [0.62%]
Общо гласове: 161
Гостите не могат да гласуват 
Becko_
коментар Oct 11 2008, 22:08
Коментар #1

When you can live forever, what do you live for?

Група: Потребител +
Коментари: 1,018
Регнат: 9-March 08
Име: Веско

Айде сега да видиме кой на кой е фен rolleyes.gif ! Бела получава една точка от мен smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
3 страници V  < 1 2 3 >  
Start new topic
Отговори (20 - 39)
Приятелче
коментар Dec 28 2008, 13:20
Коментар #21

~ Едуард и Бела ~

Коментари: 1,301
Регнат: 7-January 08
От: Пловдив
Име: Теди

Едуард...разбира се, че Едуард, въобще не се замислих, Бела и Алис също много ги харесвам, но Едуард е ....

+Quote Post
amlm
коментар Dec 28 2008, 13:21
Коментар #22

Потребител

Група: Потребители
Коментари: 42
Регнат: 21-February 06
От: Plovdiv
Име: Ани

Определено Едуард ... happy.gif wub.gif wub.gif wub.gif

+Quote Post
Приятелче
коментар Dec 28 2008, 14:44
Коментар #23

~ Едуард и Бела ~

Едуард...този Едуард.

Спойлери за New Moon
Сега го намразих. Така, сама съм си вкъщи и си викам, че нещо съм луднала и си пуснах да почета малко New Moon и почнах от гадното му държание след рождения ден. И сега си се чудя как може да гласувах за него за любим герой. Да, знам, че го прави за Бела, да е в безопасност, защото я обича ... бла-бла-бла, но как можа? Толкова болка й причини... Добре, вживях се.

+Quote Post
dudenceto
коментар Dec 28 2008, 19:41
Коментар #24

Потребител

Група: Редовни
Коментари: 194
Регнат: 25-March 07
От: София
Име: Marty

Бела и Едуард tongue.gif

+Quote Post
hristin4e
коментар Dec 28 2008, 22:42
Коментар #25

Red rose

Група: Уважавани
Коментари: 1,770
Регнат: 18-February 07
Име: Хриси

Всички Кълън и Хейл са ми любимци + Бела smile.gif
Най-вече Едуард, Джаспър, Алис и Емет rolleyes.gif
Гласувах за Едуард wink.gif

п.с. Теди, продължавай четенето, според моето скромно мнение ще го заобичаш отново и няма да съжаляваш biggrin.gif

+Quote Post
Приятелче
коментар Dec 28 2008, 22:56
Коментар #26

~ Едуард и Бела ~

Оо.. Хриси, аз си ги прочетох всичките книги. И после естествено пак си го заобичах, но сега като си припомних...Гадно ми стана.

Но все пак си ми остава любим персонаж. wub.gif wub.gif От всички него най си обичам и това няма да се промени, просто на обяд бях в моментна криза. unsure.gif

+Quote Post
*PeyT*
коментар Dec 29 2008, 19:56
Коментар #27

Редовен Потребител

Коментари: 796
Регнат: 17-July 06
От: Somewhere...
Име: Мартина

Определено Алис. smile.gif Много ми е сладка и май е единствената, която не ме е издразнила по никакъв начин...
Този нейн вечен ентусиазъм я прави изключително... хмм как да се изразя... жизнерадостен, динамичен, жив персонаж. Все усмихната, добронамерена и готова да помогне... Обожава да организира някакви мероприятия, хахха, голяма е купонджийка... Представям си я като най-пъргавата и грациозната от семейството... Е, фантазията ми не може съвсем да се развихри, щото все пак се влияя и от филма, що-годе изглежда като Ашли в главата ми... Е, не е съвсем едно към едно, но може да се каже, че до голяма степен образът се препокрива.
Емет също ме радва супер много. biggrin2.gif Голям е веселяк, бисерите му са уникални... а и е олуейс реди фор адвенчърс. biggrin2.gif

