Coming in Rocktober
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Last entries
|
Е, все някой си е задал този въпрос вместо вас. И е направил сайт. Влиятелността ви се измерва не само с броя уникални кликове, но и с това колко хора сте "зарибили" с идеята. Ето линк към мен: http://bit.ly/dtcHJC - не изисква регистрация. Ако обаче идеята ви е харесала, може да си направите свой профил (отнема под 1мин). Знам, че звучи скучновато, но всъщност е доста забавно ![]()
Търсих преди малко една снимка, качена във форума, през гугъл и какво да видя на трети резултат - http://209.85.129.132/search?q=cache:8qYXJ...lnk&gl=bg#1 Книга на някаква преподавателка в НБУ и в електронните източници - форума. Лол ![]()
Втора употреба автор: whitetomcat Употребени излишно, думите бият тревога. Опитвам се да не пиша. Остава и да го мога. За някакви чудесии ако създал ме е Богът - опитвам да ги открия. Остава и да го мога. Но пък е пролет. Не бива че няма те - да ме гложди. Надявам се да си жива. Остава и да го можеш.
Мрежата е за да се хване рибата. Хване ли се рибата - мрежата се забравя. Примката е за да се улови заека. Уловен ли е заекът - примката се забравя. Целта на думите е да се улови смисъла. Уловен ли е смисълът - думите се забравят. Къде да намеря човек, забравил думите, та с него да си поговоря. Чжуан Дзъ.
Установих, че едно мое любимо стихотворение на Смирненски го няма никъде в нета, та реших да поправя тасзи грешка. Нямам идея как се казва, но е акростих и първите му букви образуват фразата "Краставици на таркалета", така че аз го знам под това име. Краставици на таркалета К ръстът на любов жестока Р аменете ми протри А з, потънал в т'ма дълбока, С ам тъма на мъртва вяра Т ърся слънчеви зари А край мен тъгите черни В ият страшен хоровод И погубват, и погребват Ц ветен блян на млад живот И лийяли, Илийяли! (някой ако знае как се пише..) Н ям тиран е моят Бог, А д е погледът му строг. Т ози Бог така жесток А з съзирам го във теб. Р адосттами с черен креп, К реп от гордост, креп от мъка, А х, без жалост ти покри, Л енче, с тежката разлъка. Е то, вече свечери. Т и погуби моя ден, А остави гроб за мен. Не съм сигурна дали е съвсем вярно, знам го от моята майка, която ми го беше казала също по спомен. Ако някой види нещо неточно, нека пише. |
Last Comments
|