![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Администратори Коментари: 3,960 Регнат: 21-July 05 От: Пловдив Пол: Мъж ![]() |
UPDATE 10.05.2009: ![]() Скъпи потребители на GGbit.info, наближава 23 Април, датата на която нашият форум ще навършва 4 години от създаването си! За това време порастнахме много, превърнахме се в предпочитано място за коментиране на актуални теми от живота и занапред ще продължим да се развиваме в положителна насока с много нововъведения, изненади и подобрения! Желаем сърдечно да благодарим на нашите потребители за гласуваното доверие в GGbit.info, на нашия страхотен екип от модератори и новинари, без всички вас форумът нямаше да бъде такова прекрасно място. Във връзка с идващият за всички нас празник, бихме искали да ви поканим да отпразнуваме заедно четвъртият GGbit.info рожден ден! Събитието ще се състои на 9 Май (Събота) от 17:30h, в Пловдив, ресторант Розенхоф (Адрес: Център , ул. Христо Г Данов 34). Нека желаещите да потвърдят идването си в тази тема ![]() ![]() За всички закъсняли или незнаещи заведението: 0896491707 |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Глобален Модер Коментари: 1,307 Регнат: 26-April 05 От: Plovdiv Пол: Мъж ![]() |
Абе кога ще ме поканите и мен на една среща бре?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Глобален Модер Коментари: 2,717 Регнат: 22-September 05 От: Пловдив Пол: Жена ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Администратори Коментари: 15,312 Регнат: 25-April 05 От: Гр. Пловдив Пол: Мъж ![]() |
Абе кога ще ме поканите и мен на една среща бре? ![]() Ила бре отдавна не сме се засичали с теб btw... Следващата среща обсъдихме на рд-то да е на 30-ти май, след като са минали матурите и абитуриентските... Някои хора може да ходят на следабитуриентски екскурзии, но не може да се угоди на всички. ![]() Не е кат да не се е случвало вече там ![]() Събираме се все пак заради компанията и повода. ![]() И кво, накрая пак в Розенхофа на закрито отидохте, язък за големия зор... ![]() В розенхофа на открито... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Глобален Модер Коментари: 2,717 Регнат: 22-September 05 От: Пловдив Пол: Жена ![]() |
Не ме разбра, ама карай. Екскурзиите ще се проточат, особено за тези дето балът им е на 24ти и нататък. Край, ние ще си правим форумски срещни по морето.
![]() |
|
|
![]() ![]() |