![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Администратори Коментари: 6,714 Регнат: 25-April 05 Пол: Мъж ![]() |
Интернет доставчици в град Пловдив: FTTH/PON Cooolbox (ITD Network) --> www.cooolbox.bg (покритие) Megalan (M-tel) --> www.megalan.bg (покритие) Vivacom --> www.vivacom.bg (покритие) DCC --> www.dcc.bg (покритие) Fiber-Ring (Netguard) --> www.fiber-ring.net FTTB/LAN Angelsoft --> www.filibe.net Entry --> www.entry.bg (покритие) Evro.net --> www.evro.net Bulsat --> www.bulsat.com Blizoo --> www.blizoo.bg OptiLan --> www.optilan.cc (покритие) WiMax Max Telecom --> www.maxtelecom.bg (покритие) Nexcom --> www.wimax.nexcom.bg (покритие) 3G M-tel --> www.mtel.bg (покритие) Globul --> www.globul.bg (покритие) Vivacom --> www.vivacom.bg (покритие) Sat Vivacom (Tooway) --> www.vivacom.bg Quantis (ASTRA2Connect) --> www.quantis.bg Dial-up Orbitel --> www.orbitel.bg Този коментар е бил редактиран от FrAgMaKeR на Jun 3 2014, 11:39
Причина за редакцията: update
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Група: Потребители Коментари: 72 Регнат: 24-April 06 Пол: Мъж ![]() |
Здравейте на всички които ще прочетат тази тема. Доста се чудих къде да я постна.Най накрая реших да е тук... Основният въпрос на който искам да чуя и вашите мнения и коментари е този дали това нашето в Пловдив може да се нарече Интернет....
![]() Поздрави! Този коментар е бил редактиран от FrAgMaKeR на Jul 12 2006, 15:08 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 9,092 Регнат: 26-September 05 От: Тримонциум Пол: Мъж ![]() |
На 18 съм и съм пределно доволен от скоростите.Свалям,качвам,гледам он-лайн безпроблемно...Та отговора ми е да...Това нашето е интернет
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Глобален Модер Коментари: 4,074 Регнат: 27-April 05 От: Някаде из мрежата Пол: Мъж ![]() |
Аз съм на ггбит таривфа 28 лв ( бях преди и на 18 ) и да и аз мисля че нашето е интернет
![]() Ти няма ли да ни споделиш всепак защо нашето да не е интернет и какво получават в софия - не забравяй да споменеш и цената на която го получават ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Администратори Коментари: 6,714 Регнат: 25-April 05 Пол: Мъж ![]() |
Положението в София е много по-различно:
http://www.megalan.bg/list.php?id=5 http://homelan.bg/index.php?page=unlimited http://www.sellinet.net/internet_packages_bg.php http://www.powernet.bg/prices_home.php http://www.bol.bg/lan/ и още много други.. В Пловдив единствено VIP тарифата на Visio от гледна точка на скорост ми харесва, но не и като цена, реално не повече от 25 лв. би струвало 120к външен и 360к български. Бизнес тарифите на евроком също стават, но пак цените са им доста високи, спрямо скороста. Ако трябва да бъдем честни това нашето в Пловдив не е никакъв internet, a си е чист intranet, което е задоволително единствено покрай добрите локални сървъри и p2p мрежите. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 9,092 Регнат: 26-September 05 От: Тримонциум Пол: Мъж ![]() |
Е да прав си за локалните,но и със София не можем да се мерим.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 75 Регнат: 19-May 06 От: Куклен Име: Georgi Пол: Мъж ![]() |
Аз съм на ггбит таривфа 28 лв ( бях преди и на 18 ) и да и аз мисля че нашето е интернет ![]() Ти няма ли да ни споделиш всепак защо нашето да не е интернет и какво получават в софия - не забравяй да споменеш и цената на която го получават ![]() Спииднета в София са с 4 лева по надолу от нас или 13 лв. 24лв и 30 лв . Имам много приятели там Софиянци та за това взимам отношение по въпроса , но да не забравяме причината - силна конкуренция , докато тук евроком и гигабит са едно . Поне в договорите фигурират едни и същи МОЛ . Та на Спийднета тарифите са такива и отговарят по скорост на нашите от 18 , 28 и т.н . Аз също съм на 28лв и да ти кажа това да си на 18лв е все едно да нямаш нет . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Група: Потребители Коментари: 72 Регнат: 24-April 06 Пол: Мъж ![]() |
Напълно съм съгласен с мнението на FrAgMaKeR
Щях да пиша подробности zа цената и скоростта на фирмата доставчик ама като гледам става въпрос точно zа един от неговите линкове... Само ще добавя че (както ми каzаха) скоростите са по големи от официално описаните като конкретно (няма да споменавам точно името на доставчика zа да не ме обвинят че правя реклама) скоростта към БГ нета поне преz ноща е била над 1 МБ/сек до 1.5 МБ/сек. Само zа сравнение (аz съм към ГГБит) zа 18лв имам 300 К от локални сървъри .....??....Беz zначение нощ ли е, ден ли е.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Глобален Модер Коментари: 4,074 Регнат: 27-April 05 От: Някаде из мрежата Пол: Мъж ![]() |
