![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Администратори Коментари: 15,312 Регнат: 25-April 05 От: Гр. Пловдив Пол: Мъж ![]() |
![]() По случай двугодишнината от създаването на форума се оргарнизира празнично събиране на 12.05.07 (Събота) от 18:30 в LEO BAR & DINNER всички заявили желание да присъстват, нека от 18:00 до 18:30 да се съберат на спирката след "моста на герджика" ( Моста над Марица през булевард "Руски" ) до там ходят автобуси номер 12, 18, 20 и 11. Тъй като заведението беше сменено, в новото заведение всичко се плаща на момента. За да не стане напразно събирането на кувертите, по 2 от 5-те лева са заделени за празнична торта. Всички платени куверти ще бъдат върнати на място, на платилите ги освен по 2-та лева за тортата... ![]() Настоящата бройка на записалите се е 31 души за които се счита че са платили куверт със следните никове: vIkToRsHeFa, Апещ Дзверо, Госпожица Вещицата, The Shaman, melkor, whip, Angel-oF-DeatH, the_mouse , adoration_, .::MITAKA::., SoARoN, Hermes, **ASTERIX**_89, Zlobil, gibona, sanuvam, never_mind, Titan, Ледено_момиче, FrAgMaKeR, kunlao, Rise of Day, unvisioble, Крадец на рози, gotinoto_baby, Connect, Snow, stapos, Bellatrix, YaHeL``, 4i4iba и manager_pif (x 2) 2 years GGbit.info, клипове от срещата: ![]() ![]() ![]() ![]() Също така можете да разгледате и коментирате снимките в галерията: ![]() ПП. За недостатъчно добре ориентиращите се ето повече от пълно описание: И така да обобщя за неразбралите. Тръгвате по Булевард "Руски" от центъра към кършиака, веднага след като минете моста над Марица ("моста на герджика") на първата спирка долу ще стоя аз със един кашон на главата за да се откроявам от тълпата...
![]() За закъснелите заведението се казва LEO BAR & DINNER и се намира на около 100 - 200 метра в уличката в ляво преди спирката. Улицата се казва "Полковник Сава Муткуров" а заведението няма начин да не го познаете защото е единственото мисля отвънка а и можете да се водите по мириса на тортата... ![]() За максимална прецизност ето и карти от съответно гугъл ърт и бгмапс: ПП. Ако все пак дори и след това обяснение не успеете да се ориентирате можете да ми дзвъннете на телефон 0896491707. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 547 Регнат: 5-April 06 От: Гоцомецания Пол: Жена ![]() |
Ее хора нямате ли чувства айдее дайте снимки да видим че ми се изчака чакалото вече да чакам
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 4,433 Регнат: 27-November 05 ![]() |
Ее хора нямате ли чувства айдее дайте снимки да видим че ми се изчака чакалото вече да чакам ШЕФЕ КОЛКО ВРЕМЕ ТРЯБВА ДА ТЕ ЧАКАМ С ТЕЯ СНИМКИ ![]() Ай да та умилостивим и теби: http://ggbit.info/forum/index.php?act=modu...;module=gallery ![]() Дръж народе снимките от РД-то на форума! ![]() P.S. Страхотен аватар ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: V.I.P Коментари: 1,787 Регнат: 13-April 06 От: BehinD YoU!!!! Име: ALex Пол: Мъж ![]() |
Аз имам 1 клипче, които го иска да пише по скайп и пращам.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Група: Потребител + Коментари: 336 Регнат: 24-February 07 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Администратори Коментари: 3,960 Регнат: 21-July 05 От: Пловдив Пол: Мъж ![]() |
Юруш народеееее:
2 years GGbit.info, клипове от срещата: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Също така можете да разгледате и коментирате снимките в галерията: ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 4,433 Регнат: 27-November 05 ![]() |
Юруш народеееее: 2 years GGbit.info, клипове от срещата: ![]() ![]() ![]() ![]() Не знам какво си направил с клиповете, но не усетих кога кликнах та кога започнаха да вървят ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Администратори Коментари: 3,960 Регнат: 21-July 05 От: Пловдив Пол: Мъж ![]() |
![]() Този клип го забравих в началото. За първите три от моя фотоапарат - компресирани са 1500kbps xvid4 video и 224kbps LAME MP3 audio, средния сумарен трафик, който генерират е почти колкото бг връзката на ггбит за 20 лв ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 866 Регнат: 7-April 06 От: Пловдив Пол: Мъж ![]() |
Юруш народеееее: 2 years GGbit.info, клипове от срещата: ![]() ![]() ![]() ![]() Не знам какво си направил с клиповете, но не усетих кога кликнах та кога започнаха да вървят ![]() Не си усетил, ха сега де знам защо така си кликнал та кога запознаха да вървят - една камара хубави колежки, ах ти коцкаре знам те защо и по-какъв повод. Аз усетих , ама друг път ще го кажа. Изтекоха ти лигите по новите колежки и сега целокупно и на усамотение искаш да си гледкаш...................................... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 547 Регнат: 5-April 06 От: Гоцомецания Пол: Жена ![]() |
ХАхаах снимките рулз
![]() ![]() ми ко мога да кажа... друго нз, обаче ШЕФА УМЕЕ ДА ДУХА! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 1,107 Регнат: 22-February 06 От: Sin City Пол: Жена ![]() |
Мдааа..хубави снимки сме си направили ..ъъ
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |