![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Група: Потребители Коментари: 2 Регнат: 27-August 09 Пол: Мъж ![]() |
Здравейте. Преди три месеца създадох блогa си TheTvGuy.Net. Направих всичко по силите си да му придам приятен вид, да изглежда интригуващо и т.н
Нов съм в SEO средите и искам да се посъветвам с вас, какво трябва да променя/добавя към блога, за да преуспее? Разгледайте го и ми кажете, какво мислите и какво трябва да направя за да увелича посещенията и читателите си.
Споделете триковете, които знаете, че работят. Като цяло ми направете една конструктивна критика и споделете опита си. ![]() Ето лист с плъгините, които съм инсталирал с цел подобрение на SEO: All in One SEO Pack Better Tag Cloud FeedBurner FeedSmith Google Analyticator Google XML Sitemaps Must Read Posts StatPress Twitter Tools Бутони за Svejo.net Бутон за topbloglog |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Група: Глобален Модер Коментари: 1,071 Регнат: 24-June 06 ![]() |
Здрасти,
няколко съвета: 1. linux-open-minds.png да слезе под името на сайта и слогана 2. името на сайта да стане чисто h1 без атрибути. визуализирай същото ако искаш, но сложи вътре hide-нато много кратко описание на сайта (3-4 думи) 3. слогана да стане h2, може да направиш сегашния текст като фон (картинка за h2) и вътре в h2 да сложиш още едно кратко описание на сайта 4. всички заглавия на теми да станат h3 (в основните листинги и в единичния листинг на пост) 5. на всеки един линк добавяй кадърен title атрибут (в момента липсват на повечето места) 6. добавяй "културни" alt и title атрибути на снимките, d не неща от рода на "angry.person", от което нищо не печелиш 7. махаш h3 от сегашните заглавия "Вързки", "Eтикети" ... 8. етикетите ги изброяваш с h4, h5, h6 според тежеста им в сайта 9. заглавието на сайта (в самата браузър лента) да стане от TheTvGuy.Net на кратко описание (3-4 думи) 10. при листване на постинг, в заглавието на сайта (в самата браузър лента) структурата да е <post title> - <post categories(поне една)> - <site title> 11. маалко намали keywords 12. добави meta description 13. на всяка една страница, добавяй различни keywords и description (свързани с конкретната статия) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Администратори Коментари: 6,714 Регнат: 25-April 05 Пол: Мъж ![]() |
Първото нещо, което ми се наби на очи беше темата inove, която вече почти всеки втори я ползва.. хубава е, но стана много масово разпространена, от една страна може и да е добре, но няма да е лошо да се замислиш и за алтернативна тема или поне да промениш още малко по характерните графични елементи за да изглежда малко по оригинално.
Другото нещо, което може да те посъветвам е да се замислиш за хостинг в България или поне в Европа, защото отвъд океана, при това на брега на другия океан (Los Angeles), ми изглежда малко нелогично за сайт, който ще се посещава предимно от хора в България.. ако това разбира се е твоята таргет група. За да е успешен един блог, трябва най-вече да имаш желание и време да пишеш и да се занимаваш с него от там нататък всичко ще си дойде на мястото. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Група: Потребители Коментари: 2 Регнат: 27-August 09 Пол: Мъж ![]() |
Благодаря за съветите ще се опитам да спазя всички
![]() За темата исках да спомена. Знам, че inove е една от най-разпространените, но до момента не мога да си харесам някоя повече от нея. (може би с изключение на тази http://www.woothemes.com/demo/?name=retreat , но за жалост е платена) Бихте ли ми предложили някакви алтернативи за хубав темплейт? ![]() |
|
|
![]() ![]() |