![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Администратори Коментари: 15,312 Регнат: 25-April 05 От: Гр. Пловдив Пол: Мъж ![]() |
Всякакви градивни критики и препоръки които да направят по-удобно и приятно прекарването ви в страниците на GGbit.info са добре дошли!!!
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Администратори Коментари: 15,312 Регнат: 25-April 05 От: Гр. Пловдив Пол: Мъж ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 4,298 Регнат: 10-August 06 От: Silent Hill Пол: Жена ![]() |
моля те смени тая емотиконо ![]() На мен пък не ми изглежда тъжна, а супер ехидна една такава... ![]() Тази емотиконка винаги съм я мразел, на клада !!!!!! И аз много я мразя ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Глобален Модер Коментари: 4,074 Регнат: 27-April 05 От: Някаде из мрежата Пол: Мъж ![]() |
Ако имате проблема, че неще да ви запомни паролата и всеки път трябва да я пишете (някой беше казал че има такъв проблем, а и аз го имах) изтриите всички кукита от форума за да могат да се заредят наново и няма да има отново проблема. Може да ги изтриете ръчно от настройките на браузъра или от бутона "Изтрий cookies от този форум" който е долу в дясно на форума
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Уважавани Коментари: 6,051 Регнат: 15-June 06 От: Пловдив Пол: Мъж ![]() |
Сложете ей тва мноу смях вкарва
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 30 Регнат: 1-May 06 Пол: Мъж ![]() |
Бих искал да ви помоля, когато триете пост с лекота, а аз съм писал и съм мислил върху него да получа някакво обяснение. Омръзна ми шибаното лично отношение на някои да ми дава отражение и във форума. За 2 години само това НЕ ми е харесало във форума, всичко друго е повече от шест, за което Шефа е най-виновен :>
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Уважавани Коментари: 1,730 Регнат: 14-December 06 От: Sliven Име: Sus =] Пол: Жена ![]() |
ами ето някой емотиконки,които ако Шефа иска може да ги добави...
![]() ![]() ![]() ![]() и след жълтия и зеления зъбльо ето ви и един розов ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Глобален Модер Коментари: 2,266 Регнат: 6-November 05 От: София Пол: Мъж ![]() |
Първите 2 вече ги има, разгледай по-добре
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бих искал да ви помоля, когато триете пост с лекота, а аз съм писал и съм мислил върху него да получа някакво обяснение. Омръзна ми шибаното лично отношение на някои да ми дава отражение и във форума. За 2 години само това НЕ ми е харесало във форума, всичко друго е повече от шест, за което Шефа е най-виновен :> Здравей, извинявай за късния отговор но сутринта само го прочетох, а нямах време да ти отговоря и сега ми го даваше като прочетено. Та на въпроса: 1. Пиши ми лично за кои точно пост става въпрос, всичко се пази дори и затритото такова. 2. Има вътрешни модераторски правила които всеки модератор спазва, ако считате че дадено нарушение, предупреждение или действие на такъв е неоснователно моля да бъда уведомен. За да предприема съответните мерки ако реално се окаже че не е основателно. 3. За да бъде наказан потребител е нужно обобрението на минимум 2-ма човека от екипа никой сам освен администраторите и глобалните модератори не може да налага подобно самоволно. 4. Гарантирам справедливо решение на всеки проблем стига да бъде сведен до знанието ми. ами ето някой емотиконки,които ако Шефа иска може да ги добави... ![]() ![]() ![]() ![]() и след жълтия и зеления зъбльо ето ви и един розов ![]() Някои от емотиконките които си дала даже вече са в листата, ще добавя и останалите и ще зачистя неизползваните и старите за да стане всичко оптимално и максимално приятно и удобно за всеки потребител. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Група: Модератори Коментари: 1,279 Регнат: 25-March 06 От: Пловдив Пол: Мъж ![]() |
Да се добави функция, да превръща фонетично написан текст на латиница в кирилица. В hardwarebg.com форума има таква функция и е много удобна ако на компа няма кирилица. Също така се избягват и предупреждения от модератори
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,094 Регнат: 25-January 06 От: Milano Italy Пол: Мъж ![]() |
Да наистина това е добро предложение . Аз съм за
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Уважавани Коментари: 6,051 Регнат: 15-June 06 От: Пловдив Пол: Мъж ![]() |
![]() А иначе няма ко да му подобрявате вече БОМБА Е ФОРУМА! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 4,433 Регнат: 27-November 05 ![]() |
http://i.data.bg/07/03/01/257694_orig.jpg
Също бях поставил коментар в girl_from_hell , но се промени о.О Също така в нечии профили в дясно се показват по 10 коментар, в други по 5, не би ли трябвало да се коригира о.О |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 711 Регнат: 22-August 06 От: Пловдив Пол: Мъж ![]() |
http://i.data.bg/07/03/01/257694_orig.jpg Също бях поставил коментар в girl_from_hell , но се промени о.О Също така в нечии профили в дясно се показват по 10 коментар, в други по 5, не би ли трябвало да се коригира о.О Човека си избира колко коментара и приятели да показва. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Човека си избира колко коментара и приятели да показва. ![]() Мхм от настройките може да зададе да са и само 3-ма ако става за въпрос. А това за коментарите... В самия блок ги подрежда правилно просто дадения коментар нещо се е оплескал. Съмнява ме че е нефикснат бъг които предстои да фиксна... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 711 Регнат: 22-August 06 От: Пловдив Пол: Мъж ![]() |
Тоя бъг е мн зле. Гледам коменарите на @krisku на Шаро коментара го има 4 пъти
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 4,433 Регнат: 27-November 05 ![]() |
Ъъ от къде по-точно се настройва, опътете ме, ако обичате :>
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 9,092 Регнат: 26-September 05 От: Тримонциум Пол: Мъж ![]() |
Също така в нечии профили в дясно се показват по 10 коментар, в други по 5, не би ли трябвало да се коригира о.О В ппрофила си влизаш,Настройки,и просто променяш: Колко броя барове за Последните посетители Промените ще са видими при следващо преглеждане на вашия профил. Колко броя барове за Коментари Промените ще са видими при следващо преглеждане на вашия профил. Колко броя барове за Приятели Промените ще са видими при следващо преглеждане на вашия профил. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Група: Глобален Модер Коментари: 1,071 Регнат: 24-June 06 ![]() |
Да се добави функция, да превръща фонетично написан текст на латиница в кирилица. В hardwarebg.com форума има таква функция и е много удобна ако на компа няма кирилица. Също така се избягват и предупреждения от модератори ![]() никога не съм ползвал тази функция и мисля че е крайно неудобна поради няколко причини. иначе си прав че трябва да се сложи нещо, за да има кирилица и това нещо според мен е да се сложи режим на клавиатурата. на старата версия на форума мисля че имаше такава опция ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да се добави функция, да превръща фонетично написан текст на латиница в кирилица. В hardwarebg.com форума има таква функция и е много удобна ако на компа няма кирилица. Също така се избягват и предупреждения от модератори ![]() никога не съм ползвал тази функция и мисля че е крайно неудобна поради няколко причини. иначе си прав че трябва да се сложи нещо, за да има кирилица и това нещо според мен е да се сложи режим на клавиатурата. на старата версия на форума мисля че имаше такава опция ![]() То си го има но не работи коректно с всички браузъри ще видя да го фикс, както и да върна летния вид на форума + няолко други изненадки коит готвя. ![]() |
|
|
![]() ![]() |