Здравейте ( Вход | Регистрация )
Apr 11 2007, 19:22
Коментар
|
|
![]() Група: Уважавани Коментари: 2,222 Регнат: 25-August 05 От: БЪДЕЩЕТО !!! Име: Радо Пол: Мъж |
Тва клипче след като го гледах и настръхнах!! Скоро ще напишем биографията на Чупакабра за да знаете какво точно представлява , но за да имате напредвид докато гледате клипчето ще кажа , че това е мексиканско митично същество , което избива кокошките , овцете им и децата им.
Чупакабра |
|
|
|
![]() |
Oct 8 2008, 20:36
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 4 Регнат: 8-October 08 От: Вкъщи Име: Ina Пол: Жена |
Хахахахаха
|
|
|
|
Dec 8 2008, 20:49
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 1 Регнат: 8-December 08 Име: georgi Пол: Мъж |
hora iskam da vi kaja 4e tova na klipa spored men e istensko az sam gledal drugi klipove 4e to se dvijat mnogo barzo o4ite im svetqt i nqkoi imat ktila a kogato napadat kokoshkite i drugite daje i kravi izqjdat ot dolo usnite i o4ite im az sam go gledal vav vbox7 i e dokomentalen
|
|
|
|
Apr 26 2009, 07:09
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 249 Регнат: 2-April 09 От: My h0uSe ;] Име: Мартин Пол: Мъж |
ЛоооЛ :О Аз съм чувал,че Чупакабрата прилича на динозавър или нещо такова,а то прилича на човек ;/
|
|
|
|
Apr 26 2009, 19:12
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 2,238 Регнат: 7-February 08 От: Seoul Име: Marissa Пол: Жена |
Като изгледах клипа и ми стана интересно, разривих се и намерих нещо интересно в един блог.
Блог на Захари Карабашлиев novinar.net |
|
|
|
May 4 2009, 12:20
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 2,177 Регнат: 20-May 08 Име: Elly |
Репортажа по БТВ го бях гледала,ноо въобще незнаех че тва съществоо се казва така .. Хем мисля че е измислила,хем вярвам до няква степен .. Ама кво стана уж имало във Варна ии кво стана случая се забрави
|
|
|
|
May 4 2009, 12:30
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 55 Регнат: 11-April 09 От: София Име: Borislawa Пол: Жена |
О божее.. това е ужасно незнам идея си нямам до скоро даже незнаех какво точно е това "Чупакабра" леле.. бях чувала за това нещо но идея си нямах, че е реалност незнам мислех, че е легенда катоо кървавата мери и дама пика. . .. . .БРР .. изглежда страховито
|
|
|
|
May 6 2009, 13:45
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 2 Регнат: 6-May 09 Име: mihail Пол: Мъж |
готино домашно животинче ше стане от него..
|
|
|
|
May 6 2009, 14:57
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,864 Регнат: 10-December 06 Име: Stoyan™ |
ааа тва ако го видя някаде по пътя такова маваши ша му обруля ,че ще забрай да ме охапе
п.п. тоя клип ме кърти повече |
|
|
|
Dec 1 2009, 21:36
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 5 Регнат: 1-December 09 Име: бояна Пол: Жена |
Забелязахте ли датата:
11.06.2006 в 01.15 са забелязали животното. кой ще стане тгава да търси чупакабра в продалжение около 1час. вярвам, че съществува преди половин час гледах по нешанал джеографик за чупакабра а до тогава не знаех че има такоз нещо.разрових се в интернет и ми излязоха хиляди вариянти ама никой не съвпадаше с тва де го гледах по телевизията ако някой знае истината а ся се сетих че по тивито се виждаха две червени очи да се изкачват нагоре и няква жена разказваше ама не ми се четеше а пак ....... ми спомена , че военни изпробвали лазерните си оражиявърху животни и са си измислили от някаде чупакабра - някой беше писал че имало малки следи [дупцици по жертвите] ама за изпита крав изкарвани органи нищо не знам за клипа абе покрит стериопор с чаршав и оделно стериопор за глава, човек които да я марда и две огледала за очи- нали светват с фенера и така се едно че учите му светят.а следите еи теи за да стане нещо че учените не открили чупакабра с години а двама го открили за 1час. абе накрая се едно нищо незнм |
|
|
|
Dec 2 2009, 18:24
Коментар
|
|
|
Група: Потребители Коментари: 5 Регнат: 1-December 09 Име: бояна Пол: Жена |
|
|
|
|
Jul 7 2010, 15:25
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 230 Регнат: 29-June 10 От: O.C. a.k.a Владиславово [rofl] Име: ..:::Bunny:::.. a.k.a xXx_KoKauHka_xXx Пол: Жена |
Чупакабра. Да бе! По-скоро напушен тревоман!
|
|
|
|
![]() ![]() |