Здравейте ( Вход | Регистрация )
Моля, запознайте се с правилата на форума и ги спазвайте! Копирането на материали от форума без разрешение е забранено!
Oct 11 2008, 22:08
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,018 Регнат: 9-March 08 Име: Веско |
Айде сега да видиме кой на кой е фен
|
|
|
|
![]() |
Dec 28 2008, 13:20
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,301 Регнат: 7-January 08 От: Пловдив Име: Теди Пол: Жена |
Едуард...разбира се, че Едуард, въобще не се замислих, Бела и Алис също много ги харесвам, но Едуард е ....
|
|
|
|
Dec 28 2008, 13:21
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регнат: 21-February 06 От: Plovdiv Име: Ани Пол: Жена |
Определено Едуард ...
|
|
|
|
Dec 28 2008, 14:44
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,301 Регнат: 7-January 08 От: Пловдив Име: Теди Пол: Жена |
Едуард...този Едуард.
Спойлери за New Moon Сега го намразих. Така, сама съм си вкъщи и си викам, че нещо съм луднала и си пуснах да почета малко New Moon и почнах от гадното му държание след рождения ден. И сега си се чудя как може да гласувах за него за любим герой. Да, знам, че го прави за Бела, да е в безопасност, защото я обича ... бла-бла-бла, но как можа? Толкова болка й причини... Добре, вживях се. |
|
|
|
Dec 28 2008, 19:41
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 194 Регнат: 25-March 07 От: София Име: Marty Пол: Жена |
Бела и Едуард
|
|
|
|
Dec 28 2008, 22:42
Коментар
|
|
![]() Група: Уважавани Коментари: 1,770 Регнат: 18-February 07 От: Пловдив Име: Хриси Пол: Жена |
Всички Кълън и Хейл са ми любимци + Бела
Най-вече Едуард, Джаспър, Алис и Емет Гласувах за Едуард п.с. Теди, продължавай четенето, според моето скромно мнение ще го заобичаш отново и няма да съжаляваш |
|
|
|
Dec 28 2008, 22:56
Коментар
|
|
Оо.. Хриси, аз си ги прочетох всичките книги. И после естествено пак си го заобичах, но сега като си припомних...Гадно ми стана.
Но все пак си ми остава любим персонаж. |
|
|
|
Dec 29 2008, 19:56
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 796 Регнат: 17-July 06 От: Somewhere... Име: Мартина Пол: Жена |
Определено Алис.
Този нейн вечен ентусиазъм я прави изключително... хмм как да се изразя... жизнерадостен, динамичен, жив персонаж. Все усмихната, добронамерена и готова да помогне... Обожава да организира някакви мероприятия, хахха, голяма е купонджийка... Представям си я като най-пъргавата и грациозната от семейството... Е, фантазията ми не може съвсем да се развихри, щото все пак се влияя и от филма, що-годе изглежда като Ашли в главата ми... Е, не е съвсем едно към едно, но може да се каже, че до голяма степен образът се препокрива. Емет също ме радва супер много. Разбира се, Едуард и Бела си ги обичам супер много, но някои техни черти не ми допадат, дори на моменти доста ме ядосват. Свикнала съм си с образите и съм ги приела такива, каквито са... недостатъците им често ме забавляват, но като се повтаря все един и същ сценарий, няма как да не почна да им се нервя. Едуард с неговото пълно себеотрицание и прекалена загриженост... оф. Бела пък умира да се подценява и нон-стоп да си повтаря колко е недостойна да е до такова перфектно същество и въпреки, че вече й са предоставени милиони доказателства за любовта му, тя сякаш още не си позволява да повярва в истинността й... Е, в момента, до който съм стигнала (книга 4), уж я е приела за факт вече, но естествено пак не е щастлива, щото не я била заслужавала тая любов, разбираш ли... Хаха, дойде ми музата да пиша, щото за момент се почувствах ужасно отегчена и трябваше да се захвана с нещо, което би ме разведрило, а обсъждането на любимите ми герои определено спада в тази категория дейности. Пф, причината за състоянието, в което изпаднах е, че стигнах до част, в която незнайно в колко глави ще ми се наложи да гледам на историята през очите на Джейкъб... и както предполагате, леко ми е досадна тази алтернатива и ентусиазмът ми почти се изпари... ноо след малко пак отивам да чета, ъф корс. |
|
|
|
Jan 21 2009, 16:07
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регнат: 18-January 09 От: Пловдив Име: Валентина Галева Пол: Жена |
Едуард..ако беше истински..големи тълпи от момичета щяха да го сгазят това е повече от ясно..
иначе е момче-мечта какво да се каже.. |
|
|
|
Jan 25 2009, 16:50
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 56 Регнат: 22-December 07 От: Разград Пол: Жена |
Аз гласувах за Джаспър, изключително сладък е
|
|
|
|
Feb 3 2009, 18:53
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регнат: 3-February 09 Пол: Жена |
Мноооого дълго се чудих дали да е дуард,Виктория или Розали...
Едуард защото е... Виктория защото много приличам на нея. И Розали...на нея също приличам доста.И ми харесва,че си защитава мнението за Бела,въпреки че семейството й не е съгласно с нея...просто е независима... |
|
|
|
Feb 7 2009, 09:51
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регнат: 27-January 09 От: В стола в малката ми стая =] Име: KissTheSky Пол: Жена |
Ох...ама това е трудно
Този коментар е бил редактиран от KissTheSky на Feb 7 2009, 09:53 |
|
|
|
Feb 7 2009, 22:14
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 51 Регнат: 25-August 08 От: София :) Име: Марги Пол: Жена |
Едуард
|
|
|
|
Feb 8 2009, 19:50
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регнат: 17-May 08 Име: Betina Пол: Жена |
Охх...
|
|
|
|
Feb 10 2009, 10:59
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регнат: 2-February 09 Пол: Жена |
Едуард
|
|
|
|
Feb 13 2009, 22:08
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 118 Регнат: 23-June 07 От: Gorna orqhovica,Veliko Turnovo Име: Mena Пол: Жена |
Ммм гласувах за Белка иначе и Едуард и Емет ми харесват страшно много..особено Емет
|
|
|
|
Feb 14 2009, 09:55
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 3 Регнат: 14-February 09 Пол: Жена |
Едуард... толкова е нереален и прекрасен.
|
|
|
|
Mar 2 2009, 00:29
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 46 Регнат: 14-June 07 От: Раковски Име: Джени Пол: Жена |
Едуард..ако беше истински..големи тълпи от момичета щяха да го сгазят това е повече от ясно.. иначе е момче-мечта какво да се каже.. Едуард... толкова е нереален и прекрасен. Дат'с уат Аи'м тоокинг абаут... Този коментар е бил редактиран от lopezche на Mar 2 2009, 00:30 |
|
|
|
Mar 3 2009, 14:47
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регнат: 26-December 08 Пол: Жена |
Едуард и Бела са ми любимци, но нали съм момиче и гласувах за Едуард защото просто е невероятен
|
|
|
|
Mar 3 2009, 16:01
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,177 Регнат: 5-July 08 От: Сливен Име: Зорница Пол: Жена |
За сега съм чела само първата книга, ама гласувам за Розали, най-много я харесвам.
|
|
|
|
Mar 4 2009, 12:21
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 125 Регнат: 25-July 06 От: Добрич/Пловдив/София Име: Ками Пол: Жена |
Голямото сладко мече Емет
|
|
|
|
![]() ![]() |