![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: ?????????? Коментари: 1,546 Регнат: 12-February 06 От: Пловдив ???: ??? ![]() |
В социалната мрежа Facebook e създадена турска група, която носи името "*цензура* BULGARIA".
![]() На снимката на групата е изобразено задраскано българското знаме с надписа "*цензура* YOU BULGARIA", а описанието й е на турски език: "Група, отворена срещу неоснователните клевети, които българите отправят към страната ни (Турция) и към Ататюрк". Под него има текст на турски, който в превод звучи така: "Тук е Турция и ние сме турци, Турци! Тази страна е наша, тази държава е наша. На тези земи се родихме, тук израснахме. Тази страна е наша, тази държава е наша!" В групата е публикуван и химнът на Турция – маршът на Ататюрк. "Не бой се! Аленото знаме не ще престане да се вее из озарения небесен свод, докато не изтлее и последното огнище в родните земи. Там грее и ще грее завинаги звездата на моя скъп народ; тя единствено на мен и на народа ми принадлежи..." Засега групата има малко над 100 фенове, а към всички е отправена поканата: "Моля, поканете приятелите си" |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: ?????????? + Коментари: 2,238 Регнат: 7-February 08 ???: ???? ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: ?????????? + Коментари: 2,558 Регнат: 3-December 06 От: Пловдив ???: ??? ![]() |
Я стига сте правили реклама на подобни работи! Има си връзка "Докладвай" в долната лява зона на страницата!
Някой да я заключи тая тема! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: ??????? Коментари: 249 Регнат: 2-April 09 От: My h0uSe ;] ???: ??? ![]() |
Хахахаха!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: ??????? Коментари: 383 Регнат: 12-May 05 От: на първия облак от дясната Му страна ???: ??? ![]() |
Кой знае кой мангал за пореден път си прави гавра с подобни кълвачи. които обръщат внимание на интернетските изцепки...Е добре, моята баба пък е от африканско пигмейско племе. И ние настояваме, всички които са по-високи от 1,49 см да се махат и повече да не стъпват в Африка. Вън всички високи хора, светът вече е твърде малък и няма място за тях!!!!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: ??????????? Коментари: 26 Регнат: 31-May 07 От: Пловдив ???: cNs ???: ??? ![]() |
И почти веднага след като го излъчиха по новините,наши сънародници откликнаха на групата с това:
http://www.facebook.com/home.php?#/group.p...8567&ref=mf Аз веднага побързах да се присъединя и както пише в описанието да докладвам ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: ??????????? Коментари: 1,008 Регнат: 22-May 09 От: Търговище ???: Plamen ???: ??? ![]() |
И почти веднага след като го излъчиха по новините,наши сънародници откликнаха на групата с това: http://www.facebook.com/home.php?#/group.p...8567&ref=mf Аз веднага побързах да се присъединя и както пише в описанието да докладвам ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: ??????? Коментари: 231 Регнат: 23-April 07 От: Някаде по София ???: PsyCho_0ne ???: ??? ![]() |
Ми пичове нз кво сте се побъркали, ама ние сме си раи и раи ще си останем
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: ?????????? + Коментари: 2,558 Регнат: 3-December 06 От: Пловдив ???: ??? ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: ?????????????? Коментари: 3,960 Регнат: 21-July 05 От: Пловдив ???: ??? ![]() |
Да, аз също не смятам, че трябва да се обръща внимание толкова, всеки може да си казва каквото иска, или в случая да се излага колкото си иска
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: ??????? Коментари: 368 Регнат: 26-September 07 От: София ???: ??? ![]() |
Добре бе, да беше в сайта на турското правителство, разбирам, ама едни лапета във Фейсбуук да пищят, щото други лапета във Фейсбуук им псуват държавата, е губене на време. Е не ви спирам де.
@ GABRIEL: I lol'd. |
|
|
![]() ![]() |