IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

> неограничен брой символи
dragodr
коментар Apr 25 2009, 17:29
Коментар #1


Потребител

Група: Потребители
Коментари: 10
Регнат: 21-April 08
Име: dragodr
Пол: Мъж



Здр,искам да попитам как на C++ или Питон мога да въведа неограничен брой символи от клавиатурата.Благодаря предварително.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Отговори (1 - 4)
kakavida
коментар Apr 28 2009, 11:50
Коментар #2


Programings

Група: Потребител +
Коментари: 546
Регнат: 24-May 08
От: Добрич
Пол: Мъж



Къде искаш да ги въвеждаш тези символи?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dragodr
коментар Apr 28 2009, 16:24
Коментар #3


Потребител

Група: Потребители
Коментари: 10
Регнат: 21-April 08
Име: dragodr
Пол: Мъж



няма значение вече разбрах как biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Stratovarius
коментар Apr 28 2009, 22:50
Коментар #4


Редовен Потребител

Група: Потребител +
Коментари: 522
Регнат: 12-May 06
Пол: Мъж



Не е възмоzно на нито един език, понеzе има6 краина памет. smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dragodr
коментар Apr 29 2009, 16:55
Коментар #5


Потребител

Група: Потребители
Коментари: 10
Регнат: 21-April 08
Име: dragodr
Пол: Мъж



Цитат(Stratovarius @ Apr 28 2009, 23:50) *
Не е възмоzно на нито един език, понеzе има6 краина памет. smile.gif

да де аз това разбрах biggrin.gif biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

 



- Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Олекотена версия

Сега е: 22nd September 2019 - 23:22