![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 546 Регнат: 24-May 08 От: Добрич Пол: Мъж ![]() |
![]() Изглежда, че Microsoft не губи никакво време за пускането на Internet Explorer 8. Очаква се, версията RTM (release to manufacturing) да бъде готова за следващата седмица. Публичното разпространение на продукта ще е в рамките на следващите седем дни. Докладите сочат, че IE8 ще бъде анонсиран в Тайван на 20-ти март, а в Лас Вегас ще бъде официалното му представяне - MIX09 в четвъртък. Internet Explorer 8 ще бъде по-стандартен, отколкото своите предшественици, като предлага подобрена функция на подпрозорците, нови ускорители (известни като Activities) и Web Slices, XSS Filter, подобрена съвместимост, засилена защита, скорост и надеждност. Източник : KALDATA.COM Сваляй народе! Бива си я версията! Изтегли браузъра! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 646 Регнат: 8-March 06 От: München Пол: Мъж ![]() |
Интерестно , каква ли е възможността , IE8 да забие Mozilla на дъното?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 291 Регнат: 22-February 06 Име: viiipeer_ Пол: Мъж ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Група: Потребители Коментари: 37 Регнат: 7-August 08 Пол: Мъж ![]() |
Винаги ще съществуват програми като мозила който не си търсят по-добър заместител.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Администратори Коментари: 3,960 Регнат: 21-July 05 От: Пловдив Пол: Мъж ![]() |
Някак си не мога да предреча нищо добро за IE8
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Уважавани Коментари: 2,380 Регнат: 29-October 07 От: Пловдив "майна" Пол: Мъж ![]() |
Как бе IE8 e супер
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 546 Регнат: 24-May 08 От: Добрич Пол: Мъж ![]() |
Цитат Само дето повечето пъти забива! Е все пак е първа версия, а ако не и Демо - Не съм го теглил и незнам какво е ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Група: Редовни Коментари: 272 Регнат: 25-January 09 Име: RaptoX Пол: Мъж ![]() |
Да видим все пак де...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 350 Регнат: 19-May 06 ![]() |
Ползвам IE8 още от както излезна първата бета преди месеци, сега ползвам втората и съм отново много доволен.
И алфа да бяха пуснали преди това, и нея щях да ползвам. За това което ми трябва браузър IE8 си върши работата перфектно. А за забиването да го има 1 на 1000. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регнат: 27-June 08 От: Бургас Пол: Мъж ![]() |
Според мен каквито и браузери да излизат Internet Explorer си остава най-големия.
|
|
|
![]() ![]() |