IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

> Моля ви помогнете
Zambos
коментар May 27 2009, 18:08
Коментар #1


Нов Потребител

Група: Потребители
Коментари: 3
Регнат: 26-May 09
Пол: Мъж



Здравейте,
Започнах един проект. Личен, така че не бързам особено.Та ето го и въпросът ми:
Как да направя така че при написване на определена буква в реда, да се включва определения за нея файл.
Неискам готова програма.Моля ви само за насока.Тоест:
На кой език кодът ще е най кратък,малка насока за кода и от тоя род. worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif 5angel[1].gif help[1].gif
МНОГО ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕН АКО ПОМОГНЕТЕ!

П.С.:Надявам се не ви затруднявам. И пак казвам не искам да ми правите кода.

Този коментар е бил редактиран от Zambos на May 28 2009, 18:15
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Отговори (1 - 4)
Stratovarius
коментар May 29 2009, 00:52
Коментар #2


Редовен Потребител

Група: Потребител +
Коментари: 522
Регнат: 12-May 06
Пол: Мъж



biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

switch - case !

biggrin.gif biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zambos
коментар May 30 2009, 09:21
Коментар #3


Нов Потребител

Група: Потребители
Коментари: 3
Регнат: 26-May 09
Пол: Мъж



Как ли не се сетих.А това laugh.gif на кой език е? laugh.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BlindWolf
коментар Jul 23 2009, 13:48
Коментар #4


Потребител

Група: Потребители
Коментари: 26
Регнат: 23-July 09
От: В Матрицата.
Име: BlindWolf
Пол: Мъж



http://www.cprogramming.com/tutorial/lesson5.html <- Дано тука тия уроци ти помогнат
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sleer
коментар Nov 11 2009, 00:16
Коментар #5


Потребител

Група: Потребители
Коментари: 11
Регнат: 7-May 08
Име: Dilqn
Пол: Мъж



Цитат(Zambos @ May 27 2009, 18:08) *
Здравейте,
Започнах един проект. Личен, така че не бързам особено.Та ето го и въпросът ми:
Как да направя така че при написване на определена буква в реда, да се включва определения за нея файл.
Неискам готова програма.Моля ви само за насока.Тоест:
На кой език кодът ще е най кратък,малка насока за кода и от тоя род. worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif 5angel[1].gif help[1].gif
МНОГО ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕН АКО ПОМОГНЕТЕ!

П.С.:Надявам се не ви затруднявам. И пак казвам не искам да ми правите кода.

С моите скромни познания по C, мисля, че няма да е особено трудно, ако създадеш кратка програмка, в която въвеждаш определения текст, а след тва поставиш условието за определената буква -> ch = getche() wink.gif Ако се сещаш за кво иде реч. Би трябвало да се получи, успех!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 потребител(и) четат тази тема (2 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

 



- Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Олекотена версия

Сега е: 22nd September 2019 - 23:22