Разбира се, Едуард и Бела си ги обичам супер много, но някои техни черти не ми допадат, дори на моменти доста ме ядосват. Свикнала съм си с образите и съм ги приела такива, каквито са... недостатъците им често ме забавляват, но като се повтаря все един и същ сценарий, няма как да не почна да им се нервя. Едуард с неговото пълно себеотрицание и прекалена загриженост... оф. Бела пък умира да се подценява и нон-стоп да си повтаря колко е недостойна да е до такова перфектно същество и въпреки, че вече й са предоставени милиони доказателства за любовта му, тя сякаш още не си позволява да повярва в истинността й... Е, в момента, до който съм стигнала (книга 4), уж я е приела за факт вече, но естествено пак не е щастлива, щото не я била заслужавала тая любов, разбираш ли... blink.gif ее, да вземе да се стегне най-сетне, маа фака. blink.gif Двамцата доста си приличат по отношение на самокритичността, постоянно се обвиняват за всичко и се самобичуват ненужно като обезумели. Просто не виждам уат'с дъ пойнт умишлено да си развалят целия кеф в редките моменти, когато им се предоставя възможност да се насладят един на друг, необезпокоявани и незастрашавани от нищо... Е, съгласна съм, все пак, че колкото по-напрегнати и объркани стават отношенията им, толкова по-интригуваща става историята... и то това е целта, да не можеш да се откъснеш от книгата и да умираш да разбереш какво ще се случи по-нататък. Абе, Стефани си разбира от работата. smile.gif

Хаха, дойде ми музата да пиша, щото за момент се почувствах ужасно отегчена и трябваше да се захвана с нещо, което би ме разведрило, а обсъждането на любимите ми герои определено спада в тази категория дейности. Пф, причината за състоянието, в което изпаднах е, че стигнах до част, в която незнайно в колко глави ще ми се наложи да гледам на историята през очите на Джейкъб... и както предполагате, леко ми е досадна тази алтернатива и ентусиазмът ми почти се изпари... ноо след малко пак отивам да чета, ъф корс. smile.gif

+Quote Post
Flor_297
коментар Jan 21 2009, 16:07
Коментар #28

Потребител

Коментари: 10
Регнат: 18-January 09
Име: Валентина Галева

Едуард..ако беше истински..големи тълпи от момичета щяха да го сгазят това е повече от ясно..
иначе е момче-мечта какво да се каже.. rolleyes.gif biggrin.gif

+Quote Post
tedichka555
коментар Jan 25 2009, 16:50
Коментар #29

Потребител

Коментари: 56
Регнат: 22-December 07
От: Разград

Аз гласувах за Джаспър, изключително сладък е wub.gif

+Quote Post
Rosalie Hale
коментар Feb 3 2009, 18:53
Коментар #30

Нов Потребител

Коментари: 3
Регнат: 3-February 09

Мноооого дълго се чудих дали да е дуард,Виктория или Розали...

Едуард защото е... shocking.gif невероятно сладък!Просто нямам думи...няма какво повече да се каже...

Виктория защото много приличам на нея. 15.gif И въобще е много интересен персонаж...

И Розали...на нея също приличам доста.И ми харесва,че си защитава мнението за Бела,въпреки че семейството й не е съгласно с нея...просто е независима...

+Quote Post
KissTheSky
коментар Feb 7 2009, 09:51
Коментар #31

Потребител

Коментари: 78
Регнат: 27-January 09
От: В стола в малката ми стая =]
Име: KissTheSky

Ох...ама това е трудно wacko.gif Аз сложих гласа си за Джейкъб - той е горещ (буквално), не се страхува да рискува, обича мн. силно...сладък е, има чувство за хумор, голяма усмивка...и оооо тяло biggrin2.gif Но иначе всички имат нещо - Алис е уникат, Емет има мн яки изцепки, Едуард....СЕКС! Само с тоаа май мога да го опиша.. blush.gif ъъъммм..Бела и тя с изцепките и вечно лошият си късмет...Може би не ме кефи олкова мн само Розали...