Да наистина това с конкуренцията е така. В Пловдив са малко доставчиците ( 3-4 доставчика от които 2 могат да се броят за един), а в софия са над 5 доставчика. Когато и тука стане така ще може да се говори и тука за такъв нат като в софия обаче .... имаме липса на доставчици
![]() А на 18 и 28 лева не е все едно да си без нет. Много по-добре е от телефонен интернет примерно. А и аз имам приятели ( не в софия разбирасе ) на които скоростите им са 15-20 кб и за тях това нашто са скорости мечта - такаче неможе да кажеш че е все едно нямаме нет ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Потребител + Коментари: 75 Регнат: 19-May 06 От: Куклен Име: Georgi Пол: Мъж ![]() |
Да наистина това с конкуренцията е така. В Пловдив са малко доставчиците ( 3-4 доставчика от които 2 могат да се броят за един), а в софия са над 5 доставчика. Когато и тука стане така ще може да се говори и тука за такъв нат като в софия обаче .... имаме липса на доставчици ![]() А на 18 и 28 лева не е все едно да си без нет. Много по-добре е от телефонен интернет примерно. А и аз имам приятели ( не в софия разбирасе ) на които скоростите им са 15-20 кб и за тях това нашто са скорости мечта - такаче неможе да кажеш че е все едно нямаме нет ![]() Не си ме разбрал . Аз съпоставих двете тарифи на 28 лв съм и свалям изключително от външни като скороста ми варира около 80 кбс , а на 18 лв свалях с 16 кбс е разликата е огромна това имах предвид . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 393 Регнат: 29-April 05 От: Seattle Пол: Мъж ![]() |
Не си ме разбрал . Аз съпоставих двете тарифи на 28 лв съм и свалям изключително от външни като скороста ми варира около 80 кбс , а на 18 лв свалях с 16 кбс е разликата е огромна това имах предвид . не си прав. На 18 лв се сваля с 32 кб/с от чужди и български. А и страниците зареждат много бързо, игрите онлайн вървят перфектно (по-добре от скъпите тарифи на евроком). Нета не е само download, а и други неща. Много съм доволен от гигабит за тези мизерни пари |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 39 Регнат: 24-December 05 Пол: Мъж ![]() |
Вместо да пускам нова тема ще питам тука.
Заслужава ли си да мина на по-скъпа тарифа /на 18лв. съм/ И какви са скоростите на по-скъпите тарифи, по-тчно 28лв ![]() 10х Този коментар е бил редактиран от Rubbish на May 26 2006, 17:06 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми разликата се осеща определено. Аз преди бях на 18 и минах на 28. Ми останах доста по-доволен отколкото на 18. Скоростите са - БГ и международна - 65-70 к, локална ( евроком ) 500-520 к локална ( ггбит) 2-3 МБ от отдалечени юзъри а ако ти е примерно съсед - колкото може да поеме ланката
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми разликата се осеща определено. Аз преди бях на 18 и минах на 28. Ми останах доста по-доволен отколкото на 18. Скоростите са - БГ и международна - 65-70 к, локална ( евроком ) 500-520 к локална ( ггбит) 2-3 МБ от отдалечени юзъри а ако ти е примерно съсед - колкото може да поеме ланката ![]() Значи двойно по-бързо е всичко ![]() И още един въпрос. Примерно искам другият месец да мина на 28лв. когато плащам тогава ли трябва да им кажа ? Или е както при ЕК отивам в главният им офис и там им казвам ? Този коментар е бил редактиран от Rubbish на May 26 2006, 18:01 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хубаво е да им кажеш предварително.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз отидох да плащам, казах че искам на по-висока тарифа, оная на гишето звънна един телефон и готово
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Редовни Коментари: 4,433 Регнат: 27-November 05 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Плаща се еедин месец напред май.Така,че май трябва да е предварително.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да за 1 месец напред се плаща но защо ти е предварително ? Ти ще се обадиш предварително и те ще ти кажат " Като отидете да си платите ще ви пуснем по-високите скорости "
То става бързо - отиваш, даваш парите, човека на касата ( дето ти взима парите ) се обажда и трябва само да променят ограничението което са ти сложили - това става за 1 минута ![]() |
|
|
![]() ![]() |