Този коментар е бил редактиран от KissTheSky на Feb 7 2009, 09:53

+Quote Post
Dimple
коментар Feb 7 2009, 22:14
Коментар #32

Потребител

Коментари: 51
Регнат: 25-August 08
От: София :)
Име: Марги

Едуард

+Quote Post
BeTityY
коментар Feb 8 2009, 19:50
Коментар #33

Потребител

Коментари: 13
Регнат: 17-May 08
Име: Betina

Охх... shocking.gif Как ми се искаше да гласувам за повече от един . Харесвам много Бела,Едуард,Алис,Джаспър и Емет biggrin2.gif .Всички те са невероятни ,но ето че гласувах за Бела.Може би,защото с нея си приличам най-много . Но и Едуард-той е УАУ .Наистина много ми допада и е страшно сладък с любовта си към Бела. Алис също много я харесвам .Тя е много сладка,мила и добра. Винаги е готова да помогне за каквото и да е. Джаспър не знам точно какво да кажа за него,но ми харесва.ИиИ Емет разбира се ... Голям шемет .Има наистина добро чуство за хумор.

+Quote Post
melrose91
коментар Feb 10 2009, 10:59
Коментар #34

Потребител

Коментари: 58
Регнат: 2-February 09

Едуард

+Quote Post
DeViL_AsS
коментар Feb 13 2009, 22:08
Коментар #35

Потребител

Коментари: 118
Регнат: 23-June 07
От: Gorna orqhovica,Veliko Turnovo
Име: Mena

Ммм гласувах за Белка иначе и Едуард и Емет ми харесват страшно много..особено Емет smile.gif и Алис е пич ^^

+Quote Post
salamander666
коментар Feb 14 2009, 09:55
Коментар #36

Нов Потребител

Коментари: 3
Регнат: 14-February 09

Едуард... толкова е нереален и прекрасен. biggrin.gif Целият образ е толкова идеализиран... типичният prince charming..

+Quote Post
lopezche
коментар Mar 2 2009, 00:29
Коментар #37

Потребител

Коментари: 46
Регнат: 14-June 07
От: Раковски
Име: Джени

Цитат(Flor_297 @ Jan 21 2009, 16:07) *
Едуард..ако беше истински..големи тълпи от момичета щяха да го сгазят това е повече от ясно..
иначе е момче-мечта какво да се каже.. rolleyes.gif biggrin.gif

Цитат(salamander666 @ Feb 14 2009, 09:55) *
Едуард... толкова е нереален и прекрасен. biggrin.gif Целият образ е толкова идеализиран... типичният prince charming..

Дат'с уат Аи'м тоокинг абаут... 2039[1].gif Това е моя човек - уникат 4potrivam[1].gif bigarmhug.gif emoticon1 (7).gif

Този коментар е бил редактиран от lopezche на Mar 2 2009, 00:30

+Quote Post
GossipGirl17
коментар Mar 3 2009, 14:47
Коментар #38

Потребител

Коментари: 65
Регнат: 26-December 08

Едуард и Бела са ми любимци, но нали съм момиче и гласувах за Едуард защото просто е невероятен smile.gif

+Quote Post
ZuZka yeah
коментар Mar 3 2009, 16:01
Коментар #39

Редовен Потребител

Коментари: 1,177
Регнат: 5-July 08
От: Сливен
Име: Зорница

За сега съм чела само първата книга, ама гласувам за Розали, най-много я харесвам. smile.gif

+Quote Post
adoration
коментар Mar 4 2009, 12:21
Коментар #40

Потребител

Коментари: 125
Регнат: 25-July 06
От: Добрич/Пловдив/София
Име: Ками

Голямото сладко мече Емет smile.gif Направо е невероятен! Адски секси и забавен smile.gif Направо ще го изпапкам emoticon1 (119).gif

+Quote Post

3 страници V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

- Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Олекотена версия

Сега е: 9th September 2010 - 19:15